DE GOOISE DJ

Voor een feest met klasse

nierstichting
barentz
scheepvaartmuseum
avro-tros
gemeente-huizen
ICS-card-services
ABN-AMRO
rabobank
Blijf-groep
Gemeente-Gouda
Celonis

De Gooise DJ boeken

De evenementen service van de Gooise DJ biedt DJ shows met klasse en spectaculaire extra’s en aanvullend entertainment zoals DJ met Saxofonist in heel Nederland, maar je ziet ons natuurlijk het meest in en rondom ‘t Gooi. Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en drive-in shows. We helpen je graag op weg om er een onvergetelijk evenement van te maken.

Er wordt door onze DJs en saxofonisten weer volop opgetreden. We mogen op allerlei leuke feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen acte de présence geven.

Wil je ook een Gooise DJ boeken voor een groot feest dat je binnenkort geeft? Of is er zelfs sprake van een heuse bruiloft? Alvast gefeliciteerd dan! Of ben je bezig met het jaarlijkse bedrijfsfeest? Hoe dan ook, als evenement specialisten helpen we je het feest naar een hoger niveau tillen. Of het nu een kleiner feest is met 50 personen of een bedrijfsevenement voor 500 personen, wij kunnen een prachtig feest neerzetten, binnen budget!

Een plaatje draaien kan iedereen, maar een strakke set mixen, het publiek aanvoelen en je brede muziekkennis gebruiken om de dansvloer vol te krijgen, dat is maar aan weinigen besteed. Daarom kies je voor de Gooise DJ

Onze aanpak voor een passende DJ met klasse

Onze aanpak is duidelijk en simpel. Bij het aanvragen van een offerte, houden we een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te bepalen of een van onze DJ’s bij je past en beschikbaar is op de gekozen avond. Het is essentieel dat er een goede klik is met de DJ. We sturen je een wensenlijst en bespreken uitvoerig jouw voorkeuren, met name op het gebied van muziek. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek maakt standaard deel uit van onze werkwijze.

Als je een feestje geeft en een DJ wilt huren dan zijn wij er graag bij. Wij houden natuurlijk van feestjes maar zijn vooral professionals. Het moet jouw feest worden. Onze service is persoonlijk. Onze DJ’s en Event Managers krijgen uitstekende reviews en bereiden ieder feest minutieus voor. De  muziekkeuze, de aankleding, de indeling van de avond; allemaal zaken die we met elkaar bespreken. Een vrijblijvend voorgesprek, een wensenlijst en regelmatig contact met de Event Manager en de DJ zijn standaard bij ons. We zorgen voor een DJ uit ons vaste team die qua stijl en leeftijd past bij je feest.

Niet alleen hebben we geweldige DJ’s, we werken ook met de beste apparatuur met de mooiste geluidskwaliteit en gebruiken een verlichte DJ booth.

Een DJ boeken is zo geregeld

Een DJ boeken is eenvoudig. Een gratis offerte aanvragen is zo geregeld online. Daarna hebben we persoonlijk contact en ontvang je de wensenlijst. Dan nemen we samen je wensen door en zorgen we dat alles perfect is afgestemd. Geluid, licht, opbouw, afbouw, contact met de horeca en wat verder nodig is; de Gooise DJ regelt alles en ontzorgt.

Het enige wat je nog hoeft te doen is zelf schitteren op je Gooise feest en genieten als nooit tevoren. Wij zijn natuurlijk beschikbaar als DJ’s in heel Nederland. En wil je leuk extra’s voor je evenement zoals bijvoorbeeld een leuke photobooth die parachtige ansichtkaarten print met een speciaal voor jou ontworpen uniek design, dan kan dat ook. Andere extra’s zijn bijvoorbeeld een rookmachine en een lasershow. Kortom, we maken er een spectaculaire evenement van.

gooise-dj-prijzen
gooise-DJ-100reviews

Wat kost een DJ?

Bereken nu zelf binnen 10 seconden je prijs met onze online rekentool.

Sfeerimpressie Gooise DJ

Wat onze klanten zeggen…

We zijn trots op onze mooie lijst met klanten. Van de Nierstichting tot het internationale Barentz, van groot tot klein. We zijn nog trotser op de positieve klantervaringen die we krijgen. Lees ze zelf. En als je denkt: ” he, ik zie alleen maar positieve recensies?” dan klopt dat. De reden is simpel; vooraf doen we altijd een uitgebreid voorgesprek met de klant. En dan moet de klik er van 2 kanten zijn. Wil je een DJ boeken? We zijn er eerlijk in. Als we niet bij elkaar passen qua stijl of muziek, dan is het beter een andere DJ het feest te laten doen vinden wij. Als de klik er wel is, en dat is meestal zo, dan maken we er een topfeest van. Kijk maar naar de recensies. Onze saxofonisten zijn trouwens allemaal topartiesten die met Candy Dulfer, Blof en Bakermat spelen. En misschien ben je ons wel eens tegen gekomen? Misschien ken je de Gooise DJ al van evenementen zoals de QMusic Foute Party of leuke feesten en bruiloften. Onze clienten en hun gasten zijn de beste reclame. Hieronder zie je recente beoordelingen. Wat leuk dat we er een feest van mochten maken! Wil je referenties? Neem contact met ons op en we brengen je rechtstreeks in contact met onze tevreden klanten. En lees ons Blog voor updates

Super

05/06/2024

Hele mooie avond gehad, mede dankzij DJ Silvester! Heeft een fijne eigen stijl die hij volledig kan aanpassen aan het publiek

Lennart

Reactie van de Gooise DJ

Mooi feest, dank voor de mooie review

Erg gezellig, maakte de avond net ff specialer met een saxofonist erbij

29/05/2024

Erg gezellig, maakte het feest net ff specialer met een saxofonist

-Bedrijfsfeest-

Perry

Reactie van de Gooise DJ

Dank je wel, we deden het graag!!

Topfeest!

02/05/2024

Op 20 april zijn we getrouwd en heeft de Gooise DJ een knallende feestavond verzorgd. Hij snapte goed welke muziek bij ons en ons gezelschap paste. De voetjes gingen bij jong en oud van de vloer en ook de fotobooth was een grote hit bij de gasten. Bedankt voor het verzorgen van deze topavond!

Stephanie

Reactie van de Gooise DJ

We hebben het met veel plezier gedaan, jullie openingsdans was geweldig!

top avond!

30/04/2024

Hele mooie avond gehad met DJ Barry en Sax speler Peter! Top muziek waarover ook overleg mogelijk was. ze zorgden voor een volle dansvloer!

lineke

Reactie van de Gooise DJ

Heerlijke avond, heerlijk feest! Dank je wel Lineke!!

Koningsdag was een feestje!

30/04/2024

De Gooise DJ is een aanrader! Wij hebben mede dankzij hun een top koningsdag gehad!

Roos

Reactie van de Gooise DJ

Dank je wel Roos, het was erg gezellig!!

40e verjaardag - de juiste snaar

08/04/2024

De communicatie bij de voorbereiding verliep prettig en professioneel, de op- en afbouw versoepel. Tijdens het feest wist DJ Rob de juiste musicale snaar te raken bij de gasten, we hebben genoten van een onvergetelijke avond!

Donald Vermeulen

Reactie van de Gooise DJ

Het was een geweldig leuk feest om te mogen doen! Dank jullie wel.

Evenementen

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van evenementen en bieden naast de DJ shows nog andere verassend leuke mogelijkheden

Top DJs

dj boeken in bussum

Voor bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of ieder ander evenement hebben wij de geschikte DJ, die qua leeftijd en muziek perfect aansluit bij de doelgroep.

Saxofonisten

dj-met-saxofonist

Wij hebben verschillende saxofonisten van wereldklasse in ons team, die spelen met bekende artiesten als Candy Dulfer, Blof en Bakermat.

Fotobooth

fotobooth

Een fotobooth die prachtige ansichtkaarten afdrukt voor de gasten maakt ieder evenement nog leuker en zorgt voor veel pret. De perfecte aanvulling op ieder feest.

Op welke feestjes draait de Gooise DJ?

Bruiloft DJ

De Gooise DJ draait iedere week wel ergens op een bruiloft. Wij maken er graag de dag van je leven van.

Verjaardag DJ

Of je nu 20 of 40 wordt, de Gooise DJ regelt een DJ voor je verjaardag die bij jou en je publiek past, qua leeftijd en muziek.

Bedrijfsfeesten

Je komt de Gooise DJ regelmatig tegen op bedrijfsfeesten en evenementen. We draaien bijvoorbeeld ook op de Foute Party van Q-Music.

Themafeesten

Wij organiseren themafeesten tot wel 750 personen. Een Disco avond, Beach Party of met saxofonist erbij.

Veelgestelde vragen aan de Gooise DJ

Bij aanvraag van een offerte ontvang je direct een email van ons. We gaan dan direct aan de slag. Wij zijn geen DJ fabriek, we geven je echt persoonlijke aandacht en berekenen de prijs voor jouw feest op basis van jouw specifieke wensen en voorkeuren. De prijs hangt af van oa. het aantal gasten, de duur van het feest, de benodigde licht- en geluidsapparatuur en de de datum waarop het feest plaatsvindt.  Op basis van jouw wensen die je ook kenbaar kunt maken in een vrijblijvend voorgesprek geven we heldere alles-inclusief prijs. Alle kosten inbegrepen en geen verassingen achteraf. Dat is zeker.

Wij zijn geen online DJ fabriek. Dat soort bedrijven zullen een DJ toewijzen die toevallig beschikbaar is. Je weet dan ook pas vlak vantevoren wie je DJ is. Dat kan natuurlijk niet! Wij doen het anders en beter. Iedere klant krijgt een gratis voorgesprek met de event manager en de DJ die wij het best vinden passen. Tijdens dat gesprek merk je vanzelf of de klik met de DJ er is. Gouden tip, welke DJ of bedrijf dan ook, als de klik er niet is, niet doen! Wanneer een DJ bedrijf je niet vantevoren kan vertellen wie je DJ wordt, ook niet doen!

Wij werken met het Know Your Client principe. Wij willen zoveel mogelijk van je weten. Al je wensen zijn belangrijk. Je spreekt vanaf het begin rechtstreeks met de DJ, je stuurt elkaar Whatsapps in je eigen Whatsappgroep met vragen of verzoekjes en zo leef je samen naar de feestdatum toe. Een DJ moet passen en de klik moet er zijn punt! Zo weet je zeker dat de Gooise DJ, de beste DJ voor jouw feest levert.

De Gooise DJ werkt altijd met heldere all-in prijzen. Dat betekent inclusief: een te gekke lichtshow, goede geluidsapparatuur afgestemd op de ruimte en het aantal gasten, een reserve DJ, een mooie verlichte DJ booth,  afstemming met de feesttlocatie, op-en afbouw, alle voorbereidingen en voorgesprekken en de draaiuren van de DJ en btw. Je weet altijd precies wat krijgt voor je geld. Wij regelen alles en er zijn nooit verassingen achteraf. (*parkeerkosten, als die er zijn worden wel doorberekend, die kosten weten we vooraf niet altijd en staan NIET op de offerte)

We zorgen altijd voor een mooie DJ booth, een fijne computergestuurde lichtshow en voldoende geluid van goede kwaliteit. We willen niet te hard draaien maar zorgen er ook zeker voor dat er geen schel en fel geluid is dat uit twee kleine speakertjes komt. Dat wil je niet !  Onze geluidskwaliteit is top. En de lichtshow zorgt voor extra sfeer op de dansvloer. Wij zorgen dat alle benodigde apparatuur goed geregeld is. We ontzorgen je volledig. Vooraf stemmen we de opbouw ook af met de feestlocatie. Dat is de kwaliteit die wij bieden.

Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven of je interesse hebt in een photobooth die je overigens met dikke korting krijgt, of een van onze topsaxofonisten die met oa. Candy Dulfer, Blof en Bakermat spelen. We zetten het erbij als optie in de offerte en je kunt het meestal later ook nog bijboeken, indien nog beschikbaar.

Simpel! Je bevestigt je offerte simpel door op de knop te drukken in de offerte email. Je krijgt er een persoonlijke code bij. Vul die die en nam! vanaf dat moment is jouw feestdatum direct gereserveerd in onze agenda. Samen maken we er een onvergetelijk feest van!

Hier komt onze persoonlijke service om de hoek kijken. Na de offerte, komt de uitgebreide wensenlijst. Hierin geef je aan welke muziek je wel en vooral ook welke muziek je niet wilt horen op je feest. De DJ bespreekt de wensenlijst met je. Je kunt ook een Sportify lijst aanleveren met muziek die je leuk vindt. Deze draaien we niet zomaar af, maar is de basis van de “playlist” die we maken voor de avond. Onze ervaren DJs zijn allround en kunnen prima improviseren maar hebben altijd vooraf al een playlist gemaakt. Muziek die bij je past en nummers die professioneel aan elkaar gemixt worden. We laten de meest verassende mashups en mixen voorbij komen. Zo garanderen we een volle dansvloer. Onze DJs beheersen veel stijlen: de beste muziek van nu en toen. Van de 80’s, 90’s en 00’s tot de nieuwste top 40 hits. Van dance classics tot de beste dance en tech-house van nu.

Als je wilt kunnen we verzoeknummers draaien. Bespreek dat met de DJ. We zorgen welk dat we alleen verzoeknummers draaien die in het “thema” van de avond passen. Een bruiloft is geen carnavalsfeest en als de dansvloer vol staat met enthousiaste mensen die uit hun dak gaan van ” I got a feeling” gaan we geen onbekende muziek, keiharde hardrock of hele langzame nummers draaien natuurlijk. Ook niet als dat aangevraagd wordt. Wij garanderen klasse en een goede muziekkeuze.

Ja, in ons team hebben wij altijd vervangende DJ klaarstaan. We delen alle informatie altijd met het team dus ook de vervanger is een ervaren DJ die op de hoogte is van het feest en de wensen qua muziek etc. De kans dat er een andere DJ komt is zeer gering, maar better safe than sorry. Ook een DJ kan ziek worden of er kan iets anders gebeuren; maar wij vinden het belangrijkst dat de klant daar geen geen hinder van ondervindt . Wat er ook gebeurt, we hebben een DJ klaarstaan.

Jazeker en dat gebeurt regelmatig. In principe is de show voor 4 uur tenzij anders afgesproken in de offerte. Wij zijn als DJ bedrijf erg flexibel en draaien met veel plezier iets langer dan gepland. Als iedereen uit zijn bol gaat zet je de muziek niet uit! Tenzij het sluitingstijd is natuurlijk…. Dus over een kwartiertje doen we natuurlijk niet moeilijk. Draaien we een halfuur of langer extra, dan rekenen we hier wel kosten voor. Dit bedrag komt op bij de eindfactuur, maar je mag het ook direct afrekenen.

Wij hebben een oneindige verzameling aan allerlei muziek. We draaien dan ook niet van Spotify. We zijn professionals. Als wij komen draaien, nemen we wel 25.000 nummers mee. Muziek uit alle genres, van tijdloze classics tot de beste danshits nu. Geen avond is voor ons hetzelfde, omdat we ons altijd volledig aanpassen aan ons publiek en vooraf een playlist bedenken. Maar met zoveel muziek kunnen we alle kanten op. Er zit altijd wel muziek bij die jullie willen horen.

Onze klasse is het aanvoelen van het publiek en het inspelen op de sfeer. We weten precies welke muziek we op welke moment moeten draaien. Door veel muziek mee te nemen, weten we zeker dat we voor ieder wat wils bij ons hebben. Jouw favoriete nummer hebben we!

klantbeoordelingen

Wat een geweldige DJ en supergave saxofonist erbij!!! En wat hebben jullie super meegedacht om er een fantastisch feest van te maken! Tot en met de fotobooth verzorgd. Het maakte ons tuinfeest tot een groot succes!! Rob, Barry en Miklos, onwijs bedankt!! Wil je een topfeest? Dan zit je bij de Gooise DJ zeker goed!

Margit & Gilles, Baarn

Meer Gooise DJ

Boek de Gooise DJ