Bedrijfsfeesten en bedrijfsevenementen

Terug in de Tijd: Iconische Muziekdecennia voor Bedrijfsevenementen

logos bedrijven client Gooise DJHet organiseren van een bedrijfsevenement brengt altijd de uitdaging met zich mee om de perfecte sfeer te creëren. Een van de krachtigste middelen om dit te bereiken is muziek. Het juiste muzikale decennium kan de toon zetten voor je evenement en de herinneringen van je gasten kleur geven. Daarom nemen we je mee op een kleine muzikale reis door de tijd en belichten we enkele iconische muziekdecennia, zoals de jaren 70, 80 en 90. We bespreken welke nummers en genres kenmerkend zijn voor deze periodes en hoe ze kunnen bijdragen aan themafeesten en bedrijfsevenementen. Daarnaast bekijken we welke soorten muziek het beste passen bij verschillende soorten bedrijfsevenementen.

De Jaren 70: Disco Fever en Rock Classics

Iconische nummers en genres uit de jaren 70

De jaren 70 brachten ons enkele van de meest iconische nummers en genres in de muziekgeschiedenis. Denk aan disco-anthems zoals “Stayin’ Alive” van de Bee Gees en rockklassiekers zoals “Bohemian Rhapsody” van Queen. Deze decennium-definiërende nummers hebben nog steeds de kracht om mensen op de dansvloer te krijgen en een sfeer van vreugde en uitbundigheid te creëren.

Hoe disco en rockmuziek de sfeer kunnen verhogen op themafeesten

Of je nu een retro-discofeest organiseert of een rock ‘n roll-themafeest, de muziek uit de jaren 70 kan de sfeer naar ongekende hoogten tillen. Het is de perfecte soundtrack voor een avond vol dans en plezier, waarbij de glinsterende discoballen en retro-outfits de gasten meenemen naar een tijdperk van onbezorgd vertier.

Geschiktheid van jaren 70 muziek voor bedrijfsevenementen

De muziek uit de jaren 70 kan ook worden ingezet voor bedrijfsevenementen. Denk aan een retro-feest voor teambuilding, waarbij de deelnemers zich kunnen verkleden als hun favoriete jaren 70-personages. De muziek zal de sfeer lichter maken en de interactie tussen collega’s bevorderen.

De Jaren 80: Synth-Pop en Popiconen

Kenmerkende nummers en genres van de jaren 80

De jaren 80 brachten ons een overvloed aan synth-pop-hits en popiconen zoals Michael Jackson en Madonna. Nummers zoals “Billie Jean” en “Like a Virgin” zijn nog steeds onweerstaanbaar catchy en herkenbaar.

80s DJ

De invloed van synth-pop en popmuziek op bedrijfsfeesten

De elektronische geluiden en aanstekelijke melodieën van de jaren 80 zijn ideaal voor bedrijfsfeesten met een modern tintje. Ze creëren een energieke en feestelijke sfeer die gasten uitnodigt om de dansvloer te betreden en herinneringen te creëren.

Passende muziekkeuzes voor verschillende soorten bedrijfsevenementen in de jaren 80 stijl

Of je nu een productlancering, een jubileumviering of een informele borrel organiseert, de muziek van de jaren 80 kan worden aangepast aan verschillende soorten bedrijfsevenementen. Van relaxte achtergrondmuziek tot een volledige jaren 80 danservaring, de keuze is aan jou.

De Jaren 90: Grunge, Hip-Hop en Boybands

Iconische nummers en genres uit de jaren 90

De jaren 90 waren een tijdperk van muzikale diversiteit. Van grunge met bands als Nirvana tot de opkomst van hip-hop en de wereldwijde obsessie met boybands, er was voor elk wat wils.

Hoe grunge, hip-hop en boybandmuziek de sfeer kunnen beïnvloeden op bedrijfsevenementen

Wil je een eigentijds en urban gevoel op je bedrijfsevenement? Overweeg dan nummers zoals “Smells Like Teen Spirit” en hip-hop hits om de sfeer te bepalen. Voor een meer ontspannen en nostalgische vibe kun je ook de grootste boybandballads van de jaren 90 opnemen.

Welke bedrijfsevenementen passen het beste bij de muziek van de jaren 90

Of je nu een bruisende nieuwjaarsreceptie of een informele bedrijfspicknick organiseert, de muziek van de jaren 90 kan worden aangepast aan verschillende soorten bedrijfsevenementen. Het is een veelzijdig decennium met nummers die de juiste emoties kunnen oproepen.

De Jaren 2000 en Verder: Diverse Muzikale Landschappen

Verkenning van de muzikale diversiteit in de 21e eeuw

Met het begin van de 21e eeuw zagen we een explosie van nieuwe muziekstijlen, van EDM en hiphop tot indie en poppunk. Deze diverse landschappen bieden eindeloze mogelijkheden voor het aanpassen van muziek aan bedrijfsevenementen.

Hoe moderne genres zoals EDM en hiphop bedrijfsevenementen kunnen versterken

Voor bedrijfsevenementen met een eigentijds en energiek karakter kunnen genres zoals EDM en hiphop de perfecte keuze zijn. Deze muziekgenres kunnen gasten opzwepen en een onvergetelijke ervaring creëren.

Aanpassingen van muziekstijlen aan verschillende soorten bedrijfsevenementen

Van grote zakelijke conferenties tot intieme teambuildingbijeenkomsten, de muziek van de 21e eeuw biedt tal van mogelijkheden om de sfeer aan te passen aan de doelstellingen van je bedrijfsevenement.

Onze zakelijke klanten

De Gooise DJ is trots “preferred supplier” van bijv. Fletcher Events. We werken mee aan de QMusic Foute parties en hebbe tal van andere zakelijke klanten voor bedrijfsevenementen en bedrijfsfeesten waaronder gemeenten en mediabedrijven

Muziek is een krachtig instrument om de sfeer en ervaring van bedrijfsevenementen te beïnvloeden. Door het juiste decennium te kiezen, kun je een themafeest of bedrijfsevenement creëren dat de verwachtingen overtreft. Of het nu de disco vibes van de jaren 70, de popiconen uit de jaren 80, de diversiteit van de jaren 90 of de moderne klanken van de 21e eeuw zijn, de keuze is aan jou. Kies verstandig en laat de muziek de toon zetten voor een onvergetelijke bedrijfsevenementervaring.

Budgetoverwegingen

Het budget is een essentieel aspect. Hoewel kwaliteit belangrijk is, moet het budget realistisch blijven. Een DJ is een onderdeel van de kosten van een bedrijfsevenement. Inzicht in de precieze kosten vindt u op de prijsinformatiepagina van de Gooise DJ.

Maar wat kost een DJ nu eigenlijk? Je zult zien, de prijzen voor het huren van een DJ kunnen nogal uiteen lopen.  Wanneer de keuze op een hele goedkope DJ valt dan zult u ongetwijfeld begrijpen dat u een enorm risico neemt. De kans is namelijk aanwezig dat het feest gedoemd is te mislukken. Maar een hele dure DJ is ook niet nodig. Bij de Gooise DJ hanteren we scherpe tarieven en werken we met prima apparatuur. Goede apparatuur vereist een investering en een ervaren professionele DJ heeft niet alleen dat, maar voelt de sfeer aan, heeft zeer brede muziekkennis en kan inspelen op gebeurtenissen. Een goede ervaren DJ maakt het feest compleet en tot een succes. Het is een vak.

Vanaf 795,- al een geweldige DJ show op uw bedrijfsfeest

Prijsindicatie DJ voor bedrijfsfeest

Ieder feest is uniek, maar de meest gangbare prijsstelling voor een professionele DJ liggen tussen 7500 en 1250 euro voor een middelgroot feest. Genoemde prijzen zijn inclusief een lichtshow, DJ booth en een geluidsset. Deze tarieven zijn dus inclusief DJ, apparatuur (tot 150 personen), een mooie lichtshow, opbouw, afbouw, kosten voor muziekrechten, belastingen en transportkosten.

Als professioneel bedrijf hebben wij bij de Gooise DJ alleen ervaren DJ’s, werken met prachtige apparatuur, bieden we een geweldige lichtshow en zoals het hoort, kopen we onze muziek, dragen we BTW af en betalen we belasting.

De Gooise DJ staat voor kwaliteit. Stelt u zich de vraag “wat kost een DJ?” stelt u zich dan liever de vraag, wat een DJ kost die de avond tot een succes maakt. En bedenk ook dat gegarandeerd succes in de vorm van de Gooise DJ vaak niet meer kost dan de prijs van 1 drankje per bezoeker op een feestavond.

Meer info over bedrijfsfeesten

 

Wat krijgt u bij de Gooise DJ

 1. Ervaren DJ met uitstekende reviews
 2. Eigen Event Manager die alles regelt
 3. Wensenlijst ter voorbereiding
 4. Goede apparatuur
 5. Mooie computergestuurde DMX lichtshow
 6. Verlichte DJ Booth
 7. Reserve DJ ( you never know…)
 8. Muzikale voorbereiding
 9. Afstemming met locatie
 10. Een topavond met dansgarantie!
gooise-dj-offerte-aanvragen
gooise-dj-werkwijze-fessten-met-klasse

Een DJ Boeken? Direct Contact is echt een must

Wanneer u contact met ons opneemt of een offerte aanvraagt heeft u dezelfde dag nog  uw prijs en contact met een van onze event-managers en/of de DJ. Laat ons weten wat uw wensen en verwachtingen zijn, onze DJ’s maken het graag waar. De prijs van de DJ show is altijd afgestemd op de grootte van het feest en de gelegenheid en dag. We selecteren altijd de DJ uit ons team die het beste bij jullie smaak past.

Lees onze DJ recensies

gooise-dj-werkwijze-fessten-met-klasse

Prijzen Gooise DJ

De wensen bepalen de prijs van je DJ

Nieuw: binnen 10 seconden online een prijsindicatie

Bereken direct je prijs
Bereken nu zelf binnen 10 seconden je prijs met onze online rekentool.

Een DJ met klasse voor een faire prijs

Rasmuzikanten en echte DJ’s voor een scherpe prijs, dat is de Gooise DJ

De Gooise DJ heeft uitstekende DJ’s maar is ook verassend betaalbaar. Bel ons of vraag een scherpe offerte aan voor een bedrijfsfeest

Daarbij vergeleken is de Gooise DJ veel voordeliger. Wij zijn zeer fair geprijst, vraag dus vandaag nog een scherpe offerte aan.

De prijs van een avond Gooise DJ wordt bepaald door:

 • De grootte van de zaal en het aantal gasten
 • De duur van het feest
 • Het Seizoen
 • De hoeveelheid apparatuur aan licht en geluid
 • Weekend of doordeweekse dag
 • De afstand
 • Wil je een saxofonist?
 • Wil je een fotobooth erbij (met korting)

Als entertainment professionals staan we garant voor een avond vol plezier. Onze prijzen zijn fair en ook alle tijd die wij besteden aan de voorbereiding van uw feest is meegenomen in uw offerteprijs. Wanneer u een DJ boekt bij ons, kunt gebruik maken van de kortingsaanbieding op de Gooise Fotobooth.

Wil je precies weten wat het boeken van een DJ gemiddeld kost en waarom? Kijk dan naar deze veelgestelde vragen over DJ kosten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.