BENEFIETAVOND VOOR OEKRAINE

Muzikale benefietavond voor Oekraïne

Waar? the Spot in Bussum
Wanneer? 3 maart 2023     zaal open 19:30 uur
Kaartverkoop: Klik op de knop of scan de QR code

 

Benefietavond met diverse artiesten
Op 3 maart is er in the Spot in Bussum een benefietavond voor Oekraïne. De opening van de avond zal gedaan worden door Wethouder Mark Marshall en er zijn optredens van diverse artiesten uit Oekraïne en Nederland.

Er zijn optredens van:

  • PAGAM
  • Emily Krull
  • Janneke van Prooijen
  • uit Oekraïne : Anna, Sergei en Alexi

De avond wordt afgesloten met een lekkere  set met ook Oekraïnse hits van de Gooise DJ.

De Spot is gevestigd aan het Wilhelminaplantsoen 17 in Bussum.

Tickets kun je bestellen via EventGoose

Janneke van Prooijen
gooise-pubquiz

Muzikale benefietavond voor Oekraïne in the Spot Bussum

Op vrijdagavond 3 maart is er om 20.00 uur in the Spot in Bussum een muzikale benefietavond met optredens van lokale artiesten uit  Oekraïne en Nederland. Een ieder doet belangeloos mee. De avond wordt geopend door wethouder Mark Marshall van Gooise Meren en eindigt met een swingend dansfestijn onder leiding van de Gooise DJ. De avond is een initiatief van Wim Brouwer uit Bussum die samen met een compagnon hulptransporten organiseert naar Oekraïne.

Vrijdag 3 maart is het ruim een jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. De benefietavond is bedoeld om stil te staan bij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, geld in te zamelen voor de hulptransporten en om de Oekraïners die hier wonen een hart onder de riem te steken. Bijzonder is dat een keur van lokale artiesten belangeloos meedoet en dat de eigenaar van The Spot zijn discotheek gratis ter beschikking stelt. Directeur van Gooi TV, Ruud Bochardt zal de avond presenteren.
Tijdens de avond is er een keur van optredens van o.a.

  • De muziekband PAGAM met zanger Paul Bouwmans en gitarist Gabri
  • zangeres Emily Krull
  • de veelzijdige violiste Janneke van Prooijen
  • de Gooise DJ
  • Anna, Sergei en Alexi uit Oekraïne

Bakker en Brouwer zijn dit jaar gestart met het organiseren van hulptransporten naar Oekraïne. Zij doen dat onder de vlag van twee erkende vrijwilligersorganisaties met ANBI status, On My Way en Friese Rijders. Het geld van de benefietavond is bestemd om hulptransporten mogelijk te maken.
Brouwer en Bakker gaan zelf op dinsdag 7 maart met een volle bus naar Oekraïne.

De entree van de avond is in de vorm van een vrijwillige bijdrage bij de deur van The Spot of via de aanschaf van tickets die variëren van prijs tussen de 5 en 50 euro. Brouwer: “We vinden het belangrijk dat een ieder, ongeacht zijn of haar inkomen, in de gelegenheid moet zijn om deze avond bij te wonen. Het is fijn als de avond een ontmoeting kan zijn tussen de vluchtelingen uit Oekraïne die hier in de regio wonen en de bewoners van Gooise Meren. Bij het samenstellen van het programma hebben we ook gekeken om het voor jongeren aantrekkelijk te maken. Wij hopen dat ook jongeren van de partij zijn. Het is fantastisch dat een ieder zo spontaan heeft gereageerd en belangeloos meewerkt.”

PAGAM