DE GOOISE BRUILOFT DJ

De Bruiloft DJ van Eemnes

De Gooise bruiloft DJ

Op zoek naar een bruiloft DJ in Eemnes? Wanneer jullie gaan trouwen in ‘t Gooi, willen we jullie van harte feliciteren en dan komt de Gooise DJ graag langs om er een geweldig bruiloftsfeest van maken. Of het nu in Eemnes, Blaricum, Laren, Hilversum, in de haven van Huizen of Baarn of waar dan ook in ‘t Gooi en omstreken is.

Onze DJ’s en hun team maken een fantastisch feest van jullie bruiloft, inclusief een gepaste lichtshow en een mooie DJ booth plus de juiste DJ apparatuur. Hoe we werken? Kijk maar eens naar de video impressies op de site!

Bruiloft DJ boeken? De Gooise DJ’s draaien op wel honderd bruiloften per jaar in en rondom Eemnes en ‘t Gooi en hebben vele goede klantervaringen. Ervaring telt, want ieder feest is weer uniek en onze DJ’s weten precies hoe ze de juiste snaar kunnen raken om de dansvloer vol te krijgen.

Een onvergetelijke dag met jullie bruiloft DJ in Eemnes

De mogelijkheden met onze bruiloft DJ’s & shows zijn enorm. Het is niet verstandig de touwtjes uit handen geven en de muziek te laten verzorgen door een DJ met te weinig ervaring. Geen zolderkamer DJ’s bij ons, maar echte professionals. Wij hebben al op honderden bruiloften gedraaid. We weten wat we doen. En naast de keuze voor een bruiloft dj, moet ook de aankleding tot de verbeelding spreken.

Onze DJ shows bestaan daarom uit een prachtige dj booth aangevuld met verschillende verlichting-pakketten. Ook dat is belangrijk, want onze schitterende lichtshows maken het verschil en dat maakt het nog feestelijker. Een DJ met saxofonist of een DJ met percussionist zijn bijzondere extra opties voor jullie unieke huwelijksfeest of receptie.

Bij een onvergetelijke trouwdag in Eemnes hoort natuurlijk een fantastisch bruiloftsfeest en een volle dansvloer! Dan mag een goede DJ natuurlijk niet ontbreken. Sterker nog, de DJ bepaalt mede de sfeer. Of het nu gaat om rustige achtergrond muziek tijdens het diner of om de dansvloer stampvol te krijgen, de bruiloft muziek is bepalend voor de sfeer op je feest. Boek daarom een ervaren bruiloft DJ die precies de muziek draait die jullie wensen! En zorg altijd dat je de DJ vooraf gesproken hebt. Maar dat is bij ons standaard.

Bij ons boek je een bruiloft DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en de hele avond vermaakt met alle hits en klassiekers die je maar wenst. Muziek voor alle leeftijden en voor ieders smaak. Muziek die jij wilt horen en die past bij de gasten.

Wij bereiden ieder huwelijksfeest tot in de kleinste details voor. Een vrijblijvend voorgesprek, een wensenlijst, nog een gesprek, een draaiboek, het is allemaal onderdeel van de standaard werkwijze van ons team bij de Gooise DJ,

Bekijk eens een video met een sfeerimpressie en overtuig jezelf dat wij kunnen helpen er de dag van je leven van zullen maken. Een goed voorbereid feest met een mooie lichtshow, en DJ die jouw muziek draait en het publiek goed aanvoelt. Daar gaan we voor. Een volle dansvloer, een knallend feest, dat is wat je wilt en wat wij er graag van komen maken.

Impressie

kaart dj services Eemnes
bruiloft-dj
bruiloft-dj-eemnes

Tijdens het voorgesprek met de DJ merkten we direct dat de klik er was, dat was heel fijn.

gooise-dj-prijzen
gooise-dj-boeken-eemnes

De werkwijze van de Gooise DJ

Wanneer je een offerte aanvraagt voor een DJ in Eemnes ontvang je deze per email, nog dezelfde dag. We nemen ook vrijblijvend contact met je op om je bruiloft en je wensen door te spreken. Wat voor muziek wil je horen? Wat voor sfeer? En belangrijk, wat niet? We maken dan een klein wensenlijstje en kijken welke van onze DJ’s bij jullie past en of deze nog beschikbaar is. Daarna krijg je de offerte. Wanneer je deze bevestigd hebt ontvang je de uitgebreide wensenlijst.

Op basis van die lijst maken we een draaiboek voor de avond, regelen we alles met de horeca en locatie, nemen we zaken door met de ceremoniemeesters en zorgen we dat alles tot in de puntjes voorbereid is.

Daarna volgen altijd meerdere gesprekken of whatsapp contacten met de bruiloft DJ om samen een goed gevoel te krijgen over de avond, alle zaken nog eens extra door te nemen en om bijvoorbeeld dat ene nummer dat gedraaid moet worden te bespreken.

Met onze wensenlijst proberen we je ook te helpen. Door onze ervaring op honderden bruiloften kunnen we vaak handige tips geven voor je bruiloft. Meer dan 100 gasten? Ga dan niet op het einde van de avond iedereen persoonlijk gedag zeggen en bedanken, want dan ben je de laatste 2 uur van je feest alleen maar handen aan het schudden terwijl je op de dansvloer hoort te staan! De Gooise bruiloft DJ regelt dat bijvoorbeeld anders, zodat het ook echt jullie feest wordt en jullie optimaal kunnen genieten.

We houden ons aan de etiquette van een bruiloft, maar dat doet niets af aan het spetterende feest.

O ja, als je wilt kunnen we ook de Gooise Photbooth meenemen. In een combideal zetten we heel voordelig een prachtige fotobooth met professionele  printer neer die de mooie momenten vastlegt op je eigen ontwerp foto op ansichtkaart formaat. Dus niet van die kleine stripjes…

Vraag ernaar bij de offerte!

Je bruiloft in Eemnes wordt de dag van je leven

De Gooise bruiloft DJ maakt er een heerlijk feest van

ALLEEN MAAR GENIETEN OP EEN ONVERGETELIJKE AVOND

De bruiloft DJ en zijn team zorgen ervoor dat jullie volkomen onbezorgd kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven op jullie feest in Eemnes. We maken je  bruiloftsfeest uniek. Je kunt er op vertrouwen dat alles van tevoren prima  geregeld is. Wij communiceren uitgebreid vooraf, je spreekt altijd direct met de DJ. We zorgen dat er geen spanning vooraf is of op de dag zelf door alles inde detail te plannen. Bij de Gooise DJ is jullie feest in zeer goede handen. Ons team bereidt alles samen met jullie zorgvuldig voor en zal meedenken, adviseren en eventueel bijsturen. Het voorgesprek, de wensenlijst, het draaiboek, alles zal in orde zijn. Dat gegeven, in combinatie met onze jarenlange ervaring en mixkwaliteiten zorgt ervoor dat wij altijd overal op voorbereid zijn, zodat er helemaal niets mis kan gaan. Onze passie is om  alle gasten een onvergetelijk en spetterend feest te laten meemaken.

Lees onze KLANTERVARINGEN

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, onze DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Top DJ en saxofonist!! “

Casper & Esmee

WAT KOST EEN DJ BRUILOFT IN EEMNES?

Als bruiloft DJ vinden wij twee zaken erg belangrijk.
In de eerste plaats moet er een klik zijn tussen de DJ en het bruidspaar. In de tweede plaats willen we een duidelijke en transparante prijs bieden zonder verassingen achteraf. Daarom krijg je altijd een duidelijke offerte en betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een bruiloft dj. Standaard is de offerte inclusief dj, apparatuur, BTW, op- en afbouw, voorgesprekken, voorbereidingen door de Event Manager, contact met de locatie etc. etc. Dus er zijn geen verrassingen achteraf.

Iedere bruiloft is uniek en onze offertes zijn maatwerk. We berekenen schappelijke prijzen, maar zijn wel professionals. We kijken welke DJ uit ons team en welke apparatuur en lichtshow het beste aansluit op jullie stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget.

Jouw wensen bepalen de prijs van je bruiloft DJ

De prijs om een goede DJ in Eemnes te boeken is vaak niet meer dan de prijs van 1 drankje per gast op je feest. Dat valt dus erg mee. De prijs van de show is afhankelijk van een aantal factoren, denk bijvoorbeeld aan:

  • De dag – door de week zijn we voordeliger
  • De zaal – hoe groter de zaal hoe meer apparatuur we meenemen
  • Het aantal gasten
  • De lengte van het feest

Onze Event-Managers nemen nog dezelfde dag contact op voor een vrijblijvend voorgesprek. Wij selecteren dan een passende DJ die een stijl heeft die aansluit bij uw wensen.

Wanneer u de offerte ontvangen en geaccepteerd heeft ontvangt u tevens een uitgebreide wensenlijst. Op basis van deze lijst gaan we het draaiboek maken voor de bruiloft. U kunt precies aangeven wat u wensen zijn en aangeven wat u niet wilt.

Wij zorgen dat u een DJ krijgt die precies bij uw feest past qua stijl. Bovendien hechten we veel waarde aan contact met het bruidspaar. In de aanloop naar de bruiloft zal er veelvuldig contact zijn, overleggen we het draaiboek, spreken we met de ceremoniemeester, stemmen we zaken af met de horeca, kortom we ontzorgen u volledig.

Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van de dag van uw leven en lekker gaan dansen!

Super

05/06/2024

Hele mooie avond gehad, mede dankzij DJ Silvester! Heeft een fijne eigen stijl die hij volledig kan aanpassen aan het publiek

Lennart

Reactie van de Gooise DJ

Mooi feest, dank voor de mooie review

Erg gezellig, maakte de avond net ff specialer met een saxofonist erbij

29/05/2024

Erg gezellig, maakte het feest net ff specialer met een saxofonist

-Bedrijfsfeest-

Perry

Reactie van de Gooise DJ

Dank je wel, we deden het graag!!

Topfeest!

02/05/2024

Op 20 april zijn we getrouwd en heeft de Gooise DJ een knallende feestavond verzorgd. Hij snapte goed welke muziek bij ons en ons gezelschap paste. De voetjes gingen bij jong en oud van de vloer en ook de fotobooth was een grote hit bij de gasten. Bedankt voor het verzorgen van deze topavond!

Stephanie

Reactie van de Gooise DJ

We hebben het met veel plezier gedaan, jullie openingsdans was geweldig!

Boek de Gooise DJ in Eemnes

Dé DJ voor jou

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.