DE GOOISE BRUILOFT DJ

De Bruiloft DJ van Hilversum

De Gooise bruiloft DJ

Op zoek naar een bruiloft DJ in Hilversum? Gaan jullie trouwen in ‘t Gooi. Dan willen we jullie van harte feliciteren en dan komt de Gooise DJ er graag een geweldig feest van maken in Hilversum, Blaricum, Laren, Eemnes, in de haven van Huizen of Baarn of waar dan ook in ‘t Gooi en omstreken.

Onze DJ’s en hun team maken een spetterend knalfeest van uw bruiloft, inclusief een geweldige lichtshow en de juiste DJ apparatuur. Hoe we dat doen? Kijk maar naar de video impressies!

Bruiloft DJ boeken? Onze ervaren Gooise DJ’s draaien op wel honderd bruiloften per jaar in en rondom ‘t Gooi en hebben vele goede recensies gekregen. Ervaring telt, ieder feest is weer uniek en onze DJ’s weten precies hoe ze de juiste snaar bij het publiek kunnen raken.

Een onvergetelijke dag met jullie Hilversumse bruiloft DJ

De mogelijkheden met onze bruiloft dj’s & shows zijn enorm. Je zult niet graag de touwtjes uit handen geven om de muziek te laten verzorgen door een DJ met te weinig ervaring. Wij hebben al op honderden bruiloften gedraaid. En naast de keuze voor een bruiloft dj, moet ook de aankleding tot de verbeelding spreken.

Onze DJ shows bestaan daarom uit een prachtige dj booth aangevuld met verschillende verlichting-pakketten. Ook dat is belangrijk, want onze schitterende lichtshow maakt het verschil en maakt het nog feestelijker. Een DJ met saxofonist of een DJ met percussionist zijn een bijzondere extra optie voor jullie huwelijksfeest of receptie.

Bij een onvergetelijke trouwdag in Hilversum hoort natuurlijk een spetterend bruiloftsfeest en een volle dansvloer! Dan mag een goede DJ natuurlijk niet ontbreken. Of het nu gaat om rustige achtergrond muziek tijdens het diner of om de dansvloer vol te krijgen, de bruiloft muziek is bepalend voor de sfeer op je feest. Boek daarom een ervaren bruiloft DJ die precies de muziek draait die jullie wensen!

Bij ons boek je een bruiloft DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en de hele avond vermaakt met alle hits en klassiekers die je maar wenst. Muziek voor alle leeftijden en voor ieders smaak.

Wij bereiden ieder huwelijksfeest tot in de kleinste details voor. Een voorgesprek, een wensenlijst, nog een gesprek, een draaiboek, het is allemaal onderdeel van de werkwijze van ons team bij de Gooise DJ,

Bekijk eens een sfeerimpressie en overtuig uzelf dat wij er de dag van je leven van zullen maken. Bekijk ook onze klantervaringen. Een goed voorbereid feest met een mooie lichtshow, en DJ die jouw muziek draait en het publiek goed aanvoelt. Een volle dansvloer, een knallend feest, dat is wat je wilt en wat wij er graag van komen maken.

De werkwijze van de Gooise DJ

Wanneer u een offerte aanvraagt voor een DJ in Hilversum ontvangt u deze per email, nog dezelfde dag. We nemen ook vrijblijvend contact met u op om je bruiloft en uw wensen door te spreken. Wat voor muziek wenst u? Wat voor sfeer? En belangrijk, wat niet? We maken dan een klein wensenlijstje en kijken of een van onze DJ’s bij u past en of deze nog beschikbaar is. Daarna krijgt u de offerte. Wanneer u deze bevestigd heeft ontvangt u de uitgebreide wensenlijst.

Op basis van die lijst maken we een draaiboek voor de avond, regelen we alles met de horeca en locatie, nemen we zaken door met de ceremoniemeesters en zorgen we dat alles tot in de puntjes voorbereid is.

Daarna volgen altijd meerdere gesprekken of whatsapp contacten met de bruiloft DJ om samen een goed gevoel te krijgen over de avond, alle zaken nog eens extra door te nemen en om bijvoorbeeld dat ene nummer dat gedraaid moet worden te bespreken.

Met onze wensenlijst proberen we u ook te helpen. Door onze ervaring op honderden bruiloften kunnen we vaak handige tips geven voor je bruiloft. Meer dan 100 gasten? Ga dan niet op het einde van de avond iedereen persoonlijk gedag zeggen en bedanken, want dan ben je de laatste 2 uur van je feest alleen maar handen aan het schudden terwijl je op de dansvloer hoort te staan! De Gooise bruiloft DJ regelt dat bijvoorbeeld anders, zodat het ook echt jullie feest wordt en jullie optimaal kunnen genieten.

Kortom, op zoek naar een bruiloft DJ in Hilversum? Neem vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte.

Impressie

bruiloft-dj
dj-boeken-hilversum

Tijdens het voorgesprek met de DJ merkten we direct dat de klik er was, dat was heel fijn.

Je bruiloft wordt de dag van je leven

De Gooise bruiloft DJ maakt er een spetterend feest van

ALLEEN MAAR GENIETEN OP EEN ONVERGETELIJKE AVOND

De bruiloft DJ en zijn team zorgen ervoor dat jullie volkomen onbezorgd kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven en je bruiloftsfeest. Je wilt er daarom op kunnen vertrouwen dat alles van tevoren prima  geregeld is. Wij willen graag zorgen en spanningen op de dag zelf voorkomen. Bij de Gooise DJ is jullie feest in zeer goede handen. Ons team bereidt alles zorgvuldig voor en zal meedenken, adviseren en eventueel bijsturen. Het voorgesprek, de wensenlijst, het draaiboek, alles zal in orde zijn. Dat gegeven, in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij altijd overal op voorbereid zijn, zodat er helemaal niets mis kan gaan. Onze passie is om  jullie een onvergetelijk en spetterend feest te laten meemaken.

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, onze DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Jan, Bandzoeker.nl

WAT KOST EEN DJ BRUILOFT IN HILVERSUM?

Als bruiloft DJ vinden wij twee zaken erg belangrijk.
In de eerste plaats moet er een klik zijn tussen de DJ en het bruidspaar. In de tweede plaats willen we een duidelijke en transparante prijs bieden zonder verassingen achteraf. Daarom krijg je altijd een duidelijke offerte en betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een bruiloft dj. Standaard is de offerte inclusief dj, apparatuur, BTW, op- en afbouw, voorgesprekken, voorbereidingen door de Event Manager, contact met de locatie etc. etc. Dus er zijn geen verrassingen achteraf.

Iedere bruiloft is uniek en onze offertes zijn maatwerk. We berekenen schappelijke prijzen, maar zijn wel professionals. We kijken welke DJ uit ons team en welke apparatuur en lichtshow het beste aansluit op jullie stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget.

Jouw wensen bepalen de prijs van je bruiloft DJ

De prijs om een goede DJ in Hilversum te boeken is vaak niet meer dan de prijs van 1 drankje per gast op je feest. Dat valt dus erg mee. De prijs van de show is afhankelijk van een aantal factoren, denk bijvoorbeeld aan:

  • De dag – door de week zijn we voordeliger
  • De zaal – hoe groter de zaal hoe meer apparatuur we meenemen
  • Het aantal gasten
  • De lengte van het feest

Onze Event-Managers nemen nog dezelfde dag contact op voor een vrijblijvend voorgesprek. Wij selecteren dan een passende DJ die een stijl heeft die aansluit bij uw wensen.

Wanneer u de offerte ontvangen en geaccepteerd heeft ontvangt u tevens een uitgebreide wensenlijst. Op basis van deze lijst gaan we het draaiboek maken voor de bruiloft. U kunt precies aangeven wat u wensen zijn en aangeven wat u niet wilt.

Wij zorgen dat u een DJ krijgt die precies bij uw feest past qua stijl. Bovendien hechten we veel waarde aan contact met het bruidspaar. In de aanloop naar de bruiloft zal er veelvuldig contact zijn, overleggen we het draaiboek, spreken we met de ceremoniemeester, stemmen we zaken af met de horeca, kortom we ontzorgen u volledig.

Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van de dag van uw leven en lekker gaan dansen!

De bruiloft DJ in Hilversum

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.