JULLIE OPENINGSDANS

De perfecte openingsdans, wij helpen

De openingsdans op je bruiloft moet natuurlijk een geslaagde opening van een spetterend feest worden. Maar of je nu maanden gaat oefenen of dat je er twee weken voor je bruiloft pas mee begint, je wilt dat je dans het bruidspaar eer aandoet, de gasten de kans geeft te klappen, joelen en huilen en dat jullie dans het startsein is voor een onvergetelijk feest.

Daarom hebben we 5 tips voor je hoe je er een geweldige openingsdans van kunt maken op je bruiloft.

1. Kies het perfecte nummer – laat het nummer jullie niet kiezen.
De eerste stap is het kiezen van het juiste nummer, een nummer dat jullie relatie weerspiegelt. Maak een lijst met muziek van alle leuke momenten samen. Een nummer van vakantie, het nummer dat draaide toen je elkaar ontmoette of gewoon een romantisch nummer dat jullie mooi vinden. Begin je lijst op tijd en onthoud dat de lijst maken al de helft van het plezier is. Hoewel er veel hedendaagse nummers zijn die aangeraden worden door dansleraren of omdat ze redelijk makkelijk zijn, kies je eigen nummer. Kies niet persé een trendy nummer, maar kies iets dat jullie een goed gevoel geeft en echt van jullie is.

Luister ook goed naar het muzikale arrangement om ervoor te zorgen dat het goed bij je dans past. Sommige nummers zijn geweldig om mee te zingen, maar dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat ze goed zijn om op te dansen.

2. Oefen goed, zelfs als je niet van plan bent om choreografie te doen.
Zorg dat je zeker van je zaak bent en oefen, zelfs als je geen ingewikkelde dans gaat doen. Oefening baart kunst. Elke dag een paar minuten dansen helpt je om vertrouwd te raken met de beat en bewegingen. Waneer begin je, wanneer stop je, wanneer start de (Gooise) DJ het spetterende dansnummer na de openingsdans in?

Ook al doe je een simpele dans, of ook al heb je les van een professionele dansleraar, oefen thuis en bouw zelfvertrouwen op.

3. Houd rekening met je jurk en accessoires.
Je jurk, houdt er rekening mee! En je schoenen! Bijvoorbeeld, als je van plan bent om een ​​wals te doen, zal je jurk in de weg zitten? Een swingende salsa gaat misschien ook niet lukken. Het zou sneu zijn als je een mooie dans geoefend hebt en je jurk en accessoires zitten in de weg bij de perfecte uitvoering.

4. Oefen je dans op de schoenen die je draagt ​​op je bruiloft.
Oefenen op platte schoenen en dan overschakelen naar hoge hakken is moeilijker dan het klinkt. Het dragen van je trouwschoenen helpt je ze in te lopen en mogelijke problemen zoals blaren op de grote dag vóór te zijn. Als je je schoenen nog niet hebt gekocht, oefen dan met een paar met een vergelijkbare hak. En voor je dansfeest na de openingsdans zijn een paar gympjes ook een aanrader. Niemand ziet het onder je jurk op de drukke dansvloer tijdens het feest en je kunt heerlijk swingen zonder pijn in je voeten.

5. Houd rekening met de grootte van de dansvloer, overleg met de DJ.
Zorg dat je genoeg ruimte hebt als je gaat dansen. De DJ kan je helpen ruimte te maken door de gasten te vragen een stukje op te schuiven.  Je wilt niet dat je vijfstaps tango op de grote dag op een dansvloer van drie stappen gedaan moet worden!

Een andere algemene tip: Relax en wees jezelf. Er is nog nooit een openingsdans mislukt bij de Gooise DJ. Het is een prachtig moment om jullie als bruidspaar te eren. En dat gaan we doen!

Heel veel succes en voorpret met oefenen en voorbereiden. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Event Managers.

Check vrijblijvend je prijs voor een top DJ met VIP show op jouw bruiloft

Dat kan rechtsonder. We draaien in heel Nederland op meer dan 50 bruiloften per jaar.

Doe inspiratie op met deze 10 openingsdans nummers

1. Marry You by Bruno Mars
2. Can’t Help Falling In Love by Elvis Presley
3. At Last by Etta James
4. It Had to Be You by Harry Connick Jr.
5. I Wanna Dance with Somebody by Whitney Houston
6. You Are the Best Thing by Ray LaMontagne
7. Crazy in Love by Beyonce
8. All of Me by John Legend
9. L-O-V-E by Nat King Cole
10. Can’t Take My Eyes Off You by Frankie Valli

Lees onze DJ reviews 

Score 4,8 uit 5

“Wauw wat een feest, Onze DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

klantbeoordelingen

Wat een geweldige DJ en supergaaf die saxofonist erbij!!! En wat hebben jullie super meegedacht om er een fantastisch feest van te maken! Tot en met de fotobooth verzorgd. Het maakte ons tuinfeest tot een groot succes!! Rob, Barry en Miklos, onwijs bedankt!! Wil je een topfeest? Dan zit je bij de Gooise DJ zeker goed!

Margit & Gilles, Baarn

De Gooise bruiloft DJ

Op zoek naar een leuke bruiloft DJ? Gaan jullie trouwen in ‘t Gooi. De Gooise DJ komt er dan graag een feest van maken in bijv. Blaricum, Laren, Eemnes, in de haven van Huizen of Baarn of waar dan ook in ‘t Gooi en omstreken.

Onze DJ’s maken een spetterend knalfeest van jullie bruiloft, met daarbij een geweldige lichtshow en de juiste DJ apparatuur. Hoe we dat doen? Kijk maar!

Bruiloft DJ boeken? Onze ervaren Gooise DJ’s draaien op wel honderd bruiloften per jaar en hebben vele goede recensies gekregen.

Een onvergetelijke dag met jullie Gooise bruiloft DJ

Bij een onvergetelijke trouwdag in ‘t Gooi hoort natuurlijk ook een spetterend bruiloftsfeest en een volle dansvloer! Dan mag een goede DJ natuurlijk niet ontbreken. Of het nu gaat om rustige achtergrond muziek tijdens het diner of om de dansvloer vol te krijgen,  de bruiloft muziek is bepalend voor de sfeer op je feest.  Boek daarom een ervaren Gooise bruiloft DJ die precies de muziek draait die jullie wensen!

Bij ons boek je een bruiloft DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en de hele avond vermaakt met alle hits en klassiekers die je maar wenst. Muziek voor alle leeftijden en voor ieders smaak.

Wij bereiden ieder huwelijksfeest echt tot in de kleinste details voor. Een voorgesprek, een wensenlijst, nog een gesprek, een draaiboek. Het is allemaal onderdeel van de werkwijze van onze Gooise DJ’s,

Bekijk eens een sfeerimpressie en overtuig jezelf dat wij er echt de dag van je leven van zullen maken. Een goed voorbereid feest met een mooie lichtshow, en DJ die jouw muziek draait en het publiek goed aanvoelt. Een volle dansvloer, een knallend feest, dat is wat je wilt en wat wij er van maken. We hebben er nu al zin in!

Impressie

bruiloft-dj
gooise-dj-bruiloft
gooise-bruiloft-dj

Boek de Gooise DJ voor jouw feest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan