DE GOOISE DJ

Meer dan muziek

Bruiloften zijn bijzondere gebeurtenissen en vormen een belangrijke mijlpaal in het leven van veel mensen. Het is dan ook belangrijk dat alles perfect verloopt, zodat het bruidspaar zich geen zorgen hoeft te maken over de organisatie. Dat is waar De Gooise DJ een rol speelt bij het realiseren van de dromen van bruidsparen.

Bij De Gooise DJ geloven we dat een bruiloft niet alleen over muziek gaat, maar ook over het ontzorgen van de klant. Alleen een plaatje opzetten, dat is niet wat we doen. We doen veel meer en durven graag de verantwoordelijkheid te nemen voor het verzorgen van een prachtige DJ-show, inclusief verlichte DJ-booth, en daarom maken we vooraf goede afspraken en luisteren we naar de wensen van het bruidspaar. Voorbereidingen zijn cruciaal.

Of je nu gaat trouwen in Eemnes, Blaricum, in Laren bij Mauve of in Huizen bij de Kalkoverens, wij komen er vaak. Wij weten dat elke bruiloft uniek is en daarom bieden we een op maat gemaakt draaiboek, speciaal ontworpen voor de wensen en eisen van het bruidspaar. Hierdoor kunnen zij zich volledig concentreren op het genieten van deze speciale dag en het feest met hun familie en vrienden.

De rol van de DJ

De Gooise DJ staat bekend om haar specialisaties, maar ook allround stijl, en onze DJ’s en saxofonisten zijn zeer ervaren en weten precies hoe ze moeten inspelen op het publiek en de sfeer van de bruiloft. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen we garanderen dat de DJ-show onvergetelijk en soepel verloopt. We bieden een uitgebreide service. Wil je er een saxofonist bij? En een fotobooth? Alles kan!

Onze mooie verlichte DJ-booth is standaard en samen met de verlichting voegt dit een extra dimensie toe aan de bruiloft. De verlichting creëert een sfeervolle  maar ook vrolijke ambiance en zorgt voor een onvergetelijke (dans)beleving voor het bruidspaar en hun gasten.

Bij De Gooise DJ geloven we dat bruidsparen het beste verdienden op hun speciale dag en daarom staan wij altijd klaar om hen te ontzorgen en hun dromen waar te maken. Onze DJ’s zijn professionals en zorgen voor een onvergetelijke DJ-show, zodat het bruidspaar zich kan concentreren op het genieten van deze speciale gebeurtenis.

Samengevat
De rol van de DJ bij het ontzorgen van bruidsparen is groot. De Gooise DJ speelt een cruciale rol bij het realiseren van die dromen door het volledig ontzorgen van de klant en het creëren van een prachtige, onvergetelijke DJ-show, inclusief verlichte DJ booth.  Alles wordt tot in de puntjes voorbereid.

Wil je meer weten? Neem contact op of vraag een offerte aan.

gooise-dj-prijzen
fotobooth-aanbieding