DE GOOISE DJ

Classic House DJ, de Gooise DJ

De Gooise DJ is een classic house DJ en een ware muzikale meester die je meeneemt op een onvergetelijke reis door de tijd. Met zijn passie voor classic house muziek en zijn uitgebreide kennis van de scene, zal hij jouw en de dansvloer betoveren met zijn unieke selectie van de grootste House klassiekers uit de jaren 80 en 90.

Van de energieke beats van “Move Your Body” van Marshall Jefferson tot de sensuele ritmes van “Can You Feel It” van Mr. Fingers, deze DJ weet hoe hij het publiek moet verleiden en aan het dansen moet krijgen. Zijn unieke stijl en technische mix-vaardigheden garanderen een onvergetelijke avond vol strakke beats en dansplezier.

Maar het is niet alleen de klassiekers die je kunt verwachten tijdens een optreden van onze classic house DJ. Hij is altijd op zoek naar nieuwe en opwindende nummers die hij kan toevoegen aan zijn repertorium en zal verrassen met vergeten parels, nieuwe vette House beats en nieuwe ontdekkingen.

Met zijn verfijnde smaak en uitstekende technische mix vaardigheden zal de Gooise DJ je laten ervaren hoe classic house muziek echt bedoeld is. Zijn fijne gevoel voor ritme en timing zorgt voor een fluwelen overgang tussen nummers, waardoor het publiek niet stil kan blijven staan.

Wil je een avond vol dans, plezier en herinneringen creëren? Boek dan onze classic house DJ  – De Gooise DJ – en laat je verleiden door de grootste klassiekers uit de jaren 80 en 90, waaronder “Promised Land” van Joe Smooth, “Dreams” van GAT Decor en “Acid Tracks” van Phuture. Of het nu een feest, een bruiloft of een bedrijfsevenement is, onze classic house DJ zorgt voor een muzikale beleving die je niets snel zult vergeten.

Trouwens, de Gooise DJ zeer fair geprijst, vraag dus vandaag nog een scherpe offerte aan.

De prijs van een avond Gooise DJ wordt bepaald door:

  • De grootte van de zaal en het aantal gasten
  • De duur van het feest
  • Het Seizoen
  • De hoeveelheid apparatuur aan licht en geluid
  • Weekend of doordeweekse dag
  • De afstand
dj in bussum

Een volledig verzorgde spetterend House Party  inclusief licht en geluid voor een bedrag tussen de € 395,- en € 995,-

Wil je precies weten wat jouw verjaardag, bruiloft of themafeest gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Lees onze DJ recensies

Score 4,8 uit 5

“Wauw wat een feest, DJ Barry voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“DEZE DJ MOET JE HEBBEN! “

Monique & Lucia, BLIJF Groep

De Gooise DJ boeken

Een DJ boeken voor een Classic House Party? Of gaan jullie binnenkort trouwen? Alvast gefeliciteerd dan! Of is jullie bedrijf bezig met het jaarlijkse festijn dat dit jaar beter moet worden dan ooit tevoren. Zoek niet langer verder en boek de Gooise DJ!

De Gooise DJ heeft uitstekende recensies en bereidt ieder feest minutieus voor. Een vrijblijvend voorgesprek, een wensenlijst en regelmatig contact met de Event Manager en de DJ zijn standaard bij ons.

Een gratis offerte aanvragen is zo geregeld online. Daarna hebben we persoonlijk contact en ontvang je de wensenlijst. Daarna nemen we samen je wensen door en zorgen we dat alles perfect is geregeld. Geluid, licht, opbouw, afbouw, contact met de horeca en wat verder nodig is; de Gooise DJ regelt alles.

Het enige wat je nog hoeft te doen is zelf schitteren op je Gooise feest en genieten als nooit tevoren.

gooise-dj-prijzen

We hebben er zin in !

0+
Bruiloften
0+
Verjaardagen
0
Bedrijfsfeesten
0%
Positive feedback

Sfeerimpressie Gooise DJ feestjes

Op welke Gooise feestjes draaien we?

Bruiloft DJ

De Gooise DJ draait iedere week wel ergens op een bruiloft. Wij maken er graag de dag van je leven van.

Verjaardag DJ

Of je nu 20 of 40 wordt, de Gooise DJ regelt een DJ die bij jou en je publiek past, qua leeftijd en muziek.

Bedrijfsfeest

Wij draaien regelmatig op bedrijfsfeesten tot wel 750 personen. Met bijvoorbeeld saxofonist erbij.

Evenement

Je komt de Gooise DJ regelmatig tegen op festivals. We staan bijvoorbeeld ook dit jaar weer op de Blaricumse kermis.

Jubileum

Een jubileum is een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt, wij doen het graag.

Festivals

U kent de Gooise DJ vast van optredens in ‘t Gooi zoals bijvoorbeeld tijdens  Hilversum Alive, maar staan ook op andere festivals in heel Nederland.

Boek de Gooise DJ