Copyright © op de website van de Gooise DJ

Copyright © 2017-2023 de Gooise DJ onderdeel van Sales Architects. Alle rechten voorbehouden.

Alle teksten, afbeeldingen, grafieken, geluiden, video’s en andere materialen op deze website zijn beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het kopiëren, distribueren, wijzigen of gebruiken van deze materialen zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de Gooise DJ is strikt verboden. Wij hebben gepoogd alle eigenaren van afbeeldingen, grafieken, geluiden en video’s te achterhalen. Mocht u desondanks van mening zijn dat wij onbedoeld en onterecht gebruik maken van materiaal van anderen, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier en zullen wij dit in behandeling nemen.

Het is niet toegestaan om de look en feel van deze website te imiteren, inclusief maar niet beperkt tot het gebruik van handelsmerken, logo’s en grafische elementen, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de Gooise DJ .

We behouden ons het recht voor om alle beschikbare juridische stappen te nemen om inbreuk op ons intellectuele eigendomsrecht te voorkomen en te bestrijden, inclusief maar niet beperkt tot het indienen van een rechtszaak en het eisen van schadevergoeding en/of winstafdracht.

Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met deze copyright notice en de gebruiksvoorwaarden van deze website.

Als je nog vragen hebt over deze copyright notice, neem dan contact met ons op via het contactformulier.