DJ boeken bruiloft

DE GOOISE BRUILOFT DJ

De Bruiloft DJ van ‘t Gooi!

Op zoek naar je bruiloft DJ

Je bent op zoek naar een geschikte bruiloft DJ omdat jullie gaan trouwen. Het moet natuurlijk de dag van je leven worden en daarom wil je er zeker van zijn dat de DJ bij jullie past en er een spetterend feest van maakt voor iedereen die aanwezig is.

Onze service voor bruiloften is zeer uitgebreid, Onze DJ’s doen meer dan een plaatje draaien maar er komt meer bij kijken. Onze event managers helpen jullie en je ceremoniemeester(s) om de avond helemaal naar wens te plannen. We stemmen alles ook af met de locatie waar het feest is.

De werkwijze van ons Bruiloft DJ’s

Wanneer je een offerte aanvraagt, neemt een event manager telefonisch contact op. We bespreken je wensen en kijken dan welke DJ uit ons team het best bij jullie past. We sturen dan de wensenlijst op. Die vul je op je gemak in, deze lijst staat ook boordevol tips trouwens. Denk aan zaken als:

  1. De entree
  2. De openingsdans
  3. De speeches
  4. De timing van dit alles
  5. Het laatste nummer
  6. Hoe jullie weggaan…en hoe laat.

en nog veel meer!

We maken dus en draaiboek voor de avond waar alles in staat. Jullie favoriete nummers, of we wel of geen verzoekjes draaien, welke muziekgenres, het werpen van het bruidsboeket en andere zaken waar we rekening mee zullen houden.

De dag van de Bruiloft

Een Bruiloft DJ boeken bij ons betekent dat we alles regelen en jullie ontzorgen. Het enige dat we van je vragen is dat je geniet en danst! We zijn er ruim op tijd, bouwen op volgens schema en dan gaan we aan de slag. Altijd weer leuk en ook een eer om te mogen doen voor ons, ook al draaien onze bruiloft DJ’s op wel 100 bruiloften per jaar. Ieder feest is weer uniek, net weer even anders.

Een onvergetelijke avond met jullie bruiloft DJ

De mogelijkheden met onze bruiloft dj’s & shows zijn eindeloos. Je zult niet graag de touwtjes uit handen geven om de muziek te laten verzorgen door een DJ met te weinig ervaring. Wij hebben jaren ervaring en al op honderden bruiloften gedraaid. Trouwens, naast de keuze voor een bruiloft dj, moet ook de aankleding tot de verbeelding spreken.

Onze DJ shows bestaan daarom uit een prachtige dj booth aangevuld met verschillende verlichting-pakketten. Ook dat is belangrijk want een schitterende lichtshow maakt het nog feestelijker. Een DJ met saxofonist of een DJ met percussionist zijn een bijzondere extra optie voor jullie huwelijksfeest of receptie.

Bij een onvergetelijke trouwdag is de bruiloft muziek bepalend voor de sfeer op je feest. Daarom bestaat ons team louter uit ervaren bruiloft DJ’s die precies weten hoe ze de sfeer moeten neerzetten.

Bij ons boek je een bruiloft DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en de hele avond vermaakt met alle hits en klassiekers die je maar wenst. We denken aan iedereen, dus we draaien muziek voor alle leeftijden en voor ieders smaak. (we houden natuurlijk wel rekening met jullie wensen)

Wij bereiden dus ieder huwelijksfeest tot in de kleinste details voor. Een voorgesprek, een wensenlijst, nog een gesprek, een draaiboek. Het is allemaal onderdeel van de werkwijze van onze DJ’s en event managers.

Bekijk eens een sfeerimpressie en overtuig uzelf dat wij er de dag van je leven van zullen maken. Een goed voorbereid feest met een mooie lichtshow, en DJ die jouw muziek draait en het publiek goed aanvoelt. Een volle dansvloer, een knallend feest, dat is wat je wilt en wat wij er van maken.

Impressie

bruiloft-dj
gooise-bruiloft-dj

Tijdens het voorgesprek merkten we direct dat de klik met de DJ er was

Je bruiloft wordt de dag van je leven

De Gooise bruiloft DJ maakt er een spetterend feest van

ALLEEN MAAR GENIETEN OP EEN ONVERGETELIJKE AVOND

De bruiloft DJ en zijn team zorgen ervoor dat jullie volkomen onbezorgd kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven en je knalfeest. Je wilt er daarom op kunnen vertrouwen dat alles van tevoren prima  geregeld is. Wij willen graag je zorgen en spanningen op de dag zelf voorkomen. Bij de Gooise DJ is jullie feest in zeer goede handen. Ons team bereidt alles zorgvuldig voor en zal meedenken, adviseren en eventueel bijsturen. Het voorgesprek, de wensenlijst, het draaiboek. Alles zal in orde zijn en dat in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij altijd overal op voorbereid zijn , zodat er helemaal niets mis kan gaan. Onze passie is om  jullie een onvergetelijk en spetterend feest te laten meemaken.

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, DJ Barry voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Jan, Bandzoeker.nl

DJ BRUILOFT PRIJZEN

Als bruiloft DJ vinden wij twee zaken erg belangrijk.
In de eerste plaats moet er een klik zijn tussen de DJ en het bruidspaar. In de tweede plaats willen we een duidelijke en transparante prijs bieden zonder verassingen achteraf. Daarom krijg je altijd een dudielijke offerte betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een bruiloft dj. Standaard is de offerte inclusief dj, apparatuur, BTW, op- en afbouw, voorgesprekken, voorbereideingen door de event manager, contact met de locatie etc. etc. Dus er zijn geen verrassingen achteraf.

Iedere bruiloft is uniek en onze offertes zijn maatwerk. We kijken welke DJ uit ons team en welke apparatuur en lichtshow het beste aansluit op jullie stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget.

Jouw wensen bepalen de prijs van je bruiloft DJ

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, denk bijvoorbeeld aan:

  • De dag – door de week zijn we voordeliger
  • De zaal – hoe groter de zaal hoe meer apparatuur we meenemen
  • Het aantal gasten
  • De lengte van het feest

Onze Event-managers nemen nog dezelfde dag contact op voor een vrijblijvend voorgesprek. Wij selecteren dan een passende DJ die een stijl heeft die aansluit bij uw wensen.

Wanneer u de offerte ontvangen en geaccepteerd heeft ontvangt u tevens een uitgebreide wensenlijst. Op basis van deze lijst gaan we het draaiboek maken voor de bruiloft. U kunt precies aangeven wat u wensen zijn en aangeven wat u niet wilt.

Wij zorgen dat u een DJ krijgt die precies bij uw feest past qua stijl. Bovendien hechten we veel waarde aan contact met het bruidspaar. In de aanloop naar de bruiloft zal er veelvuldig contact zijn, overleggen we het draaiboek, spreken we met de ceremoniemeester, stemmen we zaken af met de horeca, kortom we ontzorgen u volledig.

Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van de dag van uw leven en lekker gaan dansen!

Boek de Gooise DJ

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.