DE GOOISE DJ

Je 50e verjaardag moet gevierd!

Je 50e verjaardag is een bijzondere mijlpaal en een reden om te vieren. Een feest met alle vrienden en familie die je hebt op dit moment in je leven is de perfecte manier om het te vieren. Maar om ervoor te zorgen dat je feest onvergetelijk wordt, is het belangrijk om de juiste DJ te boeken voor je 50e verjaardag. Als ervaren DJ’s voor dit soort feesten geven we je graag tips en aanbevelingen over hoe je de beste DJ kunt vinden voor je 50e verjaardag

Lees alle reviews

“Wat een sfeermaker was de DJ!” – Jessica – 50e verjaardag

Waarom is het belangrijk om een goede, ervaren DJ te boeken voor je verjaardag?

Je wordt 50 dus je DJ moet jouw muziek kennen en snappen. De DJ moet het publiek aanvoelen en weten welke muziek de hippe 50’\ers willen horen. Lekkere knallers uit de 80’s, maar ook muziek van nu. En een meezinger misschien… Een hele jonge DJ past vaak niet in zo’n setting. Je hebt echt een ervaren DJ nodig. Het boeken van een goede DJ is dus niet alleen belangrijk voor de sfeer op je feest, maar ook voor de algehele ervaring van je gasten. Een DJ die de juiste muziek speelt, het juiste tempo en de juiste sfeer creëert, zorgt ervoor dat alle gasten zich vermaken en zich op hun gemak voelen.

Hieronder staan enkele redenen waarom het belangrijk is om een goede DJ te boeken voor je 50e verjaardag:

 • Muziek: De Gooise DJ weet precies welke muziek het beste past bij de sfeer en het publiek op je feest. Hij kan aanvoelen wat de gasten leuk vinden en hier op inspelen en bespreekt dat ook vooraf met je!
 • Sfeer: De Gooise DJ weet hoe hij de sfeer op je feest kan beïnvloeden. Of het nu een feestelijke of rustige sfeer is, een goede DJ weet precies hoe hij dit moet creëren.
 • Ervaring: De Gooise DJ heeft echt veel ervaring met dit soort feesten, het is onze specialiteit. Wij kunnen precies het publiek aansturen. Hierdoor zorgen we ervoor dat je gasten zich op hun gemak voelen en dat er een lekkere sfeer ontstaat en dat er lekker gedanst wordt op de klassiekers en de muziek die we vooraf besproken hebben.

Hoe vind je de dan beste DJ?

Persoonlijk contact met je DJ is een must. Bij de Gooise DJ hebben we altijd een vrijblijvend voorgesprek om de beste DJ voor je verjaardag te vinden. Het is belangrijk om daar even de tijd voorte nemen. Wij vinden dat de “klik” er moet zijn met de DJ. Dat is super belangrijk. Wij doen graag een voorgesprek met je, maar hieronder staan enkele tips die je kunt gebruiken om de beste DJ te vinden voor je verjaardag:

 • Vraag om aanbevelingen: Vraag aan vrienden, familie of collega’s of zij een goede DJ kennen. Ze kunnen je waarschijnlijk de naam van een DJ geven die ze eerder hebben gehoord en waar ze tevreden over waren.  De Gooise DJ kennen ze vast wel!
 • Bekijk websites: Er zijn ook nog andere websites waar je DJ’s kunt vinden en bekijken. Kijk naar hun ervaring en lees recensies van andere klanten om een idee te krijgen over hun kwaliteit. Maar praat vooral! Bel je DJ op en kijk of er een klik is. Geen klik? Niet doen!
 • Vraag om een demo: Veel DJ’s kunnen een demo opsturen van een leuke mix. Vraag of de DJ die je in gedachten hebt dat wil doen, zodat je kunt horen of hij of zij een beetje kan mixen. Dat is superbelangrijk. De muziek moet soepel in elkaar overlopen in een gelijk ritme. De Gooise DJ verstaat die kunst.
 • Krijg je een offerte maar weten ze nog niet wie de DJ wordt? Niet doen dan! Dan hbe je te maken met een DJ fabriek en krijg je een ‘beschikbare’ DJ en niet een die pefect bij je past zoals bij de Gooise DJ.

Wat zijn de dingen waar je op moet letten bij het inhuren van jouw DJ?

Als je op zoek bent naar een DJ voor je 50e verjaardag , is het belangrijk om naar bepaalde zaken te kijken. Hieronder staan enkele dingen waar je op moet letten bij het boeken van een DJ:

 • Kijk een naar onze reviews. We draaien vaak op 50e verjaardagen en als we de klik hebben is de sfeer altijd geweldig! Lees maar eens.
 • Op een 50e verjaardag mag een van onze top-saxofonisten eigenlijk niet ontbreken. Samen met de Gooise DJ zetten onze saxofonisten zoals bijv. Peter van de band van Candy Dulfer een geweldige show neer. Vraag er gewoon eens naar.
 • Prijs: Houd rekening met je budget bij het boeken van een DJ. Bedenk wat je bereid bent uit te geven en hou hier rekening mee bij het zoeken naar een DJ.En let wel, een DJ die 100 euro vraagt zal nooit met professionele apparatuur komen. Die is al blij dat hij mag draaien. Dat is een enorm risico voor je feest. Niet doen dus!
 • Muziekkeuze: Vraag de DJ naar de soort muziek die hij of zij draait en vertel wat je wilt horen. Zorg dat je de muziek samen overlegt. Whatsapp en Spotify lijstjes zijn goede hulpmiddelen. 
 • Waar draait de DJ vaak? De Gooise DJ bijvoorbeeld zie je vaak draaien bij Mauve in Laren of op de Foute Party van Qmusic. Dat zijn nog eens referenties.

 

Veelgestelde vragen over DJ boeken voor je 50e verjaardag

 1. Hoeveel kost het om een DJ te boeken voor je 50e verjaardag?

Dit hangt af van de DJ en de locatie van je feest. Een echt goede DJ voor je 50e verjaardag vraagt tussen de 100 en 200 euro per draaiuur. De apparatuur en de voorbereidingstijd zit er dan bij in.  Veel DJ’s bieden verschillende pakketten ook qua apparatuur, dus het is belangrijk om te onderzoeken welke opties beschikbaar zijn en welke het beste bij je budget past.

 1. Hoeveel tijd moet ik van tevoren boeken voor een DJ voor mijn 50e verjaardag?

Hoe eerder je een DJ boekt, hoe beter. Veel populaire DJ’s zijn snel volgeboekt. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor je 50e verjaardag bij de Gooise DJ!

50e verjaardag Gooise dj