DE GOOISE DJ

BAV Baarn 60 jaar, een spetterend feest

In september en oktober regent het wel eens in Nederland, zo ook tijdens het jubileumfeest van BAV in Baarn. Maar dat mocht de pret niet drukken! Wat een heerlijke dag. Jong en oud genoten.

Het jubileumfeest startte met een feestelijke warming-up en een koppelkoers. Bij het intermezzo voorafgaand aan het clubkampioenschap en de taartwedstrijd sprak niet alleen een zichtbaar trotse voorzitter Ferdy, maar zelfs wethouder sport Hugo Prakke sprak de leden van BAV in Baarn toe. Prakke: “Wij mogen trots zijn op deze gezellige, sportieve en maatschappelijk zeer betrokken Baarnse vereniging.”

Het feest met de Gooise DJ

De jubileumdag van BAV Baarn werd afgesloten in een tentfeest met de Gooise DJ en saxofonist Peter Lieberom die voor de muziek zorgden. Wat een enthousiast en leuk publiek!  Alles door elkaar heen, van jong tot oud, een heel gemêleerd gezelschap dat pret aan het maken was. Iedereen was tegelijkertijd aan het dansen was. De oude mensen op de muziek van nu en de jongeren op muziek van de jaren 80 en 90. Geweldig op dat te zien!

Bijzonder was ook het optreden samen met de saxofonist Peter Lieberom, bekend uit de band van Candy Dulfer. Zoals in het filmpje te zien gaf Peter een paar geweldige solo’s weg en zette hij de dansvloer in vuur en vlam.

Terugkijkend was dit feest bij BAV een van de allerleukste feesten. Vooral het enthousiasme van jong en oud tegelijkertijd en de geweldige sfeer maakten dit een fantastisch feest. Een eer om daar aan bij te mogen dragen. Een feest dat 5 sterren verdient.

Over BAV Baarn

BAV Baarn Atletiek is een atletiekvereniging in Baarn, Nederland. De vereniging is opgericht in 1921 en is een van de oudste atletiekverenigingen in Nederland. BAV Baarn Atletiek heeft een lange geschiedenis van prestaties op nationaal en internationaal niveau. De vereniging heeft een breed scala aan atletiekactiviteiten, waaronder sprinten, middellange afstanden, lange afstanden, horden, hoogspringen, verspringen, kogelstoten, discuswerpen, speerwerpen en estafette. BAV Baarn Atletiek heeft ook een jeugdafdeling, waar kinderen vanaf 6 jaar kunnen deelnemen aan atletiektrainingen.

De vereniging heeft een aantal gerenommeerde atleten voortgebracht, waaronder de Nederlandse Olympische atleet Willem van der Veen. Ook heeft de vereniging een aantal nationale kampioenen voortgebracht, waaronder de Nederlandse kampioenen in de 400 meter, 800 meter en 1500 meter.

BAV Baarn is een atlethiekvereniging waar prestatie en plezier nauw met elkaar verbonden zijn. Voor alle niveaus en voor jong en oud biedt BAV activiteiten binnen alle facetten van de atletieksport. Zowel mensen die recreatief willen bewegen als mensen die meer prestatiegericht zijn kunnen terecht bij BAV. De BAV heeft een enthousiaste jeugddivisie, die naast trainingen en wedstrijden, activiteiten organiseren waarbij gezelligheid en verbondenheid het belangrijkst zijn. Een heel gezellige club! Lid worden? Inschrijven kan met behulp van het inschrijfformulier jeugd of volwassenen op de website van BAV.

Bekijk een uitgebreid verslag van het feest op de website van BAV.

 

 

peter-lieberom
DJ set