DE GOOISE DJ

De Blaricumse pubquiz 2023

3 februari was het eindelijk weer zover. De Blaricumse Pubquiz 2023 georganiseerd door Rotaryclub Blaricum Centaurea 2023. Na enkele jaren van afwezigheid was ‘ie er weer. En het werd een enorm feest! De deelnemers zetten in het Vitus in een swingende Pubquiz op zijn Blaricums neer, het werd dan ook een muzikale dolle boel. De opbrengst ging ook dit jaar  naar het goede doel, het Goois Natuurreservaat. De avond werd gepresenteerd door niemand minder dan de onvolprezen presenator Jaco (volg hem op Insta) (Uitjedakkie!) dus het werd het een gezellige avond! Maar ook lastige, want de vragen waren niet mals! Vooral de categorie Blaricum en historie zorgde voor veel hoofdbrekens. Er waren 5 categorieën. De laatste categorie, muziek, bestond uit een aantal muziekvragen waarbij de Gooise Dj  allerlei platen door elkaar mixte. De beste mashups (door elkaar gehusselde platen) kwamen langs en het was aan het publiek om te raden welke platen, zangers er allemaal in die mixen voorbijkwamen.

Het werd een heel spannende eindstrijd met een gelijke stand tussen 2 topteams. Uiteindelijk moest een benaderingsvraag de winnaar bepalen.

De fotograaf van Oogopblaricum kwam natuurlijk ook nog even langs om foto’s en filmpjes te maken. Daarna gingen alle tafels aan de kant en werd er nog lekker gedanst en gefeest. Dank aan iedereen, het Vitus, alle vrijwilligers van Rotaryclub Blaricum Centaurea en natuurlijk Jaco die de avond zo geweldig presenteerde, voor deze geweldige happening.

Kijk hier voor een verslag. Volgend jaar zijn we er weer graag bij, het was een geweldige pubquiz!

De Gooise DJ op uw feest? klik hier voor een offerte.

gooise-pubquiz