DE GOOISE DJ

Het Feest van je Leven bij Restaurant Loetje met de Gooise DJ!

Laat je volgende feest, bruiloft of bedrijfsevenement bij Loetje in Laren onvergetelijk worden met de Gooise DJ. Wij bieden DJ shows van de hoogste klasse, met spectaculaire extra’s en aanvullend entertainment zoals een DJ met live saxofonist. Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in het organiseren van de meest memorabele avonden in heel Nederland, maar je ziet ons natuurlijk het meest in en rondom ‘t Gooi.

Of je nu een intiem feest voor 50 gasten of een groots bedrijfsevenement voor 500 personen plant, wij tillen jouw avond naar een hoger niveau – binnen ieder budget! Onze ervaren DJ’s doen meer dan alleen plaatjes draaien. Met een strakke mix van hits, een gave aanvoeling voor het publiek en een brede muziekkennis zorgen ze voor een volle dansvloer van begin tot eind.

Dit seizoen geven onze top DJ’s en saxofonisten acte de présence op de meest prestigieuze feesten, bruiloften en evenementen in Laren. Bij Mauve en het Bonte Paard, maar ook bij Loetje! Dus binnenkort misschien wel een te gek feest met jou in restaurant Loetje in Laren? Laat de Gooise DJ de kers op de taart zijn van jouw onvergetelijke avond. Vraag vandaag nog een offerte aan!

 

⭐⭐⭐⭐⭐
Wat een droombruiloft !

Bruiloft
Ashley & Yannick

loetje-laren-gooise-dj