Huur Je DJ

Natuurlijk draaien de DJ’s van de Gooise DJ niet alleen in ‘t Gooi. We draaien in heel Nederland, op Ibiza en eigenlijk overal waar het gezellig moet worden. Van Chill House tot Dance Classics, van Soul en Funk to Disco, wij mixen het naadloos aan elkaar.

 

"de

We draaien op meer dan 100 feesten, bruiloften, personeelsfeesten en festivals per jaar. In 2019 draaien we op Ibiza, op de Blaricumse Kermis en op nog veel meer plekken. Tijd dus om ook een website voor heel Nederland te lanceren: www.boekjedj.nl Het maakt niet uit hoe of waar je ons boekt, well be there, See you soon!

Op zoek naar een geweldige DJ voor je feest of evenement? Huur de Gooise DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Onze ervaren DJ’s weten precies hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren en hebben een breed scala aan muziekgenres om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar klassieke hits, hedendaagse popmuziek, of iets daartussenin, de Gooise DJ heeft het allemaal.

Bovendien zorgen onze DJ’s voor hoogwaardige geluids- en verlichtingsapparatuur, waardoor je evenement er niet alleen fantastisch klinkt, maar er ook geweldig uitziet. En als je speciale verzoeken hebt voor je evenement, staan onze DJ’s altijd open om met je samen te werken en de perfecte afspeellijst samen te stellen die past bij jouw stijl en smaak.

Dus waar wacht je nog op? Huur de Gooise DJ voor je volgende feest of evenement en maak van je avond een onvergetelijke ervaring voor al je gasten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan