DE GOOISE DJ

Gaan jullie trouwen in het Gooi? Of wil je je verjaardag eens echt goed vieren? Wil je er een feest van maken om nooit meer te vergeten? Boek dan de Gooise DJ. Maar wat kost een DJ in ‘t Gooi eigenlijk?

Voor het perfect feest of de perfecte bruiloft wil je een hele goede natuurlijk DJ huren, maar het mag ook niet te veel kosten. Logisch! Maar pas op, want goedkoop is vaak duurkoop. De DJ bepaalt mede de sfeer op je feest.

Bij de Gooise DJ werken alleen professionals. Mensen die iedere dag met muziek en het voorbereiden van feesten bezig zijn en maar voor 1 ding gaan: van jouw feest een enorm succes maken. Wij voelen de sfeer aan en kunnen het publiek geven wat ze willen.

Bedenk maar eens wat er bij komt kijken.

  • Een feest vraagt een gedegen voorbereiding
  • De wensenlijst wordt doorgesproken
  • De event-manager bespreekt de avond met de Horeca
  • Er wordt een prachtige lichtshow meegnomen, inclusief verlichte DJ Booth
  • We zorgen voor voldoende en kwalitatief geluid
  • Alles wordt vervoerd, opgebouwd en afgebouwd
  • We hebben een enorme muziekcollectie
  • En we draaien een aantal uur het dak eraf. Kijk maar naar onze recensies

Kortom, er komt best wat bij kijken en dat doen we graag.

Wil je weten wat een DJ kost?

Bij de Gooise DJ zijn de tarieven flexibel en bepaal je mede zelf de prijs. Om het tarief zo laag mogelijk te houden, kijken we naar een aantal zaken die van belang zijn, zoals het aantal gasten, de datum, de dag van de week, de grootte van de zaal en welke apparatuur we nodig hebben. Ook de duur van het feest telt mee.
Een hele grote zaal vereist nu eenmaal meer professionele apparatuur dan een kleine. We houden dus werkelijk overal rekening mee.

Wat kost een DJ in ‘t Gooi? Op basis van jouw wensen en keuzes stellen we een hele scherpe DJ offerte op. Een vaste prijs kunnen we dus vooraf niet geven maar als indicatie kun je uitgaan van een bedrag tussen de 295,- en 950,– euro.

wat-kost-een-dj-in-t-gooiWil je een DJ huren? Dan mag je er op rekenen dat wij bij de Gooise DJ zullen proberen te regelen dat de prijs binnen je budget past.