Het unieke effect van een saxofonist samen met je bruiloft DJ

Het unieke concept van een saxofonist samen met je bruiloft DJ

Je bruiloft is een speciale dag en je wilt dat alles perfect verloopt. Van de locatie tot de decoratie, je wilt alles tot in de puntjes geregeld hebben. Maar wat is een bruiloft zonder muziek? Een goede DJ kan je avond maken, maar wat als je net dat beetje extra wilt? Een saxofonist zal hierbij de perfecte toevoeging zijn. We vertellen je graag hoe gaaf het is een saxofonist van de Gooise DJ in te huren samen met je bruiloft DJ.

De dag van je bruiloft

Een bruiloft is een dag om nooit te vergeten. Het is de dag waarop je de liefde van je leven viert en samen met vrienden en familie herinneringen creëert. Muziek speelt hierbij een belangrijke rol. Een DJ kan ervoor zorgen dat de dansvloer de hele avond vol blijft, maar een saxofonist kan de avond naar een hoger niveau tillen.

Een unieke sfeer met DJ en saxofonist

Een saxofonist zorgt voor een unieke sfeer tijdens je bruiloft. De saxofoon heeft een warme en romantische klank die perfect past bij een bruiloft. De saxofonist kan tijdens de rustige momenten van de avond zorgen voor een ontspannen sfeer en tijdens de dansmomenten juist voor extra energie zorgen. Door de combinatie van de saxofonist en de DJ ontstaat er een unieke mix van live muziek en elektronische muziek.

Interactie met het publiek

Een saxofonist kan ook interactie hebben met het publiek. De saxofonist kan bijvoorbeeld tussen het publiek gaan staan en hierdoor een intieme sfeer creëren. Dit is iets wat een DJ niet kan bieden. Daarnaast kan de saxofonist ook verzoeknummers spelen. Hierdoor voelt het publiek zich meer betrokken bij de muziek en de avond.

Flexibiliteit

Een ander voordeel van het inhuren van een saxofonist is de flexibiliteit. De saxofonist kan zich aanpassen aan de situatie en aan de wensen van het bruidspaar. Wil je tijdens het diner rustige live muziek op de achtergrond? Of wil je tijdens het feest juist meer uptempo muziek? De saxofonist kan hierop inspelen, samen met de DJ, en zorgen voor de juiste sfeer op het juiste moment.

Een toevoeging aan de DJ-set

Een saxofonist is geen vervanging van de DJ, maar een toevoeging. De saxofonist zal samen met de DJ zorgen voor een gevarieerde avond vol live en elektronische muziek, met lekkere funky beats. Je kan zelfs afspraken over welke nummers de saxofonist live zal meespelen, al moet wel egzegd dat het muziek moet zijn die geschikt is voor saxofoon. DJ & Sax, dan ontstaat er een geheel nieuwe beleving van bekende nummers.

Een onvergetelijke herinnering

De toevoeging van een saxofonist aan je bruiloft zorgt voor een onvergetelijke herinnering. Het is een bijzondere toevoeging die je bruiloft net dat beetje extra geeft. Het  zorgt dat je bruiloft net dat beetje meer persoonlijkheid krijgt en dat het een dag wordt om echt nooit te vergeten.

Wij hebben professionele bekende saxofonisten

Natuurlijk is het wel belangrijk om een professionele saxofonist in te huren. De saxofonisten van de Gooise DJ zijn echte pro’s en spelen met bij. Bakermat, Blof en Candy Dulfer. Onze saxofonisten zijn virtuoos en weten precies hoe ze moeten inspelen op het publiek en op de situatie. Daarnaast beschikken we over professionele apparatuur om ervoor te zorgen dat de saxofoon goed klinkt en dat het geluid perfect past bij de muziek van de DJ.

De kosten van een saxofonist

Het inhuren van een saxofonist kost wel iets extra maar dat is het echt waard. Bedenk dat het inhuren van een topsaxofonist een investering is in de sfeer en beleving van je bruiloft is en we bieden voordelige pakketten aan van DJ met saxofonist en fotobooth. Je bent dan verzekerd van topamusement voor een voordelige prijs.

Kortom, doen!

Een saxofonist zal samen met de DJ een waardevolle toevoeging zijn aan je bruiloft. Het zorgt voor een unieke sfeer, interactie met het publiek en flexibiliteit. Het is een professionele en persoonlijke toevoeging die je bruiloft net dat beetje extra kan geven. Bespreek wel vooraf goed de mogelijkheden en muzieksmaak. Zo kan je optimaal genieten van jullie bijzondere dag.

Veel gestelde vragen ovevr DJ & Saxofonist

1. Moet ik een saxofonist inhuren voor mijn bruiloft?

Het inhuren van een saxofonist bij ed DJ is geen must natuurlijk, maar zorgt voor een unieke sfeer en beleving van je bruiloft.

2. Wat kost het inhuren van een saxofonist?

De kosten voor het inhuren van een saxofonist variëren.  Wij zullen vooraf bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zullen zijn. Reken op een prijs vanaf 350- euro voor de saxofonist.

3. Kan een saxofonist verzoeknummers spelen?

Ja, een saxofonist kan verzoeknummers spelen. Dit zorgt voor meer interactie met het publiek en maakt de avond persoonlijker. Maar het moeten wel nummers zijn die geschikt zijn voor saxofoon. We bespreken alles in detail.

4. Moet ik naast een saxofonist ook een DJ inhuren?

Een saxofonist is geen vervanging van een DJ, maar een toevoeging. De saxofonist speelt ook niet de hele avond, maar verschillende sets. Het is daarom belangrijk om ook een DJ in te huren voor de muziek.

5. Kan ik vooraf afspraken maken over welke nummers de saxofonist live zal meespelen?

Ja en Nee, wij weten ook nooit vooraf welke nummers op welk moment inslaan bij het publiek en onze virtuose saxofonisten springen in om het dak eraf te laten gaan.  Wanneer precies? When the moment is there! Heb je speciale wensen dan kun je dit altijd kenbaar maken.