Selecteer de beste DJ voor jouw feest

De beste DJ selecteren voor je feest

Ben je op zoek naar de perfecte DJ voor je feest, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij De Gooise DJ hebben we een ruime selectie aan DJ-services die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een verjaardags-DJ, bruiloft-DJ, bedrijfsfeest-DJ of een DJ met saxofonist, wij hebben het allemaal.

Verjaardag DJ

Op je verjaardagsfeest wil je natuurlijk een DJ die qua muziek bij jou en je gasten past en die zorgt voor een volle dansvloer. Bij De Gooise DJ hebben we een breed scala aan muziekgenres en we zullen samen met jou de perfecte playlist samenstellen voor je verjaardagsfeest. Bezoek onze website voor meer informatie over onze verjaardags-DJ service.

Bruiloft DJ

Je bruiloftsfeest moet iets speciaals zijn en een DJ kan hier een grote rol in spelen. Bij De Gooise DJ bieden we een persoonlijke service om van jouw bruiloftsfeest een onvergetelijke avond te maken. We zorgen voor een mooie show en muziek die bij jullie past. Bezoek onze website voor meer informatie over onze bruiloft-DJ service.

Bedrijfsfeest

De Gooise DJ is een specialist in bedrijfsfeesten. We zijn gespecialiseerd in het organiseren van evenementen en bedrijfsfeesten. Voor ieder evenement stellen we een Event Manager aan die helpt bij alle aspecten van de organisatie. Samen met de Event Manager maak je een draaiboek van de avond op basis van ons stappenplan. Zo ontzorgen we jullie zoveel mogelijk. Bij De Gooise DJ begrijpen we dat een goede DJ meer doet dan alleen maar muziek mixen. Een professionele DJ voor een bedrijfsfeest moet kunnen omgaan met de verschillende muzieksmaken van de medewerkers. Bezoek onze website voor meer informatie over onze bedrijfsfeest-DJ service.

DJ met saxofonist

Wil je bijvoorbeeld net dat beetje extra? Overweeg dan om een DJ met Saxofonist te boeken voor je feest. Onze DJ’s en saxofoonspelers zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en weten elkaar op het podium uit te dagen. Het resultaat? Een geweldige mix van DJ- en Saxofoonklanken die de zaal gegarandeerd plat krijgen. Of je nu kiest voor Franklin, Gijs (bekend van Bakermat), Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist, het wordt een feest om nooit te vergeten!

Alle DJ services op 1 plek

De beste DJ selecteren kan je dus gemakkelijk zelf. Bij De Gooise DJ hebben we verschillende DJ services om van jouw feest een onvergetelijke ervaring te maken. Of je nu op zoek bent naar een Verjaardag DJ die perfecte muziek draait voor jou en je gasten, een Bruiloft DJ die persoonlijke service biedt en zorgt voor een mooie show en bijpassende muziek, of een professionele Bedrijfsfeest DJ die kan omgaan met de verschillende muzieksmaken van je medewerkers en je helpt bij het organiseren van een succesvol bedrijfsfeest, we hebben het allemaal!

Maar we hebben meer dan alleen dat.

Bij De Gooise DJ hechten we veel waarde aan persoonlijke service. Daarom heb je altijd direct contact met je eigen DJ en werken we niet als een DJ-fabriek. We willen ervoor zorgen dat jouw feest perfect wordt georganiseerd en dat jij en je gasten optimaal kunnen genieten van de muziek. Wil je meer weten over onze services en hoe we jou kunnen helpen om van jouw feest een succes te maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en laat ons je adviseren.

Kijk op de specifieke informatie pagina voor meer informatie over onze Verjaardag DJ, Bruiloft DJ, Bedrijfsfeest DJ, DJ met Saxofonist en onze persoonlijke werkwijze.

Leuke extra gadget, de fotobooth

Nog een leuke toevoeging voor jouw feest: de Gooise fotobooth! Hiermee maak je onvergetelijke herinneringen samen met jouw gasten. En het mooie is: bij het huren van een DJ via onze website krijg je een geweldige korting op de fotobooth. Zo wordt jouw feest écht compleet! Neem snel een kijkje voor onze aanbieding DJ met fotobooth. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij maken er een fantastisch feest van!

foute-party
gooise-dj-boeken
foute-party
dj-met-saxofonist

Zo ziet onze Foute Party er uit

Lees onze klantervaringen 4,7 uit 5

Benieuwd naar de prijs voor jouw evenement?
Ontvang vrijblijvend direct je prijs!

Top DJ’s

Ons eigen team van DJ’s is een mix van ervaren professionals en jonge talenten,

Muziekkeuze op maat

Met de wensenlijst en voorgesprekken brengen we uw muziekwensen in kaart

Licht- en Geluidsshow

Onze DJ’s komen met een complete drive in show, inclusief een mooie lichtshow en LED verlichte DJ booth.

Voorgesprek en wensen

Iedere boeking wordt vooraf gegaan door een voorgesprek en daarna spreken we meermalen de wensenlijst door.

De beste DJ? Zo geregeld!

Vrijblijvend en zo geregeld! Vandaag nog een offerte in huis