Wat kost een DJ?

Een DJ boeken in 2024? Wat kost dat en wat krijg je dan?

Wat kost een DJ nu eigenlijk? Je zult zien, de prijzen voor het huren van een DJ kunnen nogal uiteen lopen. Er zijn natuurlijk al zolderkamer DJ’s te huur voor € 150,-. Iemand die al blij is dat hij of zij een keer in het openbaar mag draaien. Wanneer de keuze op deze categorie DJ’s valt dan zult u ongetwijfeld begrijpen dat u een enorm risico neemt. De kans is namelijk aanwezig dat het feest gedoemd is te mislukken. Goede apparatuur vereist een investering en een ervaren professionele DJ heeft niet alleen dat, maar voelt de sfeer aan, heeft zeer brede muziekkennis en kan inspelen op gebeurtenissen. Een goede ervaren DJ maakt het feest compleet en tot een succes. Het is een vak.

De meest gangbare prijsstelling voor een professionele DJ liggen tussen 500 en 1000 euro voor een middelgroot feest. Genoemde prijzen zijn inclusief een lichtshow, DJ booth en een geluidsset. Deze tarieven zijn dus inclusief DJ, apparatuur, een mooie lichtshow, opbouw, afbouw, kosten voor muziekrechten, belastingen en transportkosten.

Als professioneel bedrijf hebben wij bij de Gooise DJ alleen ervaren DJ’s, werken met prachtige apparatuur, bieden we een geweldige lichtshow en zoals het hoort, kopen we onze muziek, dragen we BTW af en betalen we belasting.

De Gooise DJ staat voor kwaliteit. Stelt u zich de vraag “wat kost een DJ?” stelt u zich dan liever de vraag, wat een DJ kost die de avond tot een succes maakt. En bedenk ook dat gegarandeerd succes in de vorm van de Gooise DJ vaak niet meer kost dan de prijs van 1 drankje per bezoeker op een feestavond.

Vanaf 295,- al een geweldige DJ op jouw feest

De prijzen van de Gooise DJ

De wensen bepalen de prijs van je DJ. De Gooise DJ heeft uitstekende DJ’s maar is ook verassend betaalbaar. Bij andere bedrijven is het gemiddelde uurtarief voor een professionele DJ ongeveer €200 per uur, inclusief apparatuur – dus licht en geluid- BTW etc.

Daarbij vergeleken is de Gooise DJ veel voordeliger. Wij zijn zeer fair geprijst, vraag dus vandaag nog een scherpe offerte aan. Of bereken zelf je prijs via onze online rekentool. Je krijgt dan direct een indicatieprijs (let op! Het is een indicatieprijs). De uiteindelijke prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals we verderop op deze pagina uitleggen.

Wat krijgt u bij de Gooise DJ

 1. Ervaren DJ met uitstekende reviews
 2. Eigen Event Manager die alles regelt
 3. Wensenlijst ter voorbereiding
 4. Goede apparatuur
 5. Mooie computergestuurde DMX lichtshow
 6. Verlichte DJ Booth
 7. Reserve DJ ( you never know…)
 8. Muzikale voorbereiding
 9. Afstemming met locatie
 10. Een topavond met dansgarantie!
gooise-dj-offerte-aanvragen
gooise-dj-werkwijze-fessten-met-klasse

DJ Boeken 2024? Direct Contact is een must

Wanneer u contact met ons opneemt of een offerte aanvraagt heeft u dezelfde dag nog  uw prijs en contact met een van onze event-managers en/of de DJ. Laat ons weten wat uw wensen en verwachtingen zijn, onze DJ’s maken het graag waar. De prijs van de DJ show is altijd afgestemd op de grootte van het feest en de gelegenheid en dag. We selecteren altijd de DJ uit ons team die het beste bij jullie smaak past.

 

Lees onze DJ recensies

gooise-dj-werkwijze-fessten-met-klasse

Prijzen Gooise DJ

De wensen bepalen de prijs van je DJ

Nieuw: binnen 10 seconden online een prijsindicatie

Bereken direct je prijs
Bereken nu zelf binnen 10 seconden je prijs met onze online rekentool.

Een DJ met klasse voor een faire prijs

Rasmuzikanten en echte DJ’s voor een scherpe prijs, dat is de Gooise DJ

De Gooise DJ heeft uitstekende DJ’s maar is ook verassend betaalbaar. Bij andere bedrijven is het gemiddelde uurtarief voor een professionele DJ ongeveer €200 per uur, inclusief apparatuur – dus licht en geluid- BTW etc. Als je dus een bruiloft viert van 9 tot 1 duurt, ben je bij anderen minimaal rond de €800 euro kwijt, plus eventuele extra licht en geluidseffecten die je wilt bijboeken.

Daarbij vergeleken is de Gooise DJ veel voordeliger. Wij zijn zeer fair geprijst, vraag dus vandaag nog een scherpe offerte aan.

De prijs van een avond Gooise DJ wordt bepaald door:

 • De grootte van de zaal en het aantal gasten
 • De duur van het feest
 • Het Seizoen
 • De hoeveelheid apparatuur aan licht en geluid
 • Weekend of doordeweekse dag
 • De afstand
 • Wil je een saxofonist?
 • Wil je een fotobooth erbij (met korting)

Als entertainment professionals staan we garant voor een avond vol plezier. Onze prijzen zijn fair en ook alle tijd die wij besteden aan de voorbereiding van uw feest is meegenomen in uw offerteprijs. Wanneer u een DJ boekt bij ons, kunt gebruik maken van de kortingsaanbieding op de Gooise Fotobooth.

Wil je precies weten wat het boeken van een DJ gemiddeld kost en waarom? Kijk dan naar deze veelgestelde vragen over DJ kosten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.