DE GOOISE DJ

DJ verjaardagsfeest huren

Je bent jarig en gaat het groots vieren! Dan wil je een betaalbare DJ voor je verjaardagsfeest huren die de avond gegarandeerd tot een succes maakt. De DJ bepaalt immers mede de sfeer van je verjaardagsfeest.

Je kunt kiezen voor een goedkope hobby DJ, maar met alle gevolgen van dien. Als je bereid bent een enorm risico te nemen, dan is het prima.

Vergeet alleen niet dat plaatjes draaien op je zolderkamer iets anders is dan op een professionele manier de dansvloer vol krijgen en houden. Een goede DJ heeft ervaring, kennis van diverse muzieksmaken, kent de muziek van de 80’s tot nu, creëert een klik met de dansvloer en voelt aan wat er gedraaid met worden.

Als professionele DJ draaien wij ook niet “voor onszelf“. We draaien de muziek die besproken is tijdens de voorgesprekken en in de wensenlijst vastgelegd is. En uiteraard krijg je een DJ die goed past bij jouw muzieksmaak. Sterker nog, als we die niet hebben omdat alle geschikte DJ’s al geboekt zijn, zeggen we het ook. Er moet namelijk een klik zijn, feeling met het publiek.

Verder zijn onze DJ’s uitstekende beatmixers. Ze kunnen naadloos de platen in elkaar overlaten lopen door te letten op tempo, klankkleur en timing. De dansvloer zal uit zijn dak gaan van de vette mixen, de subtiele overgangen en de opzwepende beats.

Wat draaien we? Dat hangt van jou af. Fijne muziek uit de 80’s en 90’s, lekkere Dance Classics, maar ook tropische dance beats en als je wilt natuurlijk verzoekjes. Onze Gooise DJ staat voor een gezellige sfeer en een volle dansvloer.

Wij bieden meer dan alleen een DJ voor je verjaardag. Wij komen met een mooie DJ booth, een prachtige lichtshow en uitstekende apparatuur en dat is niet het enige. Je wilt een DJ huren die je verjaardagsfeest heel goed voorbereidt en op je feest de sfeer goed aanvoelt. Dat doen we dan ook. Onze event -manager zal je feest tot in de puntjes begeleiden. Onze DJ zorgt dan dat al jouw gasten, jong en oud, een spetterende avond hebben. We laten niets aan het toeval over en zorgen dat vooraf alles goed geregeld is en er duidelijk wordt gepland en gecommuniceerd.

Belangrijk is dat je en DJ kiest die bij je past. Word je 40, dan is een ervaren DJ met uitstekende kennis van muziek uit de 80’s een must, word je 20 dan kiezen we een jongere DJ uit ons hechte team.

De Gooise DJ, voor een verjaardag DJ die jouw verjaardag onvergetelijk maakt.

Zo doen we dat!

verjaardag-dj
verjaardag met de Gooise DJ

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, DJ Barry voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Jan, Bandzoeker.nl

Op wat voor verjaardagsfeestjes draaien we?

40e verjaardag

De Gooise DJ is gespecialiseerd in 40 Up feesten. Een ervaren DJ maakt je feest compleet. Heerlijke muziek uit de 80’s, disco knallers, een paar foute nummers en gegarandeerd een volle dansvloer.

Sweet Sixteen

Word je 16 en geef je een Sweet Sixteen party? Dan regelen wij de complete show van DJ Silver. Een jonge en talentvolle DJ die al aardig wat ervaring heeft en perfect bij het publiek past. Let the party begin!

Samen 100

50 is het nieuwe 30. En als je samen 100 wordt is het tijd voor een spetterende party, De Gooise DJ kent je muzieksmaak en weet precies hoe hij die vrolijke 50ers aan het dansen krijgt. Reken maar op een stortvloed aan herkenbare hits.

30e verjaardag

Je wordt 30 en staat midden in het leven. Tijd voor een knalfuif dus met al je vrienden. Daar mag de Gooise DJ niet ontbreken dus. De 90’s en 00’s en de foute hits staan centraal en het wordt een avond om nooit te vergeten. Put on your dancing shoes.

Jubileum

Verjaardag, jubileum, wat maakt het uit. Als er maar een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt en wij doen het graag. De uitgebreide wensenlijst en de voorbereiding resulteren in een geslaagde avond met een passende DJ.

Samen jarig

Alletwee bijna jarig? Ben je bijna tegelijk jarig met je liefde of je vrienden? Een gezamenlijk feest dus! Daar mogen wij niet ontbreken. Dus komt de Gooise DJ; een ervaren DJ met een mooie drive in show. De garantie voor een heerlijke dansavond voor alle gasten.

Boek de Gooise DJ