DE GOOISE DJ

De Evenementen DJ van Hilversum

De Gooise DJ op je evenement

Evenementen DJ huren in Hilversum voor je (pers)evenement, bedrijfsfeest of bedrijfspresentatie? Dan komt de Gooise DJ er graag een geslaagd feest van maken.

Onze DJ’s en hun team verzorgen jaarlijks de organisatie en muziek van vele bedrijfspresentaties en evenementen. We zorgen er voor dat onze show perfect past bij de sfeer van de presentatie. Of het nu achtergrondmuziek betreft of een spetterend feest, we bieden een compleet verzorgde show inclusief een geweldige lichtshow en de juiste DJ apparatuur. Weten hoe we dat doen? Kijk maar naar de video impressies!

Onze ervaren Gooise DJ’s draaien op wel honderd feesten per jaar in en rondom ‘t Gooi en hebben vele goede recensies gekregen. Zo draaien we ook op de Foute Party van Qmusic in ‘t Gooi. Ervaring telt, ieder feest is weer uniek en onze DJ’s weten precies hoe ze de juiste snaar bij het publiek kunnen raken.

Een geslaagd evenement met de Gooise DJ

Bespreek altijd de mogelijkheden met een van onze event-specialisten. Samen zorgen we ervoor dat jullie evenement slaagt. We willen namelijk eerst alles van je weten. Wie jullie zijn, wat de reden van het evenement is, wat voor publiek we kunnen verwachten, welke sfeer jullie wensen, welke muziek er gedraaid moet worden en natuurlijk hoe hard. Voor ieder evenement maken we een draaiboek en plannen we alles zorgvuldig. We garanderen alleen niet dat het feestje dat we ons strak aan het draiboek houden. Vaak zijn de feestjes in Hilversum zo leuk dat we wat langer doorgaan en de achtergrondmuziek verandert in dansmuziek voor een volle dansvloer.

Wij hebben al op honderden evenementen en bedrijfsfeesten gedraaid. Dus naast de muziekkeuze moet ook de aankleding tot de verbeelding spreken. Onze DJ shows bestaan daarom uit een prachtige dj booth aangevuld met verschillende verlichting-pakketten. Ook dat is belangrijk, want onze schitterende lichtshow maakt het verschil en maakt het nog feestelijker.

Een DJ met saxofonist of een DJ met percussionist zijn een bijzondere extra optie voor jullie bedrijfsfeest of receptie.

De muziek is natuurlijk bepalend voor de sfeer op je feest. Daarom krijg je ook een wensenlijst en kun je aangeven welke muziek je wilt horen en wat niet. Maar als ervaren DJ’s voelen wij de sfeer ook wel aan. We kunnen gas geven op het juiste moment.

Een voorgesprek, een wensenlijst, nog een gesprek, een draaiboek, het is allemaal onderdeel van de werkwijze van ons team bij de Gooise DJ,

Bekijk eens een sfeerimpressie en overtuig jezelf dat wij die belangrijke dag voor je bedrijf goed kunnen verzorgen. Een goed voorbereid feest met een mooie lichtshow, en DJ die jouw muziek draait en het publiek goed aanvoelt. Een volle dansvloer, een knallend feest, of een stijlvolle receptie met saxofonist. dat is wat wij voor je kunnen verzorgen.

Impressie

bruiloft-dj

Tijdens het voorgesprek met de DJ merkten we direct dat de klik er was, dat was heel fijn.

Wij maken een succes van jouw evenement

De Gooise DJ maakt er een stijlvol feest van

gooise-dj-werkwijze-fessten-met-klasse

De werkwijze van de Gooise DJ

Wanneer je een offerte aanvraagt voor een DJ op je evenement in Hilversum ontvangt je deze per email, nog dezelfde dag. We nemen ook vrijblijvend contact met u op om je bruiloft en uw wensen door te spreken. Wat is het voor evenement? Wat voor muziek wens je? Wat voor sfeer? En belangrijk, wat niet? We maken dan een klein wensenlijstje en kijken of een van onze DJ’s bij je past en of deze nog beschikbaar is. Daarna krijgt je de offerte. Wanneer je deze bevestigd hebt ontvang je de uitgebreide wensenlijst.

Op basis van die lijst maken we een draaiboek voor de avond, regelen we alles met bijv. de horeca en locatie, nemen we zaken door met alle betrokkenen, sprekers en andere artiesten en zorgen we dat alles tot in de puntjes voorbereid is.

Daarna volgen altijd meerdere gesprekken of whatsapp contacten met de Evenementen DJ om samen een goed gevoel te krijgen over de avond, alle zaken nog eens extra door te nemen en om bijvoorbeeld dat ene nummer dat gedraaid moet worden te bespreken.

Met onze wensenlijst proberen we je ook te helpen. Door onze ervaring op honderden evenementen kunnen we vaak handige tips geven.  De Gooise DJ regelt het allemaal en ontzorgt jullie volledig.

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, onze DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Top DJ en saxofonist!! “

Casper & Esmee

avro-tros
gemeente-huizen
ICS-card-services
ABN-AMRO
rabobank
Blijf-groep
Gemeente-Gouda
Celonis

Thé event DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je evenement? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.

Boek de Gooise DJ