Een DJ met klasse

Je beste keus voor bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of ieder ander feest

De Gooise DJ en zakelijke events

De Gooise DJ verzorgde al zakelijke evenementen voor vele (media)bedrijven, instellingen en gemeenten, zoals de NPORabobankGemeente HuizenKPMG en nog vele anderen. We zijn er ook trots op preferred supplier te zijn van bijv. Fletcher Hotels en we draaien regelmatig op de Foute Party van QMusic.

Wij zijn een hecht team vvan 6 DJ’s en 4 Saxofonisten. Onze  Event Managers zorgen voor de perfecte voorbereiding van ieder zakelijk event. Onze reviews spreken voor zich. En bovendien is de Gooise DJ verassend scherp geprijst. U kunt snel en eenvoudig een offerte aanvragen of zelfs online direct een indicatieprijs krijgen.

Gooise-DJ feesten met klasse

Persoonlijke aanpak voor perfecte bedrijfsfeesten

DJ voor een zakelijk event nodig? Bij de Gooise DJ staat onze persoonlijke aanpak centraal. Bij het boeken, start het proces met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te verzekeren dat de DJ goed past bij het evenement. Klantvoorkeuren, vooral met betrekking tot muziek, worden uitvoerig besproken. Onze DJ’s en eventmanagers zijn echte professionals die elk feest minutieus voorbereiden, waarbij de muziekkeuze, aankleding en de indeling van de avond centraal staan. Onze service is gebaseerd op persoonlijk contact, regelmatig overleg, en het bieden van een DJ die stijl- en leeftijdsgebonden bij het feest past.

Uitstekende reviews

Bij de Gooise DJ zijn we trots op de uitstekende beoordelingen van onze klanten. Onze positieve recensies zijn het resultaat van een zorgvuldige afstemming met de klant en een sterke focus op persoonlijke service. De klik tussen klant en DJ is cruciaal voor ons; als deze er niet is, vinden we het beter dat een andere DJ het feest verzorgt. Onze tevreden klanten benadrukken keer op keer hoe onze DJ’s, zoals Rob en Barry, de sfeer perfect aanvoelen en de dansvloer vol krijgen. Onze klanten waarderen de betrokkenheid en het meedenken in de voorbereiding, wat zorgt voor onvergetelijke feesten en evenementen.

gooise-dj-gegarandeerd succes
Gooise-DJ-party-zaal

De Gooise DJ: Een Klasse Apart

De Gooise DJ onderscheidt zich in de wereld van entertainment door hun klassevolle DJ-shows en extra’s, zoals DJ’s met saxofonisten. Ze zijn door heel Nederland actief, maar vooral in en rondom ‘t Gooi. Gespecialiseerd in bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, en drive-in shows, streven ze ernaar om elk evenement onvergetelijk te maken. Hun expertise en vaardigheden in het mixen van muziek en het aanvoelen van het publiek maken hen een topkeuze voor elk evenement​​.

DJ shows

dj boeken

De Gooise DJ is uw specialist voor DJ shows met klasse, die geschikt zijn voor diverse evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en drive-in shows. Door heel Nederland actief, met een focus op ‘t Gooi, staan we bekend om onze vermogen om elk evenement naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om een intiem feest met 50 personen of een groot bedrijfsevenement voor 500 gasten, onze ervaren DJ’s mixen de muziek strak aan elkaar, voelen het publiek perfect aan en gebruiken hun brede muziekkennis om de dansvloer vol te krijgen​​.✨

DJ met Saxofonist

dj-met-saxofonist

Een bijzonder spectaculaire toevoeging aan onze DJ shows is de mogelijkheid om een saxofonist in te schakelen. Onze saxofonisten zijn artiesten van wereldklasse die samenwerken met bekende namen als Candy Dulfer, Blof en Bakermat. Deze unieke combinatie van live saxofoonmuziek met de door onze DJ’s gemixte beats zorgt voor een onvergetelijke ervaring en tilt jouw evenement naar een ongekend niveau​​. ✨

Photobooth

fotobooth

Maak je feest compleet met onze state-of-the-art fotobooth. Deze booth is niet alleen een bron van vermaak voor je gasten, maar creëert ook prachtige herinneringen. De fotobooth drukt ansichtkaarten af met een eigen ontwerp, waardoor elke foto uniek is. Dit is de perfecte aanvulling op elk feest, van bruiloften tot bedrijfsevenementen, en biedt een leuke en interactieve manier voor gasten om de speciale momenten vast te leggen en te delen​​. ✨

Veel gestelde vragen over de Gooise DJ

De Gooise DJ is gespecialiseerd in een breed scala aan evenementen, waaronder bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, en drive-in shows. We bieden onze diensten aan door heel Nederland, met een focus op het Gooi en omstreken.

Het proces begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zorgen dat er een goede klik is tussen de klant en de DJ. Vervolgens bespreken we uitvoerig de wensen en voorkeuren van de klant, vooral op het gebied van muziek.

Ja, naast topkwaliteit DJ’s bieden we ook spectaculaire extra’s zoals top saxofonisten, photobooths met unieke designs, rookmachines, en lasershows om jouw evenement nog specialer te maken.

Onze persoonlijke en professionele aanpak is wat ons onderscheidt. We zorgen voor een perfecte afstemming op jouw wensen en bereiden elk feest minutieus voor. Onze DJ’s zijn niet alleen ervaren in het creëren van de juiste sfeer, maar denken ook actief mee over de muziekkeuze, aankleding, en indeling van jouw evenement.

Wij maken er een topfeest van ✨

Vraag vrijblijvend een offerte aan