DJ boeken voor je bruiloft?

Voor een spetterend feest!

 

Bij Ons in de Wellerwaard is een unieke locatie.

Een prachtige horecagelegenheid voor bruiloft of bedrijfsfeest

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ draait vaak en graag op deze prachtige locatie. We bereiden ieder feest tot inde puntjes voor. De show is inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, Onze DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

klantbeoordelingen

“Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Jan, Bandzoeker.nl

Bij ons in de Wellerwaard

Op zoek naar een goede DJ voor je bruiloft of feest bij Bij Ons in de Wellerwaard in Emmeloord?  Natuurlijk wil je voor jouw feest een toplocatie en een top DJ. En dat weet je zeker als je de Gooise DJ boekt voor een feest op deze unieke locatie.

“Bij ons in de Wellerwaard” is dé perfecte locatie voor jouw feest in de regio Flevoland. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of ander evenement, “Bij ons in de Wellerwaard” biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagd feest.

De locatie bevindt zich midden in de natuur en biedt een prachtig uitzicht over het water. Hierdoor is het mogelijk om jouw feest binnen én buiten te vieren. De ruimtes zijn modern en sfeervol ingericht en bieden plaats aan gezelschappen van verschillende groottes. Zo is het mogelijk om een feest te geven met 20 personen, maar ook met 200 personen.

“Bij ons in de Wellerwaard” biedt ook verschillende arrangementen aan, waardoor het organiseren van een feest nog gemakkelijker wordt. Denk hierbij aan een BBQ-arrangement, een buffet-arrangement of een borrel-arrangement. Voor ieder gezelschap is er wel een passend arrangement te vinden.

Ook is het mogelijk om een DJ of live band te boeken om jouw feest compleet te maken. “Bij ons in de Wellerwaard” werkt samen met de Gooise DJ en we kunnen je helpen bij het vinden van de juiste entertainment voor jouw feest. Zelfs een band (Cover up) of saxofonist is mogelijk!

Wil je na afloop van het feest niet naar huis? Dan is het ook mogelijk om te overnachten bij “Bij ons in de Wellerwaard“. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar die van alle gemakken zijn voorzien.

Kortom, “Bij ons in de Wellerwaard” biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagd feest in de regio Flevoland. Neem contact op met de locatie om de mogelijkheden te bespreken en jouw feest tot in de puntjes te laten verzorgen.

Bij Ons kun je trouwen, toasten, dineren en feesten op één locatie in een relaxte sfeer en met een topshow met een uitstekende Gooise DJ. Er zijn verschillende mogelijkheden voor borrel, diner en feest; chique en stijlvol maar ook informeel en “gewoon gezellig”. Samen met de horeca en de DJ zullen wij jullie persoonlijke wensen uit laten komen.

Je kunt binnen en buiten feesten, er is zelfs een tent beschikbaar en deze locatie is geschikt voor grote maar ook kleinere bruiloften. Trouwen met de voetjes in het zand en een DJ die je in Ibiza sferen brengt? Dat kan! Met uitzicht op de Casteleynse plas maken we er een feest van om nooit meer te vergeten.

Ga je een feest geven Bij ons in de Wellerwaard dan kun je rekenen op een scherpe offerte van de Gooise DJ. We draaiten graag en vaak op deze locatie. Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. Het is binnen 2  minuten geregeld.

Daarna hebben we persoonlijk contact en ontvang je de wensenlijst. We nemen samen alle wensen door en zorgen we dat alles perfect is geregeld. Geluid, licht, opbouw, afbouw, we stemmen uiteraard alles af met de horeca-specialisten en doen wat verder nodig is om de avond zo goed mogelijk voor te bereiden; de Gooise DJ regelt alles.

Het enige dat je nog hoeft te doen is zelf schitteren op je feest aan het strand en genieten als nooit tevoren.

Voor meer informatie over de locatie kun je ook contact opnemen via de website van Bij Ons.

Trouw- en evenementenlocatie

Bij Ons in de Wellerwaard

Friesepad 4a
8305 AZ Emmeloord
Tel: 0527 74 54 69

DJ-bij-ons-in-de-wellerwaard
Bij Ons in de Wellerwaard strandpaviljoen

Er een onvergetelijk feest van maken! We hebben er zin in

0+
Bruiloften
0+
Verjaardagen
0
Bedrijfsfeesten
0%
Positive feedback

Sfeerimpressie Gooise DJ feestjes

Op welke Gooise feestjes draaien we?

Bruiloft DJ

De Gooise DJ draait iedere week wel ergens op een bruiloft. Wij maken er graag de dag van je leven van.

Verjaardag DJ

Of je nu 20 of 40 wordt, de Gooise DJ regelt een DJ die bij jou en je publiek past, qua leeftijd en muziek.

Bedrijfsfeest

Wij draaien regelmatig op bedrijfsfeesten tot wel 750 personen. Met bijvoorbeeld saxofonist erbij.

Evenement

Je komt de Gooise DJ regelmatig tegen op festivals. We staan bijvoorbeeld ook dit jaar weer op de Blaricumse kermis.

Jubileum

Een jubileum is een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt, wij doen het graag.

Festivals

U kent de Gooise DJ vast van optredens in ‘t Gooi zoals bijvoorbeeld tijdens  Hilversum Alive, maar staan ook op andere festivals in heel Nederland.

Boek de Gooise DJ