DE GOOISE DJ

Een spetterend feest in de haven van Huizen !

De Gooise DJ boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in de haven van Huizen

We zijn er trots op een van de vaste DJ bedrijven te zijn voor de gasten van Fletcher Hotel de Kalkovens in Huizen. We draaien er regelmatig, ook zelfs op de te gekke Q-Music Foute parties die er gegevens worden. Dus gaan jullie trouwen of wil je een DJ boeken in de haven van Huizen voor een groot bedrijfsfeest of verjaardagsfeest dat je binnenkort geeft? Is het weer tijd voor een feest om niet te vergeten?  Zoek niet langer verder en boek de Gooise DJ!

Ben je van plan om een feest te geven in de Kalkovens? Dan komen we graag. Er zijn verschillende zalen waar beschikbaar en in alle zalen stemmen we de apparatuur van de DJ precies af op de grootte van de zaal en het aantal mensen.

De Gooise DJ heeft uitstekende recensies en bereidt ieder feest in de haven van Huizen heel precies voor. Een vrijblijvend voorgesprek, een wensenlijst en regelmatig contact met de Event Manager en de DJ zijn standaard bij ons.

We hebben al vele fantastische feesten en bruiloften mogen meemaken op deze toplocatie. Een groot voordeel is dat er geen buren zijn die last kunnen hebben van het geluid, de locatie aan het water is prachtig en de sfeer is altijd prima.

Een gratis offerte aanvragen is zo geregeld online. Daarna hebben we persoonlijk contact en ontvang je de wensenlijst. Daarna nemen we samen je wensen door en zorgen we dat alles perfect is geregeld op je feest in de haven van Huizen. Geluid, licht, opbouw, afbouw, contact met de horeca en wat verder nodig is; de Gooise DJ regelt alles.

Het enige wat je nog hoeft te doen is zelf schitteren op je Gooise feest en genieten als nooit tevoren.

De Kalkovens, een prachtige locatie voor een feest met de Gooise DJ

Het huren van De Gooise DJ voor je feest in Hotel Fletcher De Kalkovens in Huizen garandeert een onvergetelijke ervaring. Ons team van professionele DJ’s is bekend met deze unieke locatie, gelegen aan het prachtige Gooimeer. De historische kalkovens vormen een bijzonder decor voor elk feest en onze DJ’s weten precies hoe ze de akoestiek van deze locatie kunnen benutten om een geweldige sfeer te creëren. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum, De Gooise DJ zorgt in de Kalkovens voor de perfecte muzikale omlijsting die past bij de sfeer van jouw evenement.

Bij De Gooise DJ begrijpen we dat elk feest uniek is. Daarom bieden we een gepersonaliseerde service die aansluit bij jouw specifieke wensen en de charme van Hotel Fletcher De Kalkovens. Onze uitgebreide muziekcollectie varieert van de nieuwste hits tot tijdloze klassiekers, zodat we voor elk publiek de juiste toon kunnen zetten. Daarnaast zorgen we voor een professionele licht- en geluidsset die de bijzondere sfeer van de locatie versterkt. Met De Gooise DJ wordt jouw feest in Hotel Fletcher De Kalkovens een onvergetelijke ervaring!

DJ met saxofonist
Gooise-DJ-kalkovens-flyer

Wat kost een DJ?

Bereken nu zelf binnen 10 seconden je prijs met onze online rekentool.

Lees onze DJ recensies

Score 4,8 uit 5

“Wauw wat een feest, de DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Wij hebben de Gooise DJ al 2x geboekt, en weer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Mai

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.

Haven van Huizen
We hebben er zin in !

0+
Bruiloften
0+
Verjaardagen
0
Bedrijfsfeesten
0%
Positive feedback

Sfeerimpressie Gooise DJ feestjes

dj-huizen-kalkovens

Een spetterend feest, een DJ met klasse in de Haven van Huizen

Het team van De Gooise DJ zorgt voor vele  onvergetelijke dansavonden in Huizen. Het maakt ons team niet uit wat voor soort feest het is. Of het nu een bedrijfsfeest is, een bruiloft of een verjaardag: ons team maakt er een gezellige, swingende party van. Ook in het prachtige dorp Huizen zijn we geen onbekenden. We draaien regelmatig feestjes bij Fletcher de Kalkovens en verzorgen ook bedrijfs- en privéfeestjes in de prachtige huizen en villa’s die Huizen rijk is. We draaien alle lekkere Gooise muziek, van Anita Meijer tot Latin en van 80s tot nu. Dus als je op zoek bent naar een DJ in Huizen, Laren, of in Eemnes of Blaricum dan komt de De Gooise DJ natuurlijk graag!

Op welke Gooise feestjes draaien we?

Bruiloft DJ

De Gooise DJ draait iedere week wel ergens op een bruiloft. Wij maken er graag de dag van je leven van.

Verjaardag DJ

Of je nu 20 of 40 wordt, de Gooise DJ regelt een DJ die bij jou en je publiek past, qua leeftijd en muziek.

Bedrijfsfeest

Wij draaien regelmatig op bedrijfsfeesten tot wel 750 personen. Met bijvoorbeeld saxofonist erbij.

Evenement

Je komt de Gooise DJ regelmatig tegen op festivals. We staan binnenkort ook weer op de QMusic Foute Party in Fletcher

Jubileum

Een jubileum is een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt, wij doen het graag.

Festivals

U kent de Gooise DJ vast van optredens in ‘t Gooi zoals bijvoorbeeld tijdens  Hilversum Alive, maar staan ook op andere festivals in heel Nederland.

DJ boeken in de haven van Huizen