DJ boeken in Silversant Amstelveen?

Voor een spetterend feest!

DJ boeken in Silversant Amstelveen

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, Onze DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

klantbeoordelingen

“Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Jan, Bandzoeker.nl

DJ boeken in Silversant Amstelveen?

Wil je een DJ boeken in Silversant in Amstelveen? voor een bruiloft of groot feest dat je binnenkort geeft? Natuurlijk wil je ook op een toplocatie je feest geven. En dat weet je zeker als je in Silversant Amstelveen boekt? Huis je feest geeft. De Gooise DJ draait er graag en vaak.

Silversant  is een geweldige locatie in Amstelveen. De locatie is uitermate geschikt voor feesten, bruiloften en ook bedrijfsfeesten met meer dan 100 personen. De popquiz van Silversant is heel bekend en bovendien is de “vibe” er geweldig. We kunnen terug kijken op vele mooie feesten in Silversant Amstelveen: van bruiloft tot bedrijfsfeest en verjaardag.

Als team van de Gooise DJ hebben wij regelmatig feesten georganiseerd bij Silversant in Amstelveen en hebben we een goede relatie met het team daar. Silversant is een fantastische locatie voor elk soort evenement, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest of een bruiloft. Wij weten precies wat er nodig is om een feest tot een succes te maken op deze locatie. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de muziek perfect past bij de grootte en de stijl van de zaal, en dat het geluid perfect is afgestemd op de ruimte.

Daarnaast weten wij als ervaren evenementenorganisatoren hoe belangrijk het is om een goed draaiboek te hebben. Wij kunnen je daarom helpen bij het opstellen van een draaiboek voor jouw evenement, zodat alles soepel verloopt en je je geen zorgen hoeft te maken over de planning.

Als je een feest organiseert bij Silversant, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het plannen en organiseren van een fantastisch evenement dat aan al jouw wensen voldoet. Van de muziek tot de aankleding van de zaal, wij zorgen ervoor dat jouw feest bij Silversant een onvergetelijke ervaring wordt.

Licht en geluid zal de Gooise DJ meenemen en er voor zorgen dat op de locatie alles geïnstalleerd wordt. Ga je een feest geven in Silversant Amstelveen, neem dan contact op of vraag een offerte aan. Het is binnen 2  minuten geregeld.

Dan hebben we persoonlijk contact en ontvang je de wensenlijst. Daarna nemen we samen je wensen door en zorgen we dat alles perfect is geregeld. Geluid, licht, opbouw, afbouw, contact met de mensen van Silversant en wat verder nodig is; de Gooise DJ regelt alles.

Het enige wat je nog hoeft te doen is zelf schitteren op je knalfeest in Silversant en genieten als nooit tevoren.

dj-boeken-silversant-amstelveen

Feest geven in Silversant?

Dit zijn de contactgegevens

Silversant, we hebben er zin in !

0+
Bruiloften
0+
Verjaardagen
0
Bedrijfsfeesten
0%
Positive feedback

Sfeerimpressie Gooise DJ feestjes

Op welke feestjes draaien we?

Bruiloft DJ

De Gooise DJ draait iedere week wel ergens op een bruiloft. Wij maken er graag de dag van je leven van.

Verjaardag DJ

Of je nu 20 of 40 wordt, de Gooise DJ regelt een DJ die bij jou en je publiek past, qua leeftijd en muziek.

Bedrijfsfeest

Wij draaien regelmatig op bedrijfsfeesten tot wel 750 personen. Met bijvoorbeeld saxofonist erbij.

Evenement

Je komt de Gooise DJ regelmatig tegen op festivals. We staan bijvoorbeeld ook dit jaar weer op de Blaricumse kermis.

Jubileum

Een jubileum is een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt, wij doen het graag.

Festivals

U kent de Gooise DJ vast van optredens in ‘t Gooi zoals bijvoorbeeld tijdens  Hilversum Alive, maar staan ook op andere festivals in heel Nederland.

Boek de Gooise DJ