Proud to be Fout

De Foute Party 2023

De Gooise DJ is bekend van de QMusic Foute Party in Huizen en draait veel Foute Parties! Het is een super populair Themafeest bij de Gooise DJ.

Op 4 februari 2023 draaide de Gooise DJ weer in Fletcher Hotel Nautisch Kwartier (Kalkovens) in Huizen op de Q-Music Foute Party. Het was weer erg gezellig en ramvol.

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Dat was de muziek tijdens Qmusic the Party in Huizen.

Wil je ook je iegn Foute Party? Una Paloma Blanca!!! Het wordt het feest der herkenning! Wil je binnenkort een heerlijke foute party organiseren? Iedereen moet dan wel in foute kleding komen! Zoiets in de stijl van de Anita Meijer, de Dolly Dots, en de Village People? Wij helpen je dan graag om een hele Foute Party te organiseren.

We are Proud to be Fout.

Je raadt het al, de muziek die avond is zo fout als het maar zijn kan; met classics van The Dolly Dots en foute discohits als I Will Survive en It’s Raining Men. Maar ook Cotton Eye Joe en  I’m Blue Dabadee dabadaaaah. Wat we zeker ook gaan draaien is  natuurlijk de knaller van The Village People met “YMCA”. Ook komen alle lekkere foute hits uit de jaren 90 aan de beurt, denk aan  2 Unlimited, 2 Brothers on the 4th Floor, Snap! en Technotronic (Pump up the Jam).

Het dak is er dan al lang af maar dan gaan we nog door met wat Happy Hardcore : Rainbow in the Sky! Als iedereen in de juiste outfit komt, is het het feest natuurlijk helemaal compleet! Er wordt door Barry en Rob, de DJ’s van de Foute Party een echte show gemaakt, met een prachtige lichtshow en een LED verlichte DJ booth.

100% feest en dansgarantie!

Wil je een of twee DJ’s die gespecialiseerd zijn in Foute Parties , neem dan contact op. Onze Event Managers adviseren je graag. Nooit meer saaie feesten of verjaardagen. Met onze Foute Party spat je samen met je gasten van de dansvloer af!

Een klein feest of groot, de Gooise DJ zorgt voor de juiste stemming op jouw feestavond.  Vraag dus snel vrijblijvend een offerte aan.

foute-party
gooise-dj-boeken
foute-party

Zo ziet onze Foute Party er uit

Lees onze klantervaringen 4,7 uit 5

Benieuwd naar de prijs voor jouw Foute Party?
Ontvang vrijblijvend een persoonlijke offerte!

Foute DJ’s

Ons eigen team van DJ’s is een mix van ervaren professionals en jonge talenten,

Muziekkeuze op maat

Met de wensenlijst en voorgesprekken brengen we uw muziekwensen in kaart

Licht- en Geluidsshow

Onze DJ’s komen met een complete drive in show, inclusief een mooie lichtshow en LED verlichte DJ booth.

Voorgesprek en wensen

Iedere boeking wordt vooraf gegaan door een voorgesprek en daarna spreken we meermalen de wensenlijst door.

Foute party? Zo geregeld!

Vrijblijvend en zo geregeld! Vandaag nog een offerte in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan