Deze kerst de Gooise DJ met saxofonist op uw evenement

Wilt u deze Kerst een uniek evenement organiseren voor uw bedrijf en medewerkers? Kies dan voor de combinatie van de Gooise DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 5 DJ’s en 5 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. Onze saxofonisten spelen op conservatorium niveau en hebben bijv. jarenlang met steren als Candy Dulfer en Trijntje getourd of touren nog steeds met topacts als Bakermat. Als extra optie kunt u kiezen voor een echt kerstevenement in de stijl van Michael Bublé met daarbij een contrabassist en andere muzikanten.

Bovendien kunnen onze professionele medewerkers uw zaal in een winters paradijs omtoveren! Niets is te gek.

Onze DJ’s en saxofonisten kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Wij gaan uw kerstevenement net even die extra touch geven? Wil je een top DJ en een talentvolle saxofonist of nog meer? Neem vrijblijvend contact op met onze eventplanners en dan stellen we geheel vrijblijvend een oferte op voor een prachtig kerstefeest op maar met de Gooise DJ.

DJ en Saxofonist, een team dat geweldig op elkaar ingespeeld is.  Gegarandeerd een succes en extra beleving en interactie met het publiek

 

De Gooise DJ werkt alleen met topsaxofonisten. Rasartiesten met een conservatorium achtergrond of die met topartiesten als Candy Dulfer en Bakermat werken.

Gijs-saxofonist-Gooise-DJ

Maak je Kerstfeest compleet met de Gooise Fotobooth

De Gooise Fotobooth maakt van ieder feest of evenement een succes. Onze prachtige luxe fotozuil met printer maakt het mogelijk om de leukste en mooiste herinneringen digitaal en geprint vast te leggen. Wij maken je feest onvergetelijk.

gooise-fotobooth

Succes gegarandeerd

Op zoek naar een DJ met Saxofonist? Boek dan de Gooise DJ Barry samen met de talentvolle Saxofonist Franklin Schieman. Dit team staat garant voor een spetterend bruiloftsfeest.

gooise-dj-met-saxofonist

10 redenen om de Gooise DJ met Saxofonist te boeken

  • De Gooise DJ en Saxofonist combinaties zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en geven een extra beleving aan je bruiloft, diner of feest.
  • Een vast contactpersoon bij ons, de event manager regelt alles.
  • We geven eerlijk advies gebaseerd op jarenlange ervaring; een vrijblijvend voorgesprek hoort daarbij.
  • Exclusief entertainment; geen avond is dezelfde, jullie feest wordt uniek.
  • Bij het boeken van een Saxofonist met DJ is een prachtige lichtshow inbegrepen voor extra beleving.
  • Betrouwbaar en professioneel. We draaien iedere week op meerdere bruiloften
  • DJ en Saxofonist zijn ervaren en talentvol. Mooi mixen in combinatie met heerlijk saxofoongeluid.
  • 100% aanbeveling door klanten, de recensies zijn lovend en dat is niet voor niets.
  • Alles is geregeld, lichtshow, geluidssysteem, afstemming met Horeca en ceremoniemeester
  • Weet je, we vinden het zelf ook te gek om samen de zaal plat te spelen!

Wij nodigen u graag uit om de wensen en ideeen voor uw feest samen goed door te spreken. Dat doen we vrijblijvend. We willen niets aan het toeval overlaten zodat u op de dag zelf zorgeloos kunt genieten. Neem  contact met ons op om alles tot in de puntjes te bespreken!

Wilt u de kosten van een Saxofonist in combinatie met een DJ weten? Vraag direct naar de mogelijkheden voor een feest of evenement en vraag een offerte aan.

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, DJ Barry voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Jan, Bandzoeker.nl

Boek de Gooise DJ