Hoe Vind Ik De Beste DJ Voor Mijn Bruiloft?

Je bent op zoek naar de beste DJ voor je bruiloft, maar je weet niet waar je moet beginnen. In dit artikel geven we je tips en advies over hoe je de perfecte DJ kunt vinden voor jouw speciale dag.

Plan van aanpak om de beste DJ te vinden

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen in je leven en daarom wil je er zeker van zijn dat alles perfect is, inclusief de muziek. De DJ speelt een cruciale rol in het creëren van de sfeer op je bruiloft, dus het is belangrijk om de juiste DJ te vinden die past bij jouw stijl en persoonlijkheid. In dit artikel bespreken we hoe je de beste DJ kunt vinden voor jouw bruiloft.

Hoe Vind Ik De Beste DJ Voor Mijn Bruiloft? Hier zijn een aantal tips:

  1. Vraag om aanbevelingen

Vraag aan vrienden en familie of ze een goede DJ kennen. Het is waarschijnlijk dat ze iemand kennen die al eerder op een bruiloft heeft gedraaid en die ze kunnen aanbevelen. Het is altijd goed om advies te vragen aan mensen die je vertrouwt. Bij de Gooise DJ komen de meeste aanvragen via mon-op-mond-reclame door tevreden klanten. Fijn te weten.

  1. Zoek online en vergelijk prijzen

Er zijn veel websites waarop je DJ’s kunt vinden voor je bruiloft. Bekijk verschillende websites en lees recensies om te zien wat andere bruidsparen te zeggen hebben over de DJ’s die ze hebben geboekt. Zoek ook naar video’s van eerdere optredens van de DJ’s om een idee te krijgen van hun stijl. De Gooise DJ zal zeker niet de duurste zijn en ook zeker niet de goedkoopste. Maar we zijn full-time professionals en onze prijzen zijn zeer fair. Je kunt ze zelf berekenen op onze site.

  1. Maak een lijst van potentiële DJ’s

Als je eenmaal een aantal DJ’s hebt gevonden die je interessant vindt, maak dan een lijst met hun namen en contactgegevens. Dit maakt het makkelijker om ze later te contacteren. O ja, bedrijven die je niet direct vertellen wie de DJ wordt; niet mee in zee gaan. Contact met JULLIE DJ ruim vooraf is cruciaal.

  1. Neem contact op met de DJ’s

Neem contact op met de DJ’s op je lijst en stel ze vragen over hun ervaring, stijl en tarieven. Het is belangrijk om te weten wat je kunt verwachten van de DJ voordat je hem of haar boekt. Als de DJ niet beschikbaar is op de datum van je bruiloft, kun je hem of haar van je lijst afhalen. Wij staan altijd open voor vragen en hebben veel suggesties. We hebben ook referenties, dus kom maar op!

  1. Plan een ontmoeting met de DJ

Als je een DJ hebt gevonden die je interessant vindt, plan dan een (online) ontmoeting met hem of haar. Dit geeft je de kans om de DJ persoonlijk te ontmoeten en te bespreken wat je van hem of haar verwacht. Het is ook een goed moment om te bespreken welke nummers je wel en niet wilt horen op je bruiloft. Wij spreken altijd vaak en ruim vooraf met het bruidspaar. Gewoon om te kijken of de klik er is. Is de klik er niet? Zoek dan verder.

Veel gestelde vragen over het vinden van de beste DJ voor je bruiloft.

  1. Moet ik een DJ boeken die gespecialiseerd is in bruiloften?

Niet per se maar beter van wel. Het belangrijkste is dat je een DJ vindt die past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Sommige DJ’s hebben meer ervaring met bruiloften dan andere, maar het is niet altijd nodig om een DJ te boeken die gespecialiseerd is in bruiloften. De Gooise DJ’s draaien op allerlei feesten maar bruiloften zijn altijd bijzonder en vereisen een professioanele aanpak.

  1. Moet ik een afspeellijst maken voor de DJ?

Het is een goed idee om een lijst te maken van nummers die je graag zou willen horen op je bruiloft. Dit geeft de DJ een idee van jouw muzieksmaak en wat je leuk vindt. Het is echter niet nodig om een volledige afspeellijst te maken. sterker nog, wij gaan daar niet mee akkoord! Dan moet je bij DJ Spotify zijn. Wij zijn professionals en lezen het pbliek en weten welke plaat we wanneer moeten opzetten. Uiteraard wel binnen jullie “thema” en smaak. Laat de DJ dan ook vrij om nummers en tijdstippen te  kiezen die hij of zij denkt dat goed zullen werken op je bruiloft.

  1. Moet ik de DJ betalen voorafgaand aan mijn bruiloft?

In de meeste gevallen wordt er een aanbetaling gevraagd bij het boeken van de DJ en wordt het resterende bedrag betaald op de dag van de bruiloft. Zorg ervoor dat je de betalingsvoorwaarden duidelijk bespreekt met de DJ voordat je hem of haar boekt. Bij de Gooise DJ krijg je een factuur inclusief BTW en weet je precies waar je aan toe bent.

  1. Wat als de DJ niet komt opdagen?

Dit is een nachtmerrie scenario voor elk bruidspaar. Zorg ervoor dat je een contract hebt met de DJ waarin de details van de boeking worden vermeld, inclusief de datum, tijd en locatie van de bruiloft. Dit zal je beschermen in het geval dat de DJ niet komt opdagen en je een terugbetaling of vervangende DJ nodig hebt. Bij de Gooise DJ zal dit NOOIT gebeuren. We hebben altijd een reserve DJ klaarstaan. Daar betaal je een klein beetje voor maar het is echt de moeite waard.

  1. Moet ik de DJ voorzien van apparatuur?

Meestal heeft de DJ zijn of haar eigen apparatuur, maar het is belangrijk om dit te bespreken voordat je de DJ boekt. Als de DJ extra apparatuur nodig heeft, zoals microfoons of luidsprekers, bespreek dan wie verantwoordelijk is voor het regelen van deze extra apparatuur. Bij de Gooise DJ komen we met een mooie show en draaien we het liefst met onze eigen apparatuur en mooie show. Als je er een saxofonist bij boekt kan het, in vernad met d etechniek echt alleen met onze apparatuur.

Conclusie

Het vinden van de beste DJ voor je bruiloft kan overweldigend lijken, maar het hoeft niet zo te zijn. Bel de Gooise DJ gewoon. Door aanbevelingen te vragen, online te zoeken, contact op te nemen met potentiële DJ’s, een ontmoeting te plannen en duidelijke betalingsvoorwaarden te bespreken, kun je de juiste DJ vinden die past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Onthoud dat de DJ een belangrijke rol speelt bij het creëren van de sfeer op je bruiloft, dus neem de tijd om de juiste DJ te vinden om je speciale dag nog beter te maken. Hopelijk hebben deze tips je geholpen bij het vinden van de beste DJ voor jouw bruiloft! En we spreken jullie snel!

topsaxofonist Erwin Benjamins
bruid
dj-huren-kievitsdal
hoe-boek-je-een-dj?

Meer DJ tips

Voor meer tips over het selecteren van de perfecte DJ voor jouw feest, bekijk dan ook ons artikel: 10 tips voor het selecteren van de perfecte DJ voor jouw feest. En als je overweegt om een saxofonist bij je DJ te boeken, bekijk dan onze pagina: Gooise DJ met saxofonist boeken.

gooise-dj-gegarandeerd succes

Wat onze klanten zeggen…

Het is natuurlijk tijdens de Corona periode onmogelijk geweest om recensies te krijgen, maar we hebben alweer flink wat positieve klantervaringen bijgeschreven en onze ervaren DJ’s beschikken over veel positieve recensies via onafhankelijke websites.  Als je denkt: ” he, ik zie alleen maar positieve recensies?” dan klopt dat. De reden is dat we vooraf altijd een voorgesprek doen met de klant. En dan moet de klik er van 2 kanten zijn. Wil je een DJ boeken? We zijn er eerlijk in. Als we niet bij elkaar passen qua stijl of muziek, dan is het beter een andere DJ het feest te laten doen vinden wij. Als de klik er wel is, en dat is meestal zo, dan maken we er een topfeest van. Kijk maar naar de recensies. Onze saxofonisten zijn trouwens allemaal topartiesten die met Candy Dulfer, Blof en Bakermat spelen. En misschien ben je ons wel eens tegen gekomen? Misschien ken je de Gooise DJ al van evenementen zoals de QMusic Foute Party of leuke feesten en bruiloften. Onze clienten en hun gasten zijn de beste reclame. Hieronder zie je recente beoordelingen. Wat leuk dat we er een feest van mochten maken! Wil je referenties? Neem contact met ons op en we brengen je rechtstreeks in contact met onze tevreden klanten..

Ann & Dirk 25 jaar getrouwd- Super verzorgd

Rated 5 out of 5
25/09/2023

De Gooise DJ heeft ons feest op een super manier muzikaal verzorgd! Heerlijke sfeer en helemaal goed aangevoeld wat we wilden. Dat bleek overigens ook al in het eerste gesprek wat ik met Barry had om een reservering vast te leggen. Corjan kwam bij ons draaien; super!

Een meer dan geweldige avond waarop jong en oud zich geweldig vermaakt heeft! En dat uurtje langer draaien? Was geen punt!

Volgende keer voor ons weer de Gooise DJ, zonder enige twijfel!

Dirk Veuger

Reactie van de Gooise DJ

We deden het heel graag voor jullie, dank voor de complimenten!!!

Topavond!!

Rated 5 out of 5
25/09/2023

De Gooise voelt aan wat het feest muzikaal nodig heeft en houdt mensen vast op de dansvloer. hij had ook een leuke interactie met onze gasten en verzoekjes werden mooi geïntegreerd. Ik heb alleen maar lof gekregen over de muzikale invulling van mijn feest!

Ingrid Gouka

Reactie van de Gooise DJ

Heerlijk feestje hoor, dank voor alle complimenten en heel graag gedaan….

vanaf het eerste moment een feest!

Rated 5 out of 5
21/09/2023

De Gooise DJ voelt de sfeer perfect aan en wist van onze bruiloft een topfeest te maken. De avond vloog voorbij!

Lindy en Paul Homan

Reactie van de Gooise DJ

Jullie muzieksmaak was heerlijk en de mensen top! Prachtig feest om op terug te kijken. Dank jullie wel!

De sfeer, lichten en vooral gezelligheid. Het is een avond om nooit meer te vergeten!

Rated 5 out of 5
21/09/2023

We hebben contact gehad met de Gooise DJ om te draaien voor ons huwelijk, dit is in goede banen verlopen. Eerst een kennismaking en daarna de details bespreken. De toevoeging voor ons was ook de saxofonist, dit is echt een eyecatcher voor op het feest. De gasten stonden hier ook van te kijken hoe hij alle noten mee heeft staan blazen!

De DJ heeft het super gedaan, verzoekjes tussendoor en ook nog de wensenlijst helemaal afgewerkt, echt een topper die je feest naar een volgend niveau kan tillen, klasse!

Tim de Wit

Reactie van de Gooise DJ

Dank je wel Tim, het was een bijzonder mooie avond!

Professionele en vriendelijke DJ!

Rated 5 out of 5
19/09/2023

Wat een top DJ! Hij zet niet alleen de plaatjes aan, maar mixed ook nog daadwerkelijk zijn muziek en speelt echt in op de behoefte van de gasten. Een aanrader voor ieder type feest.

Zijn licht- en geluidsset zien er goed uit en zijn binnen no-time op- en afgebouwd.

Daarnaast is hij bijzonder vriendelijk. Het is een DJ die we graag zien en horen op onze trouw- en evenementenlocatie Villa Clementine.

Villa Clementine

Reactie van de Gooise DJ

Bij Villa Clementine draaien is altijd een feestje voor de Gooise DJ. Jullie hebben een prachtlocatie en de service is geweldig! Tot de volgende keer

Bruiloft

Rated 5 out of 5
12/09/2023

Erg genoten van de bruiloft van onze goede vrienden. Er werden heerlijke nummers gedraaid, en er werd geluisterd naar de wensen van het bruidspaar. De DJ dacht ook heel erg mee met ons en maakte het ons als ceremoniemeesters erg makkelijk. Goede communicatie ook vooraf, erg tevreden!

Gizem

Reactie van de Gooise DJ

Heerlijk feest in Kasteel Wijenburg, heel graag gedaan. Dank voor de mooie complimenten