KLANTERVARINGEN

klantervaringen

klantervaring-gooise-dj

gooise-dj-klantervaringen

4.7
4,7 rating
4.7 van 5 sterren (op basis van 25 recensies).
Geweldig76%
Zeer goed20%
Gemiddeld4%
Matig0%
Slecht0%

Wat onze klanten zeggen…

Onze ervaren DJ’s beschikken over veel positieve recensies via onafhankelijke websites. En misschien bent u ons wel eens tegen gekomen. Wellicht kent u de Gooise DJ al van grote evenementen zoals Hilversum Alive 2018 of leuke feesten en bruiloften. Maar klanten en hun gasten zijn de beste reclame. Hieronder ziet u de meest recente beoordelingen en recensies van onze klanten. Wat leuk dat we er een feest van mochten maken!

U kunt ook onze recensies bekijken op Gigstarter.

 

Top avond!

5,0 rating
3 augustus 2019

Het was een fantastische avond mede dankzij dj Barry! Hij wist precies de sfeer te proeven en daarop in te spelen wat de muziek betreft. Barry zelf is ook een prettige en aardige vent om mee te praten. Wij raden hem ten zeerste aan!

Kevin en Léjanne

Reactie van de Gooise DJ

Dank jullie wel, het was een heerlijk feest. Dank dat we bij jullie mochten draaien!

Geweldig bruiloftsfeest

5,0 rating
29 juli 2019

DJ Barry draaide op ons bruiloftsfeest en wij hebben een geweldige avond gehad. Er werd veel gedanst en de sfeer was top! Van te voren hebben we contact gehad met de DJ en besproken wat we wilden voor ons feest en hoe we het voor ons zagen, hier heeft DJ Barry goed mee geholpen en mee gedacht. Bedankt!

Stefany

Reactie van de Gooise DJ

Heel erg graag gedaan. geweldig om op jullie bruiloft te mogen draaien. Dank je wel voor de gastvrijheid en gezelligheid! Tot een volgende keer.

Wauw wat een feest

5,0 rating
9 juli 2019

Dj Barry voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden! Prettig in contact en makkelijk afspraken mee te maken, komt met goede suggesties.

Ilona

Reactie van de Gooise DJ

Dank je wel Illona, wat een leuk feest inderdaad. Dank je dat we mochten draaien en ongetwijfeld tot een volgende keer!

Topavond

5,0 rating
24 juni 2019

DJ Barry draaide op ons ‘samen 100 jaar’-feestje. Barry draaide lekkere dansmuziek; van alles wat. Super. De sfeer zat er meteen goed in. Verzoeknummers konden worden ingediend, maar als die niet pasten bij de sfeer dan kregen de aanvragers dat vriendelijk te horen. Topavond gehad!

Stefn

Reactie van de Gooise DJ

Knalfeest, geweldige locatie bij Nautiek in Amsterdam en wat een heerlijk publiek. Er werd vanaf de eerste minuut gedanst, Voor jullie maar ook voor DJ Rob en DJ Barry een feest om te mogen draaien. Dank jullie wel.

Top!

5,0 rating
20 mei 2019


Goeie DJ weet er een super feest van te maken!

Sora

Reactie van de Gooise DJ

Dank jullie wel, het was een heerlijk feest

Boek de Gooise DJ

Menu