KLANTERVARINGEN

Klantervaringen Gooise DJ

 

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren uit 80 ervaringen
Geweldig73%
Zeer goed26%
Gemiddeld1%
Matig0%
Slecht0%

Wat onze klanten zeggen…

klantervaringen-gooise-dj Het is natuurlijk de afgelopen 2 jaar lastig geweest om veel recensies te krijgen, maar we hebben alweer flink wat positieve klantervaringen bijgeschreven en onze ervaren DJ’s beschikken over veel positieve recensies via onafhankelijke websites.  Zo verzamelen we ook reviews via Trustoo. Als je denkt: ” he, ik zie alleen maar positieve recensies?” dan klopt dat. De reden is dat we vooraf altijd een voorgesprek doen met de klant. En dan moet de klik er van 2 kanten zijn. Als we niet bij elkaar passen qua stijl of muziek, dan is het beter een andere DJ het feest te laten doen vinden wij. Als de klik er wel is, en dat is meestal zo, dan maken we er een topfeest van. Kijk maar naar de recensies. Onze saxofonisten zijn trouwens allemaal topartiesten die met Candy Dulfer, Blof en Bakermat spelen. En misschien ben ons wel eens tegen gekomen? Ken je de Gooise DJ al van evenementen zoals de QMusic Foute Party of leuke feesten en bruiloften. Onze clienten en hun gasten zijn de beste reclame. Hieronder zie je recente beoordelingen. Wat leuk dat we er een feest van mochten maken! Wil je referenties? Ook dat kan. Neem contact met ons op en we brengen je in contact met tevreden klanten van ons die aangegevven hebben referentie te willen zijn.

Een feestelijke avond

Rated 5 out of 5
20/03/2023

We zaten goed op 1 lijn met de dj qua muziek, hij begreep goed wat wij wilden en niet wilden. Contact vooraf was goed en duidelijk en we hebben een hele gezellige avond gehad met leuke muziek! Iedereen heeft genoten en ook de fotobooth was goed gebruikt en vonden mensen erg leuk en makkelijk in gebruik.

Daphne Klein

Reactie van de Gooise DJ

Wat een leuke avond en wat fijn dat we op jullie bruiloft mochten draaien. Iedereen genoot en dat was leuk te zien. Dank jullie wel! Veel geluk en liefde samen.

Deejay voelt het aan

Rated 4 out of 5
02/03/2023

Als presentator is het essentieel dat “de man van de knoppen en de deejay” aanvoelen wat, wanneer nodig is. Deze man doet dat feilloos. Goeie spullen en dus een absoluut feest!

Jaco Kirchjunger

Reactie van de Gooise DJ

Dank je wel, wat een mooi compliment!

Fijne ervaring

Rated 4 out of 5
02/03/2023

Fijne ervaring en jullie maken er echt een feestje van!

Sibiz Ouderkerk aan de Amstel

Reactie van de Gooise DJ

Dank je wel. Het is ook altijd erg fijn om bij Sibiz in Ouderkerk a/d Amstel een mooi feestje te mogen verzorgen!

Wat een geweldig bedrijf

Rated 5 out of 5
28/02/2023

Wat een geweldig bedrijf is dit. Denkt met je mee en is ontzettend flexible en hulpvaardig op de avond geweest. Was een topfeest maar met deze club een supertopfeest!. Wij hebben ze al 2x geboekt en wat ons betreft volgen er meer.

Lucia

Reactie van de Gooise DJ

WEER een supertopfeest inderdaad. Dank jullie wel en tot de volgende keer.

Opening boutique

Rated 5 out of 5
15/02/2023

Absolute aanrader, de DJ denkt met je mee, komt zijn afspraken na. Draait goede muziek. Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel !

Art

Reactie van de Gooise DJ

Was een prima feestje Art. Dank je wel dat we er mochten zijn.

Gooise DJ bedankt👏👏👏!

Rated 5 out of 5
13/02/2023

Door de mooie, gezellige en vooral passende muziek, die goed afgestemd was op het publiek op ons feest hebben al onze gasten het als een heel leuk en gezellig feest ervaren!

Het was een topavond!

Brigit van der Steeg

Reactie van de Gooise DJ

Het was heel leuk om te doen. Al die “Gouwe Ouwes”die voorbij kwamen! Top.

De tweeling 40 jaar

Rated 5 out of 5
29/01/2023

Het eerste gesprek gaf direct vertrouwen. Dit zijn vakmensen! Het feest verliep volgens plan. De vooraf besproken opbouw pakte prima uit en waar nodig stuurde de DJ even bij. Bij de DJ act hebben we ook een Saxofonist geboekt. Dit gaf een enorme meerwaarde en luxueuze sfeer. Dj Rob en Saxofonist Erwin, nogmaals ontzettend bedankt voor het bijdrage aan een onvergetelijke avond in Four Seasons Leusden.

Sonja

Reactie van de Gooise DJ

Het was ook een heerlijk feest om te mogen doen! Wat een leuke mensen en leuk feest! Dank jullie wel!

Twee geweldige feesten met de Gooise DJ!

Rated 5 out of 5
12/12/2022

Voor ons huwelijk afgelopen zomer en voor mijn bedrijfs kerstfeest de Gooise DJ gevraagd om plaatjes te draaien. Beide keren een geweldig succes! Voelt het publiek goed aan en maakt er een top feest van. Super flexibel en leuk om mee te werken!

Michael Van Heek

Reactie van de Gooise DJ

Dank! Het was weer een genoegen en tot de volgende keer!

Boek de Gooise DJ