KLANTERVARINGEN

Klantervaringen Gooise DJ

Een plaatje draaien kan iedereen, maar een strakke set mixen, het publiek aanvoelen en je brede muziekkennis gebruiken om de dansvloer vol te krijgen, dat is maar aan weinigen besteed. Daarom kies je voor de Gooise DJ.

4,8
4,8 van 5 sterren uit 118 ervaringen
Geweldig78%
Zeer goed21%
Gemiddeld1%
Matig0%
Slecht0%

Wat onze klanten zeggen…

klantervaringen-gooise-dj Het is natuurlijk de afgelopen 2 jaar lastig geweest om veel recensies te krijgen, maar we hebben alweer flink wat positieve klantervaringen bijgeschreven en onze ervaren DJ’s beschikken over veel positieve recensies. Als je denkt: ” he, ik zie alleen maar positieve recensies?” dan klopt dat. De reden is dat we vooraf altijd een voorgesprek doen met de klant. En dan moet de klik er van 2 kanten zijn. Als we niet bij elkaar passen qua stijl of muziek, dan is het beter een andere DJ het feest te laten doen vinden wij. Als de klik er wel is, en dat is meestal zo, dan maken we er een topfeest van. Kijk maar naar de recensies. Onze DJ’s zijn ervaren veelal hoog opgeleid en de saxofonisten zijn trouwens allemaal topartiesten die bijvoorbeeld met Candy Dulfer, Blof en Bakermat spelen. En misschien ben ons wel eens tegen gekomen? Ken je de Gooise DJ al van evenementen zoals de QMusic Foute Party of leuke feesten en bruiloften. Onze clienten en hun gasten zijn de beste reclame. Hieronder zie je recente beoordelingen. Wat leuk dat we er een feest van mochten maken! Wil je referenties? Ook dat kan. Neem contact met ons op en we brengen je in contact met tevreden klanten van ons die aangegeven hebben referentie te willen zijn.

Super

05/06/2024

Hele mooie avond gehad, mede dankzij DJ Silvester! Heeft een fijne eigen stijl die hij volledig kan aanpassen aan het publiek

Lennart

Reactie van de Gooise DJ

Mooi feest, dank voor de mooie review

Erg gezellig, maakte de avond net ff specialer met een saxofonist erbij

29/05/2024

Erg gezellig, maakte het feest net ff specialer met een saxofonist

-Bedrijfsfeest-

Perry

Reactie van de Gooise DJ

Dank je wel, we deden het graag!!

Topfeest!

02/05/2024

Op 20 april zijn we getrouwd en heeft de Gooise DJ een knallende feestavond verzorgd. Hij snapte goed welke muziek bij ons en ons gezelschap paste. De voetjes gingen bij jong en oud van de vloer en ook de fotobooth was een grote hit bij de gasten. Bedankt voor het verzorgen van deze topavond!

Stephanie

Reactie van de Gooise DJ

We hebben het met veel plezier gedaan, jullie openingsdans was geweldig!

top avond!

30/04/2024

Hele mooie avond gehad met DJ Barry en Sax speler Peter! Top muziek waarover ook overleg mogelijk was. ze zorgden voor een volle dansvloer!

lineke

Reactie van de Gooise DJ

Heerlijke avond, heerlijk feest! Dank je wel Lineke!!

Koningsdag was een feestje!

30/04/2024

De Gooise DJ is een aanrader! Wij hebben mede dankzij hun een top koningsdag gehad!

Roos

Reactie van de Gooise DJ

Dank je wel Roos, het was erg gezellig!!

40e verjaardag - de juiste snaar

08/04/2024

De communicatie bij de voorbereiding verliep prettig en professioneel, de op- en afbouw versoepel. Tijdens het feest wist DJ Rob de juiste musicale snaar te raken bij de gasten, we hebben genoten van een onvergetelijke avond!

Donald Vermeulen

Reactie van de Gooise DJ

Het was een geweldig leuk feest om te mogen doen! Dank jullie wel.

Feest!

21/03/2024

Het contact met de Gooise DJ verliep heel erg soepel. Naast de DJ booth werd ook extra feestverlichting verzorgd voor op het podium.

Tijdens het feest gingen alle voetjes van de vloer.

Villa Clementine

Reactie van de Gooise DJ

Dank jullie wel, het was een prima feest!

Droombruiloft Ashley en Yannick

12/02/2024

Jeetje, sprakeloos. Wat een sprookje was het in kasteel de Schaffelaar en wat hebben Barry en Peter het feest op zijn kop gezet. Vanaf het eerste telefonische contact zat het met Barry direct goed. Hij leek precies te begrijpen welke sfeer wij wilde neerzetten en had perfect door wat onze wensen waren. De uiteindelijke uitwerking was een droom. Elk lied dat er werd gedraaid vonden wij geweldig en dan Peter op de Sax, jeetje kippenvel. Wat een complimenten naar jullie zeg!

Ashley en Yannick

Reactie van de Gooise DJ

Wat een eer en heerlijk om te mogen doen voor jullie. Heel veel geluk en liefde samen!

Boek de Gooise DJ

avro-tros
Barentz
gemeente-huizen
ICS-card-services
ABN-AMRO
rabobank
Blijf-groep
Gemeente-Gouda
Celonis