DE GOOISE DJ

Over de Gooise DJ

Het team van de Gooise DJ is gespecialiseerd in Goois entertainment en vooral actief in de regio ‘t Gooi. U ziet ons vaak in Blaricum, Laren, Baarn, Eemnes, Bussum, Naarden en Huizen. Onze DJ’s, saxofonisten en zelfs de band CoverUp zijn welkome gasten in ‘t Gooi.

Maar natuurlijk zijn er feestjes in heel Nederland, daarom werkt de Gooise DJ samen met Boek je DJ. De DJ’s van Boek je DJ treden op in heel Nederland en draaien allerlei muziekstijlen.

Ons team bestaat ervaren DJ’s van verschillende leeftijden zodat wij voor ieder soort feest een DJ hebben die perfect bij het publiek past. Of het een bruiloft betreft, een themafeest, een 40-UP party of een Sweet Sixteen feest, wij hebben een DJ die precies past.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is helder en eenvoudig. Wanneer u een offerte aanvraagt zal ons team een vrijblijvend voorgesprek doen en kijken of een van de DJ’s goed bij u past en beschikbaar is op de avond naar keuze. Neemt u gerust vrijblijvend contact op, dan heeft u dezelfde dag nog contact met een Event-Manager en een DJ.

Een vrijblijvend voorgesprek is standaard onderdeel van onze werkwijze,

De Gooise DJ boeken, hoe werkt dat?

De Gooise DJ boeken, hoe werkt dat precies? Graag leggen we u uit hoe wij te werk gaan. Onze voorbereidingen zijn namelijk uitgebreid. We laten helemaal niets aan het toeval over.

Voor het feest

 1.  Via onze website vraagt u een offerte aan. Dit is snel geregeld en geheel vrijblijvend. Binnen 1 minuut is de DJ offerte aanvraag op onze site ingevuld en verstuurd.
 2. U ontvangt direct per email een bevestiging en dezelfde dag nog een offerte
 3. Een van onze Event Managers neemt telefonisch contact op voor een gratis voorgesprek. Zo bepalen we welke van onze DJ’s het beste bij u past. We geven advies en luisteren naar uw wensen
 4. Wanneer u de offerte wilt accepteren kunt u dat doen via de link in de email die ontvangen heeft.
 5. Nadat u de offerte geaccepteerd heeft ontvangt u een bevestiging en de wensenlijst. Deze kunt u op onze website invullen via de link die u ontvangt.
 6. Wanneer wij de wensenlijst ontvangen hebben, nemen we nogmaals contact met u op om al uw wensen te bespreken en een draaiboek voor de avond te maken.
 7. U heeft tevens direct contact met uw DJ.

Tijdens het feest

 1. Indien de DJ apparatuur op moet bouwen, is hij of zij ongeveer 1,5 uur van te voren aanwezig en zorgt hij ervoor dat hij minimaal 15 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar is.
 2. Wanneer de DJ zelf apparatuur meeneemt, bouwt hij deze van te voren op en zorgt ervoor dat hij na het optreden al zijn apparatuur weer meeneemt.
 3. Verzoeknummers zijn geen enkel probleem, zolang ze maar in de stijl van de avond passen, zoals afgesproken in de wensenlijst.
 4. We draaien non-stop en houden rekening met het draaiboek. Wel moet gezegd; op de allerleukste feestjes komt vaak niets van het draaiboek terecht.

Na het feest

We zijn altijd benieuwd hoe u het feest heeft ervaren. Vandaar dat we graag naderhand nog even kort contact met u hebben. We vragen u ook om een recensie te schrijven; daar leren we van.

Vaak krijgen we spontaan Whatsappjes; dat het feest zo leuk was! Daar houden we van.

Klantervaringen Gooise DJ

 

4,8
4,8 van 5 sterren uit 118 ervaringen
Geweldig78%
Zeer goed21%
Gemiddeld1%
Matig0%
Slecht0%

Op wat voor feestjes draaien we?

Zomaar wat voorbeelden

40e verjaardag

De Gooise DJ is gespecialiseerd in 40 Up feesten. Een ervaren DJ maakt je feest compleet. Heerlijke muziek uit de 80’s, disco knallers, een paar foute nummers en gegarandeerd een volle dansvloer.

Bruiloften

De Gooise DJ is de bruiloft specialist van ‘t Gooi. We mogen wel 100x per jaar de muziek tijdens een bruiloft en het feest verzorgen. Dat doen we graag en goed volgens de klantervaringen.

Samen 100

50 is het nieuwe 30. En als je samen 100 wordt is het tijd voor een spetterende party, De Gooise DJ kent je muzieksmaak en weet precies hoe hij die vrolijke 50ers aan het dansen krijgt. Reken maar op een stortvloed aan herkenbare hits.

30e verjaardag

Je wordt 30 en staat midden in het leven. Tijd voor een knalfuif dus met al je vrienden. Daar mag de Gooise DJ niet ontbreken dus. De 90’s en 00’s en de foute hits staan centraal en het wordt een avond om nooit te vergeten. Put on your dancing shoes.

Jubileum

Verjaardag, jubileum, wat maakt het uit. Als er maar een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt en wij doen het graag. De uitgebreide wensenlijst en de voorbereiding resulteren in een geslaagde avond met een passende DJ.

Samen jarig

Alletwee bijna jarig? Ben je bijna tegelijk jarig met je liefde of je vrienden? Een gezamenlijk feest dus! Daar mogen wij niet ontbreken. Dus komt de Gooise DJ; een ervaren DJ met een mooie drive in show. De garantie voor een heerlijke dansavond voor alle gasten.

Boek de Gooise DJ