Beach Party

foute-party

Wij veranderen je feest in een Ibiza Party. Dat wordt een mega succes

Zomerse klanken, heerlijke muziek, cocktails en vrolijke mensen. Naast alle grote zomerhits natuurlijk echte salsa en merengue muziek en voor de liefhebbers zal onze Beachparty DJ ook wat minder tropische, maar zeker niet minder dansbare muziek draaien, zoals de classics uit de jaren 70/80/90, de huidige top 40, Nederlandstalig, commerciële dance en wat u maar horen wilt aan vrolijke klanken.

Dit themafeest is een absolute topper voor bedrijfsfeesten, beach party’s, feesttenten en horecagelegenheden.  Dit themafeest wordt standaard geleverd inclusief een geluidinstallatie,  een uitgebreide lichtshow met LED spots, LED zuilen en rook-en bellenblaasmachine.
Haal je Hawaii shirts maar lekker uit de kast en dans mee.

Wij organiseren uw Beach Party indoor of outdoor tot in de puntjes. Vraag dus snel vrijblijvend een offerte aan.

beach-party-themafeest-gooise-dj

Jouw feest wordt een Ibiza feest

Binnen of buiten, we makern er een zomers feest van samen met jullie. Zomerse muziek, opzwepende House die je aan Zuid-Amerika en Ibiza doet denken. We gaan helemaal los op de Beach party, een fantastisch mooi feest inclusief prachtige lichtshow.

Organisatie

Onze Event Managers kunnen je helpen bij het organiseren van alle aspecten van jouw party. We regelen de DJ, de apparatuur, de lichtshow, de aankleding van de zaal en we stemmen alles af met de locatie. De wensenlijst en het draaiboek zijn standaard onderdeel van onze werkwijze.

Kosten voor je Beach Party

De kosten van deze party zijn afhankelijk van het aantal gasten, de grootte van de zaal en de duur van het feest. We doen graag vrijblijvend een offerte op maat voor je bedrijfsfeest, personeelsfeest of jubileum. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Vamos a la Playa