Disco party

disco-party-themafeest

Back to the ’70s

Wil je een geweldig themafeest organiseren? Denk eens aan een Disco party.  Iedereen helemaal in de style van de 70’s. Een avond vol pruiken, hakken, heerlijke muziek van toen en veel lol. Dat regelen we!

Nooit meer saaie familiefeesten of stille personeelsfeesten. Met ons discofeest thema spat je samen met je gasten van de dansvloer af! Een klein feest of groot, bij de Gooise DJ kies je voor de juiste discobeats op uw feestavond.

Een heerlijk discofeest organiseren is de beste manier om alle voetjes van de vloer te krijgen Met tijdloze klassieke Disco hits van de Jacksons, Grease, the Beegees, Donna Summer, the Pointer Sisters, Gloria Gaynor en andere sterren uit de 70’s-iconen vliegt de avond voorbij en danst u samen met de gasten terug in de tijd. Je kunt er zelfs een echte disco dansvloer bij huren!

Pruiken, brillen, glitters, witte pakken en roze jurkjes alles mag op een disco avond. Wij helpen u er een geslaagd discofeest van te maken, met een prachtige lichtshow en de lekkerste Disco klanken.

Wij organiseren uw Disco avond tot in de puntjes. Vraag dus snel vrijblijvend een offerte aan.

disco-party-themafeest

Disco Outfit verplicht

Als iedereen in de juiste outfit komt, is het het feest natuurlijk helemaal compleet! Er wordt door onze DJ’s van de Foute Party een echte show gemaakt, met een mooie lichtshow en verlichte DJ booth. 100% feest en dansgarantie!

Organisatie

Onze Event Managers kunnen je helpen bij het organiseren van alle aspecten van jouw party. We regelen de DJ, de apparatuur, de lichtshow, de aankleding van de zaal en we stemmen alles af met de locatie. De wensenlijst en het draaiboek zijn standaard onderdeel van onze werkwijze.

Kosten

De kosten van deze party zijn afhankelijk van het aantal gasten, de grootte van de zaal en de duur van het feest. We doen graag vrijblijvend een offerte op maat voor je bedrijfsfeest, verjaardag, personeelsfeest of jubileum. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Start met jouw Disco Party