Foute Party

gooise-dj-sfeerimpressie1

De Foute Party wordt een groot succes

De Foute Party – Een mega populair Themafeest

Una Paloma Blanca!!! Het feest der herkenning! Wil je een onvergetelijke foute party organiseren? Iedereen in foute kleding? De stijl van de Dolly Dots, Rick Ashley en de Village People? Wij helpen je om een hele foute Party te organiseren. We are Proud to be Fout.

Uiteraard is de muziek die avond zo fout als het maar zijn kan; classics van The Dolly Dots en foute discohits als I Will Survive en It’s Raining Men tot I’m Blue Dabadee dabadaaaah. Wat we ook gaan draaien is  natuurlijk de knaller van The Village People met “YMCA”.

Ook komen alle lekkere foute house hits uit de jaren 90 aan de beurt, denk aan  2 Unlimited, Snap! en Technotronic (Pump up the Jam). Het dak is er dan al af en dan nog wat Happy Hardcore van Charly Lownoise & Mental Theo, Nakatomi, Paul Elstak en de Party Animals…

Wil je een DJ en een bedrijf die gespecialiseerd zijn in dat lekkere foute genre, neem dan contact op. Onze Event Managers helpen en adviseren je graag.

Nooit meer saaie feesten of stille personeelsfeesten. Met onze Foute Party spat je samen met je gasten van de dansvloer af!

Een klein feest of groot, bij de Gooise DJ kies je voor de juiste stemming op je foute feestavond.  Vraag dus snel vrijblijvend een offerte aan.

foute-party

Foute kleding verplicht

Als iedereen in de juiste outfit komt, is het het feest natuurlijk helemaal compleet! Er wordt door onze DJ’s van de Foute Party een echte show gemaakt, met een mooie lichtshow en verlichte DJ booth. 100% feest en dansgarantie!

Organisatie

Onze Event Managers kunnen je helpen bij het organiseren van alle aspecten van jouw party. We regelen de DJ, de apparatuur, de lichtshow, de aankleding van de zaal en we stemmen alles af met de locatie. De wensenlijst en het draaiboek zijn standaard onderdeel van onze werkwijze.

Kosten

De kosten van deze party zijn afhankelijk van het aantal gasten, de grootte van de zaal en de duur van het feest. We doen graag vrijblijvend een offerte op maat voor je bedrijfsfeest, personeelsfeest of jubileum. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Una Paloma Blanca