.

Gin Tonic Party

Gin-And-Tonic-themafeest

Een Gin Tonic party met klasse, stijl en een topDJ

Tegenwoordig is de verkoelende Gin Tonic helemaal hot. Niet zomaar een scheut Gin opvullen met Tonic en een schijf citroen erin gekwakt. Nee, zo werkt dat niet. Er zit een hele filosofie achter. Wat is er leuker dan een bar gespecialiseerd in het bereiden van de allerfijnste mix tussen Gin & Tonic en een DJ die bijpassende muziek draait. Op een hippe Gin Tonic met DJ Party zie je de mooiste flessen staan en hoor je de koelste muziek. Elk met haar eigen verhaal en smaak. Wil je een Gin Tonic Party, Bar dan maken onze Event Managers een leuk planning voor je. We maken van jouw personeelsfeest een luxe Gin Tonic Party om nooit te vergeten.

dj-voor-verjaardag-huren

Gin Tonic Party

De Gin Tonic Party is chique, luxe en chill. Mensen zijn goed gekleed. Ze zien er zomers uit en uitstekend verzorgd. Ze genieten van de luxe hapjes en de verschillende soorten Gin. De zaal ziet er strak uit. De muziek is modern, eerst relaxed maar toch met een lekkere beat die tot dansen uitnodigt. Later op de avond spatten de vonken in het rond. Op de Gin Tonic Party ga je helemaal los.

Organisatie

Onze Event Managers kunnen je helpen bij het organiseren van alle aspecten van jouw party. We regelen de DJ, de apparatuur, de lichtshow, de aankleding van de zaal en we stemmen alles af met de locatie. De wensenlijst en het draaiboek zijn standaard onderdeel van onze werkwijze.

Kosten

De kosten van deze party zijn afhankelijk van het aantal gasten, de grootte van de zaal en de duur van het feest. We doen graag vrijblijvend een offerte op maat voor je bedrijfsfeest, personeelsfeest of jubileum. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Start met jouw Gin Tonic Party