Monte Carlo party

monte-carlo-party-themafees

De Monte Carlo Party is een mega party in Jet Set style

Rien ne va plus, no more bets! Wil je een onvergetelijk feest organiseren? Iedereen in pak en avondjurk? De stijl van de Jet Set? Wij helpen je om een Monte Carlo Party te organiseren. Met black Jack en Roulettetafels, bijpassend icht en natuurlijk passende beats.  Helemaal in de style van het casino van Monte Carlo. Een avond vol heerlijke muziek van, kaarten en roulettechips. Wil je er een DJ en een bedrijf die gespecialiseerd zijn in dat genre, neem dan contact op. Onze Event Managers adviseren je graag.

Rokkostuum, avondjurk, hoge hakken, lakschoenen. Iedereen ziet er top uit. ZO zal het zijn. Wij helpen u er een geslaagd Monte Carlo feest van te maken, met een prachtige lichtshow en de lekkerste dansklanken.

Wij organiseren uw Monte Carlo avond tot in de puntjes. Vraag dus snel vrijblijvend een offerte aan.

Nooit meer saaie familiefeesten of stille personeelsfeesten. Met onze Monte Carlo  thema-avond spat je samen met je gasten van de dansvloer af!

monte-carlo-party-gooise-dj

Monte Carlo Party

Een heerlijk Monte Carlo avond organiseren is de beste manier om alle voetjes van de vloer te krijgen Met tijdloze klassieke hits, een croupier en iedereen op zijn allerbest gekleed. We dansen samen met de gasten alsof we in Monaco zijn.

Organisatie

Onze Event Managers kunnen je helpen bij het organiseren van alle aspecten van jouw party. We regelen de DJ, de apparatuur, de lichtshow, de aankleding van de zaal en we stemmen alles af met de locatie. De wensenlijst en het draaiboek zijn standaard onderdeel van onze werkwijze.

Kosten voor je themafeest

De kosten van deze party zijn afhankelijk van het aantal gasten, de grootte van de zaal en de duur van het feest. We doen graag vrijblijvend een offerte op maat voor je bedrijfsfeest, personeelsfeest of jubileum. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Rien ne va plus!