DE GOOISE DJ

DJ boeken in Diemen? De Gooise DJ woont vlakbij.

We draaien graag in de gemeente Diemen.

Waarom de Gooise DJ op uw feest in Diemen ?

De Gooise DJ woont namelijk vlakbij…’t Gooi is niet zo ver. De Gooise DJ maakt er graag samen met u een onvergetelijk feest van in Diemen. Als allround DJ draaien we herkenbare en dansbare muziek voor alle leeftijden.

boek-een-dj-diemenDaarom is de Gooise DJ de perfecte DJ voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. We beschikken over een enorme muziekcollectie en kunnen daardoor op ieder publiek inspelen. O ja, onze DJ’s beschikken over uitstekende recensies, lees gerust eens door wat onze klanten over ons zeggen. Dat kan op onze eigen recensie pagina maar ook via Gigstarter.

 


DJ show met klasse inclusief licht & geluid

De drive-in show van de Gooise DJ bestaat uit een complete geluidsinstallatie die aangepast wordt aan de grootte van de zaal, een bijzondere computergestuurde lichtshow met bewegende spots en bovendien kunnen we voor bruiloften en feesten met wallwashers de kleuren van de muren aanpassen aan uw wensen.

Wij geven iedere ruimte precies de sfeer die u wilt. Van romantisch tot flitsende disco.

Boekt u de Gooise DJ dan heeft u altijd contact met een event-manager en met de DJ. Afhankelijk van de grootte van de show passen we de geluidsapparatuur aan. Wij kunnen feesten aan tot wel 500 mensen, maar ook op kleinere feesten zijn we graag van de partij.

Alle soorten muziek zijn mogelijk

Vooraf krijgt u een wensenlijst en deze bespreken we uitgebreid, hierdoor krijgen we een goed idee van wat u wenst en bereiden we een avond voor met muziek die precies op jullie wensen is afgestemd. Van Dance classics en lekkere Spaanse klanken tot Funk, Soul en Disco. Ook uw verzoekplaat zit in onze enorme muziekcollectie!

De DJ in Diemen die het verschil maakt

We draaien door heel Nederland in alle plaatsen, maar vooral in ‘t Gooi en ook in Diemen . Op elke soort locatie kunnen we draaien van zaal tot café en van kasteel tot bij u thuis. enz. Alles is mogelijk. Wij toveren iedere locatie om tot een ware disco.

de Gooise DJ heeft een team van ervaren DJ’s die je kunnen helpen bij het samenstellen van de perfecte setlist jouw feest. Neem contact met ons op vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Wat kost een DJ boeken in Diemen ?

De Gooise DJ hanteert flexibele prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. U kunt vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email.

Bekijk onze reviews

 

Dankzij de Gooise DJ, hebben wij (maar met name onze gasten) enorm genoten van de avond. Dit dank zij de DJ en saxofonist Peter, werd een goede show weggezet. De dansvloer is niet onbemand geweest.
Cees, bruidegom

Dansvloer vol energie

Met onze exclusieve DJ en saxofonist op je evenement ben je verzekerd van een volle dansvloer vol energie en ent

Met deze stappen in gedachten ben je goed op weg om een onvergetelijk feest met een DJ te organiseren. Geniet van de muziek, de dans en de vreugde die een getalenteerde DJ met zich mee kan brengen!