DE GOOISE DJ

Voor een spetterend feest!

Gooise DJ logo
4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren uit 113 ervaringen

De Gooise DJ op uw feest in Kortenhoef ?

De Gooise DJ maakt er graag samen met u een onvergetelijk feest van in Kortenhoef. Als allround DJ draaien we herkenbare en dansbare muziek voor alle leeftijden. Daarom is de Gooise DJ de perfecte DJ voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. We beschikken over een enorme muziekcollectie en kunnen daardoor op ieder publiek inspelen. O ja, onze Gooise DJ’s beschikken over uitstekende recensies, lees gerust eens door wat onze klanten over ons zeggen.

DJ show in Kortenhoef inclusief licht & geluid

De drive-in show van de Gooise DJ in Kortenhoef bestaat uit een complete geluidsinstallatie, een bijzondere computergestuurde lichtshow met bewegende spots en bovendien kunnen we voor bruiloften en feesten met wallwashers de kleuren van de muren aanpassen aan uw wensen. Wij geven iedere ruimte precies de sfeer die u wilt. Van romantisch tot flitsende disco. Boekt u de Gooise DJ dan heeft u altijd contact met een event-manager en met de DJ. Afhankelijk van de grootte van de show passen we de geluidsapparatuur aan. Wij kunnen feesten aan tot wel 500 mensen, maar ook op kleinere feesten zijn we graag van de partij.

We draaien regelmatig in Kortenhoef en zijn dan te vinden voor feesten en partijen bij bijvoorbeeld Ottenhome.

Alle soorten muziek zijn mogelijk

Vooraf krijgt u een wensenlijst en deze bespreken we uitgebreid, hierdoor krijgen we een goed idee van wat u wenst en bereiden we een avond voor met muziek die precies op jullie wensen is afgestemd. Van Dance classics en lekkere Spaanse klanken tot Funk, Soul en Disco. Alle Gooise klassiekers (Anita Meijer) komen langs, dus ook uw verzoekplaat zit in onze enorme muziekcollectie!

Vaak geboekt in Kortenhoef

Onze DJs zie je overal in heel Nederland, maar vooral in ‘t Gooi en dus Kortenhoef. Op elke soort locatie kunnen we draaien van zaal tot café en van kasteel tot bij u thuis. enz. Alles is mogelijk. Wij toveren iedere locatie om tot een ware disco.

Wat kost een DJ boeken in Kortenhoef ?

De Gooise DJ hanteert flexibele en zeer redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. U kunt vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email. U kunt ook onze handige rekentool gebruiken om direct een indicatieprijs online te krijgen.

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, de DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

klantbeoordelingen

“Een onvergetelijk bruilofsfeest dankzij de Gooise DJ en saxofonist

Cees

dj-kortenhoef

Een spetterend feest, een DJ met klasse in Kortenhoef

Het team van De Gooise DJ zorgt voor vele  onvergetelijke dansavonden in Kortenhoef. Het maakt ons team niet uit wat voor soort feest het is. Of het nu een bedrijfsfeest is, een bruiloft of een verjaardag: ons team maakt er een gezellige, swingende party van. Ook in het prachtige dorp Kortenhoef zijn we geen onbekenden. We draaien regelmatig feestjes in de bekende horecagelegenheden en verzorgen ook bedrijfs- en privéfeestjes in de tuinen en villa’s langs het water die Kortenhoef rijk is. We draaien alle lekkere Gooise muziek, van Anita Meijer tot Latin en van 80s tot nu. Dus als je op zoek bent naar een DJ in Laren, of in Eemnes of Blaricum dan komt de De Gooise DJ natuurlijk graag!

Boek de Gooise DJ in Kortenhoef