DE GOOISE DJ

Een spetterend feest in Laren !

De Gooise DJ boeken in Laren

Over Laren

Als entertainment specialisten kunnen we je verzekeren dat Laren in Noord-Holland,  een charmant dorp met een gezellige sfeer en talloze uitgaansmogelijkheden, de perfect plek is om een feestje te geven. Als DJ komen we er graag. Laren staat bekend om zijn schilderachtige straten en historische gebouwen, en het is een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen. Maar ook de uitgaansmogelijkheden zijn prima. Zo biedt Laren een verscheidenheid aan cafés, restaurants, bars en clubs.

Het nachtleven is niet zo groot als in grote steden zoals Amsterdam, maar er is nog steeds genoeg te doen, vooral in het weekend. In de zomermaanden zijn er vaak festivals en evenementen, waaronder het jaarlijkse Laren Jazz, dat veel bezoekers trekt.

Een van de leukste plekken in Laren is Bar & Brasserie Mauve, een prachtige plek om te dineren en te genieten van de sfeer van het dorp maar ook vooral om een feestje te geven.  De bar van Mauve is te huur voor feesten en heeft een stijlvol interieur en een prachtig terras, waar gasten kunnen genieten van heerlijk eten en drinken in een ontspannen sfeer. Het is een populaire plek onder zowel de lokale bevolking als toeristen, en is zeker het overwegen waard als je in Laren bent.

Dus een DJ boeken in Laren voor een leuk feest dat je binnenkort geeft? Of gaan jullie binnenkort trouwen? Wij zijn er voor je in Laren. Zoek niet langer verder en boek de Gooise DJ!

De Gooise DJ heeft natuurlijk uitstekende recensies en bereidt ieder feest in Laren minutieus voor. Een vrijblijvend voorgesprek, een wensenlijst en regelmatig contact met de Event Manager en de DJ zijn standaard bij ons.

In Laren draaien we oals gezegd vaak in Brasserie Mauve  maar we verzorgen ook feestjes in bijvoorbeeld restaurant het Vis Atelier.

Een gratis offerte aanvragen is zo geregeld online. Daarna hebben we persoonlijk contact en ontvang je de wensenlijst. Daarna nemen we samen je wensen door en zorgen we dat alles perfect is geregeld op je feest in Laren. Geluid, licht, opbouw, afbouw, contact met de horeca en wat verder nodig is; de Gooise DJ regelt alles.

Het enige wat je nog hoeft te doen is zelf schitteren op je Gooise feest en genieten als nooit tevoren.

Impressie

Mauve-Laren

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, DJ Barry voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Ons feest in Mauve was een groot succes, mede dankzij de DJ! “

Jeroen.

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.

Laren
We hebben er zin in !

0+
Bruiloften
0+
Verjaardagen
0
Bedrijfsfeesten
0%
Positive feedback

Sfeerimpressie Gooise DJ feestjes

Op welke Gooise feestjes draaien we?

Bruiloft DJ

De Gooise DJ draait iedere week wel ergens op een bruiloft. Wij maken er graag de dag van je leven van.

Verjaardag DJ

Of je nu 20 of 40 wordt, de Gooise DJ regelt een DJ die bij jou en je publiek past, qua leeftijd en muziek.

Bedrijfsfeest

Wij draaien regelmatig op bedrijfsfeesten tot wel 750 personen. Met bijvoorbeeld saxofonist erbij.

Evenement

Je komt de Gooise DJ regelmatig tegen op festivals. We staan bijvoorbeeld ook dit jaar weer op de Blaricumse kermis.

Jubileum

Een jubileum is een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt, wij doen het graag.

Festivals

U kent de Gooise DJ vast van optredens in ‘t Gooi zoals bijvoorbeeld tijdens  Hilversum Alive, maar staan ook op andere festivals in heel Nederland.

DJ boeken in Laren