DE GOOISE DJ

Een spetterend feest in Loosdrecht !

De Gooise DJ boeken in Loosdrecht

Een DJ boeken in Loosdrecht voor een groot feest dat je binnenkort geeft aan of op het water? Of gaan jullie binnenkort trouwen? Alvast gefeliciteerd dan! Of is jullie bedrijf bezig met het jaarlijkse festijn dat dit jaar beter moet worden dan ooit tevoren. Zoek niet langer verder en boek de Gooise DJ!

Een DJ boeken in Loosdrecht aan of op het water

Een DJ huren voor jouw evenement in Loosdrecht aan of op het water? De Gooise DJ heeft ruime ervaring in het verzorgen van de muziek op bijzondere locaties en zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze professionele DJ’s zijn gespecialiseerd in het draaien van de beste muziek die past bij de sfeer van jouw evenement. Of je nu een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest organiseert, wij zorgen voor de perfecte muziek op jouw feest. Ontdek hier hoe onze ervaren DJ’s en extra services jouw feest onvergetelijk maken.

DJ voor je bruiloft in Loosdrecht

Je bruiloft is een van de belangrijkste dagen van je leven en je wilt dat alles perfect is, inclusief de muziek. Onze ervaren bruiloft DJ’s weten precies hoe ze de perfecte sfeer kunnen creëren die past bij jouw speciale dag. Wij werken nauw met je samen om een muziekprogramma samen te stellen dat perfect aansluit bij jullie wensen en smaak. Met onze prachtige DJ show en verlichte DJ booth zorgen wij voor een onvergetelijke muzikale ervaring op jouw bruiloft in Loosdrecht.

Jouw VerjaardagsDJ in Loosdrecht die past bij je smaak

Wil je jouw verjaardag vieren met een spetterend feest met de beste muziek? Dan ben je bij De Gooise DJ aan het juiste adres. Onze toffe VerjaardagsDJ’s zorgen voor de juiste muzikale sfeer zodat jij en je gasten tot in de late uurtjes kunnen dansen. Of je nu een themafeest wilt of gewoon een feest met de beste hits, wij zorgen voor de perfecte muziek op jouw verjaardagsfeest in Loosdrecht. Wij zorgen voor een DJ die jouw muzieksmaak snapt en qua leeftijd bij je past.

Een geweldige DJ voor je bedrijfsevenement in Loosdrecht

Organiseer je een bedrijfsevenement in Loosdrecht? Dan is goede muziek natuurlijk onmisbaar om het feest tot een succes te maken. Onze professionele DJ’s hebben ruime ervaring in het verzorgen van de muziek op bedrijfsevenementen. Wij zorgen voor de perfecte muzikale omlijsting die past bij de sfeer van jouw evenement. Met onze extra services zoals een fotobooth en een DJ & saxofonist maak je jouw bedrijfsevenement nog onvergetelijker. Bekijk onze prijzen voor bedrijfsfeesten en vraag vandaag nog een offerte aan. Of doe een vrijblijvend voorgesprek met een event manager. We helpen je graag op weg om er een mooi evenement van te maken.

Unieke combinatie van DJ & saxofonist voor jouw evenement in Loosdrecht

Wil je jouw evenement in Loosdrecht echt onvergetelijk maken? Kies dan voor onze unieke combinatie van DJ & bekende saxofonist!  Onze bekende saxofonisten voegen  een extra dimensie toe aan de sfeer en zorgt voor een hele unieke ervaring die jou en je gasten niet snel zullen vergeten.

Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsevenement plant, onze DJ & saxofonist zijn de perfecte aanvulling op jouw feest. Met hun unieke samenwerking zorgen zij echt voor iets speciaals. De saxofonist speelt mee met de muziek die de DJ mixt en improviseert daarop. Zo ontstaat er een bijzondere samensmelting van live en DJ muziekstijlen en -genres die de sfeer van jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

Een fotobooth als extra

Naast onze DJ & saxofonist bieden wij ook andere extra’s aan om jouw evenement in Loosdrecht nog onvergetelijker te maken. Zo hebben wij een professionele fotobooth beschikbaar waarin jouw gasten leuke foto’s kunnen maken als herinnering aan jouw evenement. Daarnaast bieden wij ook lichteffecten en een rookmachine aan om jouw feest extra sfeervol te maken.

Bij De Gooise DJ hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden het belangrijk om met jou in gesprek te gaan om zo jouw wensen en ideeën te bespreken en een programma op maat te maken dat perfect aansluit bij jouw evenement. Wij reageren altijd snel en zorgen voor duidelijke afspraken en transparante communicatie.

Wil je meer weten over onze dienstverlening of ben je benieuwd wat wij voor jouw evenement in Loosdrecht kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via Whatsapp of vraag een offerte aan. Wij staan voor je klaar om jouw feest compleet te maken met de beste DJ’s en extra’s. De Gooise DJ heeft uitstekende recensies en bereidt ieder feest in Loosdrecht minutieus voor. Een vrijblijvend voorgesprek, een wensenlijst en regelmatig contact met de Event Manager en de DJ zijn standaard bij ons.

Een gratis offerte aanvragen is dus zo geregeld online. Daarna hebben we persoonlijk contact en ontvang je de wensenlijst. Daarna nemen we samen je wensen door en zorgen we dat alles perfect is geregeld op je feest in Loosdrecht. Geluid, licht, opbouw, afbouw, contact met de horeca en wat verder nodig is; de Gooise DJ regelt alles.

Licht en geluid zijn prima geregeld bij ons. We draaien bijvoorbeeld met apparatuur van Pioneer. Het enige wat je nog hoeft te doen is zelf schitteren op je Gooise feest en genieten als nooit tevoren.

Impressie

gooise-dj
DJ-sail2025
topsaxofonist Erwin Benjamins

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, de DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Fantastisch, Deze DJ’s moet je hebben! “

Monique, BLIJF groep

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.

Loosdrecht
We hebben er zin in !

0+
Bruiloften
0+
Verjaardagen
0
Bedrijfsfeesten
0%
Positive feedback

Sfeerimpressie Gooise DJ feestjes

Op welke Gooise feestjes draaien we?

Bruiloft DJ

De Gooise DJ draait iedere week wel ergens op een bruiloft. Wij maken er graag de dag van je leven van.

Verjaardag DJ

Of je nu 20 of 40 wordt, de Gooise DJ regelt een DJ die bij jou en je publiek past, qua leeftijd en muziek.

Bedrijfsfeest

Wij draaien regelmatig op bedrijfsfeesten tot wel 750 personen. Met bijvoorbeeld saxofonist erbij.

Evenement

Je komt de Gooise DJ regelmatig tegen op festivals. We staan bijvoorbeeld ook dit jaar weer op de Blaricumse kermis.

Jubileum

Een jubileum is een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt, wij doen het graag.

Festivals

U kent de Gooise DJ vast van optredens in ‘t Gooi zoals bijvoorbeeld tijdens  Hilversum Alive, maar staan ook op andere festivals in heel Nederland.

DJ boeken in Loosdrecht