DE GOOISE DJ

De Gooise DJ draait ook in Haarlem!

De perfecte DJ voor elke gelegenheid in Haarlem

Bent u op zoek naar een ervaren en allround DJ voor uw evenement in Haarlem? Bij de Gooise DJ zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van onvergetelijke feesten en evenementen, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of feestje. Onze DJ’s hebben jarenlange ervaring en beschikken over de meest moderne apparatuur, waaronder een professionele DJ-booth en verlichting. En we draaien ook in Haarlem!

Onze ervaren allround DJ’s

Een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag is een bijzonder moment en daar hoort natuurlijk ook een onvergetelijke feestavond bij. Onze ervaren DJ’s weten precies hoe ze het publiek moeten vermaken en zorgen voor de perfecte sfeer. Wilt u een DJ huren in Haarlem? Of het nu gaat om een feest met Dance Classics, lekkere funk en House of Hollandse meezingers, onze DJ’s zijn uitstekend in staat om een onvergetelijke show op touw te zetten.

Tevreden klanten

Onze klanten zijn altijd zeer tevreden over onze diensten. Wij zorgen ervoor dat elk evenement op een professionele manier wordt voorbereid en verzorgd en dat er rekening wordt gehouden met de wensen van de klant. Bovendien beschikken onze DJ’s over een uitgebreide muziekcollectie, waardoor er altijd een passende muziekkeuze te vinden is voor elk publiek.

Korting op de fotobooth

Bij “de Gooise DJ” krijgt u bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Gooise fotobooth. In combinatie met de DJ krijgt u een flinke korting.  Zo kunnen gasten leuke foto’s maken op ansichtkaartformaat en deze meteen mee naar huis nemen als aandenken aan het feest. Als u onze DJ’s boekt, ontvangt u zelfs een korting van 20% op de huur van de fotobooth!

<h3>Boek nu de perfecte show</h3>

Bent u enthousiast geworden over onze DJs? Wilt u graag de perfecte show boeken voor uw volgende evenement in Haarlem? Neem dan contact met ons op en laat u verrassen door onze professionele en ervaren DJ’s! We doen altijd een vrijblijvend voorgesprek. De klik moet er zijn namelijk.

bruiloft dj
gooise-dj-prijzen

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, DJ Barry voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Dit zijn vakmensen! Wat vooraf besproken was pakte prima uit . Bij de DJ act hebben we ook een Saxofonist geboekt, TOP.”

Sonja, 40e verjaardag

Een onvergetelijke avond met jullie DJ

De mogelijkheden met onze dj’s & shows zijn eindeloos. Je zult niet graag de touwtjes uit handen geven om de muziek te laten verzorgen door een DJ met te weinig ervaring. Wij hebben al op honderden bruiloften en feesten gedraaid. En naast de keuze voor een dj, moet ook de aankleding tot de verbeelding spreken.

Onze DJ shows bestaan daarom uit een prachtige dj booth aangevuld met verschillende verlichting-pakketten. Ook dat is belangrijk want een schitterende lichtshow maakt het nog feestelijker. Een DJ met saxofonist of een DJ met percussionist zijn een bijzondere extra optie voor jullie huwelijksfeest of receptie.

Bij een onvergetelijk feest in Haarlem hoort natuurlijk een mooie show en een volle dansvloer! Dan mag een goede DJ natuurlijk niet ontbreken. Of het nu gaat om rustige achtergrond muziek tijdens het diner of om de dansvloer vol te krijgen, de muziek is bepalend voor de sfeer op je feest. Boek daarom een ervaren DJ voor bedrijfsfeest of bruiloft die precies de muziek draait die jullie wensen!

Bij ons boek je een allround DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en de hele avond vermaakt met alle hits en klassiekers die je maar wenst. Muziek voor alle leeftijden en voor ieders smaak.

Wij bereiden ook ieder huwelijksfeest tot in de kleinste details voor. Een voorgesprek, een wensenlijst, nog een gesprek, een draaiboek. Het is allemaal onderdeel van de werkwijze van onze Gooise DJ’s, ook in Haarlem.

Bekijk eens een sfeerimpressie en overtuig uzelf dat wij er de dag van je leven van zullen maken. Een goed voorbereid feest met een mooie lichtshow, en DJ die jouw muziek draait en het publiek goed aanvoelt. Een volle dansvloer, een knallend feest, dat is wat je wilt en wat wij er van maken.

De werkwijze van de Gooise DJ

Wanneer u een offerte aanvraagt voor een DJ in ‘t Gooi ontvangt u deze per email, nog dezelfde dag. We nemen ook vrijblijvend contact met u op om de bruiloft en uw wensen door te spreken. Wat voor muziek wenst u? Wat voor sfeer? En belangrijk, wat niet? We maken dan een klein wensenlijstje en kijken of een van onze DJ’s bij u past en of deze nog beschikbaar is. Daarna krijgt u de offerte. Wanneer u deze bevestigd heeft ontvangt u de uitgebreide wensenlijst.

Op basis van die lijst maken we een draaiboek voor de avond, regelen we alles met de horeca en locatie, nemen we zaken door met de ceremoniemeesters en zorgen we dat alles tot in de puntjes voorbereid is.

Daarna volgen altijd meerdere gesprekken of whatsapp contacten met de bruiloft DJ om samen een goed gevoel te krijgen over de avond, alle zaken nog eens extra door te nemen en om bijvoorbeeld dat ene nummer dat gedraaid moet worden te bespreken.

Met onze wensenlijst proberen we u ook te helpen. Door onze ervaring op honderden feesten kunnen we vaak handige tips geven voor je evenement. Meer dan 100 gasten? Ga dan niet op het einde van de avond iedereen persoonlijk gedag zeggen en bedanken, want dan ben je de laatste 2 uur van je feest alleen maar handen aan het schudden terwijl je op de dansvloer hoort te staan! De Gooise DJ regelt dat bijvoorbeeld anders, zodat het ook echt jullie feest wordt en jullie optimaal kunnen genieten.

Jouw feest in Haarlem wordt de dag van je leven

De Gooise DJ maakt er een spetterend feest van

ALLEEN MAAR GENIETEN OP EEN ONVERGETELIJKE AVOND

Onze DJ huren in Haarlem? De DJ en zijn team zorgen ervoor dat jullie volkomen onbezorgd kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven en je knalfeest. Je wilt er daarom op kunnen vertrouwen dat alles van tevoren prima  geregeld is. Wij willen graag je zorgen en spanningen op de dag zelf voorkomen. Bij de Gooise DJ is jullie feest in zeer goede handen. Ons team bereidt alles zorgvuldig voor en zal meedenken, adviseren en eventueel bijsturen. Het voorgesprek, de wensenlijst, het draaiboek. Alles zal in orde zijn en dat in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij altijd overal op voorbereid zijn , zodat er helemaal niets mis kan gaan. Onze passie is om  jullie een onvergetelijk en spetterend feest te laten meemaken.

hoe kies je een bruiloft dj voor een perfect feest?

Je feest of bruiloft wordt bijzonder!

De Gooise DJ maakt van ieder feest een unieke happening

DJ & PRIJZEN

Als DJ vinden wij twee zaken erg belangrijk: in de eerste plaats moet er een klik zijn tussen de DJ en het bruidspaar of de jarige. In de tweede plaats willen we een duidelijke en transparante prijs bieden zonder verassingen achteraf.  Daarom krijg je altijd een duidelijke offerte betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een dj. Standaard is de offerte inclusief dj, apparatuur, BTW, op- en afbouw, voorgesprekken, voorbereidingen door de Event Manager, contact met de locatie enz. enz. Dus er zijn geen verrassingen achteraf.

Iedere feest is uniek en onze offertes zijn altijd maatwerk. We kijken welke DJ uit ons team en welke apparatuur en lichtshow het beste aansluit op jullie stijl, wensen, de feestlocatie en het beschikbare budget.

Jullie wensen bepalen de prijs van je DJ

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, denk bijvoorbeeld aan:

  • De dag – door de week zijn we voordeliger
  • De zaal – hoe groter de zaal hoe meer apparatuur we meenemen
  • Het aantal gasten
  • De lengte van het feest

Onze Event-managers nemen nog dezelfde dag contact op voor een vrijblijvend voorgesprek. Wij selecteren dan een passende DJ die een stijl heeft die aansluit bij uw wensen.

Wanneer u de offerte ontvangen en geaccepteerd heeft ontvangt u tevens een uitgebreide wensenlijst. Op basis van deze lijst gaan we het draaiboek maken voor de bruiloft. U kunt precies aangeven wat u wensen zijn en aangeven wat u niet wilt.

Wij zorgen dat u een DJ krijgt die precies bij uw feest past qua stijl. Bovendien hechten we veel waarde aan contact met het bruidspaar. In de aanloop naar de bruiloft zal er veelvuldig contact zijn, overleggen we het draaiboek, spreken we met de ceremoniemeester, stemmen we zaken af met de horeca, kortom we ontzorgen u volledig.

Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van de dag van uw leven en lekker gaan dansen!

Boek de Gooise DJ

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.