DE GOOISE DJ

Voor een spetterend feest!

De Gooise DJ op uw feest in Laren(NH) ?

De Gooise DJ maakt er graag samen met u een onvergetelijk feest van in Laren(NH). Als allround DJ draaien we herkenbare en dansbare muziek voor alle leeftijden. Daarom is de Gooise DJ de perfecte DJ voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. We beschikken over een enorme muziekcollectie en kunnen daardoor op ieder publiek inspelen. O ja, onze Gooise DJ’s beschikken over uitstekende recensies, lees gerust eens door wat onze klanten over ons zeggen.

DJ show in Laren inclusief licht & geluid

De drive-in show van de Gooise DJ uit Laren bestaat uit een complete geluidsinstallatie, een bijzondere computergestuurde lichtshow met bewegende spots en bovendien kunnen we voor bruiloften en feesten met wallwashers de kleuren van de muren aanpassen aan uw wensen. Wij geven iedere ruimte precies de sfeer die u wilt. Van romantisch tot flitsende disco. Boekt u de Gooise DJ dan heeft u altijd contact met een event-manager en met de DJ. Afhankelijk van de grootte van de show passen we de geluidsapparatuur aan. Wij kunnen feesten aan tot wel 500 mensen, maar ook op kleinere feesten zijn we graag van de partij.

We draaien regelmatig in Laren(NH) en zijn dan te vinden voor feesten en partijen bij Mauve bijv. of ‘t Visatelier.

Alle soorten muziek zijn mogelijk

Vooraf krijgt u een wensenlijst en deze bespreken we uitgebreid, hierdoor krijgen we een goed idee van wat u wenst en bereiden we een avond voor met muziek die precies op jullie wensen is afgestemd. Van Dance classics en lekkere Spaanse klanken tot Funk, Soul en Disco. Alle Gooise klassiekers (Anita Meijer) komen langs, dus ook uw verzoekplaat zit in onze enorme muziekcollectie!

Meestgeboekt in Laren

Onze DJs zie je overal in heel Nederland, maar vooral in ‘t Gooi en dus Laren. Op elke soort locatie kunnen we draaien van zaal tot café en van kasteel tot bij u thuis. enz. Alles is mogelijk. Wij toveren iedere locatie om tot een ware disco.

Wat kost een DJ boeken in Laren ?

De Gooise DJ hanteert flexibele en zeer redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. U kunt vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email.

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, DJ Barry voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

klantbeoordelingen

“Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Jan, Bandzoeker.nl

Boek de Gooise DJ in Laren