Boek de Gooise DJ in Spakenburg

We draaien graag in Spakenburg. Wat een heerlijke feesten hebben we daar gehad!  Waarom de Gooise DJ op je feest in Spakenburg?  De Gooise DJ maakt er graag samen met jullie een onvergetelijk feest van in Bunschoten-Spakenburg. We kennen de mensen, de muzieksmaak en de cultuur.

Als allround DJ draaien we herkenbare en dansbare muziek voor alle leeftijden. Daarom is de Gooise DJ de perfecte DJ voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. We beschikken over een enorme muziekcollectie en kunnen daardoor op ieder publiek inspelen. O ja, onze DJ’s beschikken over uitstekende recensies, lees gerust eens door wat onze klanten over ons zeggen.

DJ show inclusief licht & geluid
De drive-in show van de Gooise DJ bestaat uit een complete geluidsinstallatie, een verlcihte DJ booth, een mooie computergestuurde lichtshow met bewegende spots en bovendien kunnen we voor bruiloften en feesten met wallwashers de kleuren van de muren aanpassen aan uw wensen. Wij geven iedere ruimte precies de sfeer die u wilt. Van romantisch tot flitsende disco. Boekt u de Gooise DJ dan heeft u altijd contact met een event-manager en met de DJ. Afhankelijk van de grootte van de show passen we de geluidsapparatuur aan. Wij kunnen feesten aan tot wel 500 mensen, maar ook op kleinere feesten zijn we graag van de partij.

Alle soorten muziek zijn mogelijk
Vooraf krijgt u een wensenlijst en deze bespreken we uitgebreid, hierdoor krijgen we een goed idee van wat u wenst en bereiden we een avond voor met muziek die precies op jullie wensen is afgestemd. Van Dance classics en lekkere Spaanse klanken tot Funk, Soul en Disco. Ook uw verzoekplaat zit in onze enorme muziekcollectie!

De DJ in Spakenburg
We draaien door heel Nederland in alle plaatsen, maar vooral graag in ‘t Gooi en dus in Spakenburg. Op elke soort locatie kunnen we draaien van zaal tot café en van kasteel tot bij u thuis. enz. Alles is mogelijk. Wij toveren iedere locatie om tot een ware disco.

Wat kost de Gooise DJ? De Gooise DJ hanteert flexibele prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. Wilt u vandaag nog vrijblijvend een gratis offerte ontvangen per email? Klik dan hier; offerte aanvragen.