DE GOOISE DJ

Voor een spetterend feest in Laren boek je de Gooise DJ

Boek, huur nu de Gooise DJ in Laren

Als Goois bedrijf is Laren onze achtertuin! We draaien dan ook graag in Laren .

Waarom de Gooise DJ op uw feest in Laren ?

De Gooise DJ maakt er graag samen met u een onvergetelijk feest in Laren van. Als allround DJ draaien we herkenbare en dansbare muziek voor alle leeftijden. Daarom is de Gooise DJ de perfecte DJ voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. We beschikken over een enorme muziekcollectie en kunnen daardoor op ieder publiek inspelen. O ja, onze DJ’s beschikken over uitstekende recensies, lees gerust eens door wat onze klanten over ons zeggen.

DJ show inclusief licht & geluid

De drive-in show van de Gooise DJ uit Laren bestaat uit een complete geluidsinstallatie, een bijzondere computergestuurde lichtshow met bewegende spots en bovendien kunnen we voor bruiloften en feesten met wallwashers de kleuren van de muren aanpassen aan uw wensen. Wij geven iedere ruimte precies de sfeer die u wilt. Van romantisch tot flitsende disco.

Voorbereiding

Boekt u de Gooise DJ dan heeft u altijd contact met een event-manager en met de DJ. Afhankelijk van de grootte van de show passen we de geluidsapparatuur aan. Wij kunnen feesten aan tot wel 500 mensen, maar ook op kleinere feesten zijn we graag van de partij.

Alle soorten muziek zijn mogelijk

Vooraf krijgt u een wensenlijst en deze bespreken we uitgebreid, hierdoor krijgen we een goed idee van wat u wenst en bereiden we een avond voor met muziek die precies op jullie wensen is afgestemd. Van Dance classics en lekkere Spaanse klanken tot Funk, Soul en Disco. Ook uw verzoekplaat zit in onze enorme muziekcollectie!

De DJ in Laren

We draaien door heel Nederland in alle plaatsen, maar vooral in ‘t Gooi en dus Laren . Op elk soort locatie kunnen we draaien van zaal tot café en van kasteel tot bij u thuis. . Alles is mogelijk. Wij toveren iedere locatie om tot een ware disco.

Wat kost een DJ boeken in Laren ?

De Gooise DJ hanteert flexibele prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. U kunt vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email.

Boek de Gooise DJ in Laren