Wat kost een DJ?

 

Een DJ boeken in 2023? Wat kost dat en wat krijg je dan?

Wat kost een DJ nu eigenlijk? Je zult zien, de prijzen voor het huren van een DJ kunnen nogal uiteen lopen. Er zijn natuurlijk al zolderkamer DJ’s te huur voor € 150,-. Iemand die al blij is dat hij of zij een keer in het openbaar mag draaien. Wanneer de keuze op deze categorie DJ’s valt dan zult u ongetwijfeld begrijpen dat u een enorm risico neemt. De kans is namelijk aanwezig dat het feest gedoemd is te mislukken. Goede apparatuur vereist een investering en een ervaren professionele DJ heeft niet alleen dat, maar voelt de sfeer aan, heeft zeer brede muziekkennis en kan inspelen op gebeurtenissen. Een goede ervaren DJ maakt het feest compleet en tot een succes. Het is een vak.

De meest gangbare prijsstelling voor een professionele DJ liggen tussen 500 en 1000 euro voor een middelgroot feest. Genoemde prijzen zijn inclusief een lichtshow, DJ booth en een geluidsset.

Deze tarieven zijn dus inclusief DJ, apparatuur, een mooie lichtshow, opbouw, afbouw, kosten voor muziekrechten, belastingen en transportkosten.

Als professioneel bedrijf hebben we ervaren DJ’s, werken met prachtige apparatuur, bieden we een geweldige lichtshow en zoals het hoort, kopen we onze muziek, dragen we BTW af en betalen we belasting.

De Gooise DJ staat voor kwaliteit. Stelt u zich de vraag “wat kost een DJ?” stelt u zich dan liever de vraag, wat een DJ kost die de avond tot een succes maakt. En bedenk ook dat gegarandeerd succes in de vorm van de Gooise DJ vaak niet meer kost dan de prijs van 1 drankje per bezoeker op een feestavond.

Prijzen Gooise DJ

De wensen bepalen de prijs van je DJ

Vanaf 295,- al een geweldige DJ op jouw feest

De Gooise DJ heeft uitstekende DJ’s maar is ook verassend betaalbaar. Bij andere bedrijven is het gemiddelde uurtarief voor een professionele DJ ongeveer €200 per uur, inclusief apparatuur – dus licht en geluid- BTW etc.

Daarbij vergeleken is de Gooise DJ veel voordeliger. Wij zijn zeer fair geprijst, vraag dus vandaag nog een scherpe offerte aan.

Wat krijgt u bij de Gooise DJ

  1. Ervaren DJ met uitstekende recensies
  2. Eigen Event Manager die alles regelt
  3. Wensenlijst
  4. Goede apparatuur
  5. Mooie computergestuurde DMX lichtshow
  6. Verlichte DJ Booth
  7. Reserve DJ ( you neverk know…)
  8. Muzikale voorbereiding
  9. Afstemming met locatie
  10. Een topavond met dansgarantie!

DJ Boeken 2023? Direct Contact is een must

Wanneer u contact met ons opneemt of een offerte aanvraagt heeft u dezelfde dag nog  uw prijs en contact met een van onze event-managers en/of de DJ. Laat ons weten wat uw wensen en verwachtingen zijn, onze DJ’s maken het graag waar. De prijs van de DJ show is altijd afgestemd op de grootte van het feest en de gelegenheid en dag.

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, de DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Jan, Bandzoeker.nl

Boek de Gooise DJ