DE GOOISE DJ

De Gooise DJ komt met een complete licht- en geluidshow en een verlichte DJ booth om de zaal om te toveren tot een echte feestzaal. Bovendien kunt u als extra optie kiezen voor een verlichte dansvloer of een saxofonist om er het feest van uw dromen van te maken.

DJ boeken in ‘t Gooi

Bent u op zoek naar een goede allround DJ in ‘t Gooi die zorgt dat het een geweldig wordt met een prachtige lichtshow, heerlijke dansmuziek die past bihj uw smaak en goed geluid? Dan bent u bij de Gooise DJ  aan het juiste adres. Wij zijn het DJ bedrijf van ‘t Goois bedrijf en onze DJ’s draaien dus graag en vaak in ‘t Gooi. maar ook daarbuiten.

Van verjaardagsfeesten en bruiloften tot themafeesten en bedrijfsevenementen; ons team van alle leeftijden aan ervaren DJ’s hebben al op honderden feesten en partijen de sfeer mogen bepalen. Al jaren zorgen wij voor onvergetelijke feesten en mooie shows en krijgen we goede recensies.

De DJ’s van ons team zijn van vrschillende lleftijden zodat we altijd een DJ hebben die bij u en uw publiek past. Alle DJ’s zijn door een strenge selectieprocedure  gegaan en worden alleen ingezet bij feesten die bij hun stijl passen. Een DJ moet passen bij u en bij uw smaak; de klik moet er zijn. Dat vinden wij net zo belangrijk als u.

We zijn absolute kenners op het gebied van muziek, maar wat we net zo belangrijk vinden is de omgang met mensen. Onze DJ’s kunnen na een goed voorgesprek de perfecte sfeer neerzetten en voelen het publiek uitstekend aan.

Viert u een feest in het Vitus in Blaricum, in Naarden Vesting, op een leuke locatie in Bussum of ergens anders in het Gooi? Neem dan contact met ons op.

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, onze  DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Jan, Bandzoeker.nl

Boek de Gooise DJ