DE GOOISE DJ

Voor een spetterend feest!

Wilt u een DJ boeken in ‘t Gooi? Een allround DJ die zorgt dat uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest een geweldige happening wordt?  Welkom bij de Gooise DJ. Onze ervaren DJ luisteren uw feest graag op. Het wordt een feest van herkenning met hits uit alle jaren voor jong en oud, met een mooie lichtshow uiteraard. Bovendien zitten we lekker dichtbij: wij zijn een Goois bedrijf.

Van verjaardagsfeesten tot bruiloften maar ook themafeesten (Disco, Dance CLassics, Beach Party) en bedrijfsevenementen; ons team van streng geselecteerde DJ’s heeft al op talloze feesten en partijen de sfeer mogen neerzetten. Al jaren zorgen wij in ‘t Gooi voor onvergetelijke feesten en mooie shows en krijgen we hele leuke recensies. Wilt u een DJ boeken in ”t Gooi? Die hebben wij.

Een top DJ boeken in ‘t Gooi

Al de DJ’s van ons team zijn secuur geselecteerd en worden alleen ingezet bij feesten die precies bij hun stijl passen. Een DJ moet passen bij u en bij uw feest; dat vinden wij net zo belangrijk als u.

We zijn absolute kenners op het gebied van muziek, maar wat we net zo belangrijk vinden is omgaan met mensen. Onze DJ’s gaan er prat op dat ze na een goed voorgesprek met u de perfecte sfeer neerzetten op een feest.

DJ Boeken? Direct Contact

Wanneer u contact met ons opneemt of een offerte aanvraagt heeft u dezelfde dag nog contact met een van onze event-managers en/of de DJ. Laat ons weten wat uw wensen en verwachtingen zijn, onze DJ’s maken het graag waar. Onze werkwijze richt zich op persoonlijk contact!

wat-kost-een-dj-in-t-gooi
gooise-dj-feest

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, DJ Barry voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Jan, Bandzoeker.nl

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.

Boek de Gooise DJ