DJ HUREN IN 'T GOOI?

Voor een spetterend feest!

Wilt u een DJ huren in ‘t Gooi? Een allround DJ die zorgt dat uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest een geweldige happening wordt?  Welkom bij de Gooise DJ. Onze ervaren DJ’s luisteren uw feest graag op. Het wordt een feest van herkenning met hits uit alle jaren voor jong en oud, met een mooie lichtshow uiteraard. Bovendien zitten we lekker dichtbij: wij zijn immers een Goois bedrijf.

U bent de Gooise DJ vast wel eens tegen gekomen. Bijvoorbeeld in het Vitus in Blaricum, bij Blaricum Beach, bij een feest in Finleys het Wittte Huis of in de Kalkovens. Van verjaardagsfeest tot bruiloft maar ook themafeesten (Disco, Dance Classics, Beach Party) en bedrijfsevenementen; ons team van streng geselecteerde DJ’s heeft al op talloze feesten en partijen de sfeer mogen neerzetten. Al jaren zorgen wij in ‘t Gooi voor onvergetelijke feesten en mooie shows en krijgen we hele leuke recensies. Wilt u een DJ huren in ”t Gooi? Die hebben wij voor u.

Een top DJ huren in ‘t Gooi

Alle DJ’s van ons team zijn secuur geselecteerd en worden alleen ingezet bij feesten die precies bij hun stijl en leeftijd passen. Een DJ moet passen bij u en bij uw feest; dat vinden wij net zo belangrijk als u.

We zijn absolute kenners op het gebied van muziek, maar wat we net zo belangrijk vinden is omgaan met mensen. Onze DJ’s gaan er prat op dat ze na een goed voorgesprek met u de perfecte sfeer neerzetten op een feest.

DJ huren? Direct Contact

Wanneer u contact met ons opneemt of een offerte aanvraagt heeft u dezelfde dag nog contact met een van onze event-managers en/of de DJ. Laat ons weten wat uw wensen en verwachtingen zijn, onze DJ’s maken het graag waar. Onze werkwijze is gericht op persoonlijk contact! Een feest is namelijk een zeer persoonlijke aangelegenheid. We willen u of uw organisatie graag wat beter leren kennen om er voor te zorgen dat het feest helemaal naar wens georganiseerd wordt.

Binnenkort een feestje? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag.

 

wat-kost-een-dj-in-t-gooi
gooise-dj-feest

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, DJ Barry voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Jan, Bandzoeker.nl

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.

DJ huren in ‘t Gooi? Gooise DJ!