DE GOOISE BRUILOFT DJ

De Bruiloft DJ van ‘t Gooi!

Gooise DJ logo
4,8
4,8 van 5 sterren uit 118 ervaringen

De Gooise bruiloft DJ

Op zoek naar een bruiloft DJ? Gaan jullie trouwen in ‘t Gooi of ergens in de buurt? Dan komt de Gooise DJ er graag een feest van maken in Blaricum, Laren, Eemnes, in de haven van Huizen of Baarn, op de Utrechtse heuvelrug of waar dan ook in ‘t Gooi en omstreken.

Een bruiloft is een bijzonder moment in het leven en daar hoort natuurlijk ook een onvergetelijke feestavond bij. Een trouwdag moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Alles moet kloppen: de locatie, de catering, de bloemstukken en de muziek. De DJ moet dan ook perfect bij jullie passen. Wij snappen dat! Een echt bruiloft DJ draagt bij aan een geslaagde dag door de muziek perfect af te stemmen op de sfeer.

Bij de Gooise DJ hebben we meer dan 15 jaar ervaring met bruiloften en evenementenorganisatie. Onze ervaren bruiloft DJ’s weten precies hoe ze het publiek moeten vermaken en zorgen voor de perfecte sfeer. We maken een spetterend knalfeest van jullie bruiloft, inclusief een geweldige lichtshow, een mooie DJ booth en de juiste DJ apparatuur. Hoe we dat doen? Door heel erg goed voor te bereiden, duidelijk met het bruidspaar te communiceren, door te ontzorgen en door de door jullie gewenste muziek strak aan elkaar te draaien. We draaien op bruiloften muziek voor alle leeftijden. Met meer dan 100 evenementen per jaar weten we wat we doen. Onze bruidsparen zijn dan ook zeer tevreden over onze diensten. Kijk maar naar de recensies.

Wij zorgen ervoor dat elk evenement op een professionele manier wordt verzorgd en dat er rekening wordt gehouden met de wensen van de klant. Bovendien beschikken onze DJ’s over een uitgebreide muziekcollectie, waardoor er altijd een passende muziekkeuze te vinden is voor elk publiek. We kunnen zelfs een geweldige saxofonist toevoegen aan de show, bijvoorbeeld een uit de band van Candy Dulfer.

Bruiloft DJ boeken?  De Gooise DJ doet graag een vrijblijvend voorgesprek met jullie en stuurt niet zomaar een offerte.

We weten wat er allemaal bij komt kijken om op een bruiloft te draaien. Een bruiloft is immers een bijzondere gebeurtenis in het leven van het bruidspaar. De muziek moet daarom passen bij de emoties en sfeer van de dag. Een professionele DJ is daarom essentieel op een trouwerij. De juiste muziek op het juiste moment draaien is niet alleen belangrijk voor de sfeer, maar ook voor het verloop van de dag. Een Gooise DJ zorgt voor een soepel programma en kondigt alle belangrijke momenten op de juiste manier aan. Bovendien hebben we de beste DJ apparatuur en stemmen we het geluid perfect af op de akoestiek van de locatie. Het is nl. belangrijk dat de muziek goed klinkt en niet te hard of te zacht is. Wij passen het niveau van de muziek aan aan de sfeer en omgeving en zorgen voor een optimale geluidskwaliteit. Daarnaast zullen we alles strak aan elkaar mixen en zorgen we voor een vloeiende overgang tussen de nummers. Dan krijg je een lekkere flow in de muziek en wordt er een geweldige sfeer gecreëerd op de dansvloer. Het gevoel van een DJ is ook erg belangrijk op een bruiloft. Een echte DJ voelt het publiek goed aan en speelt daarop in met passende muziek. Passen we bij elkaar? Dan wordt het een onvergetelijke avond voor het bruidspaar en hun gasten.

Boek je bij ons een DJ, dan krijg je een hoge korting op de Gooise Fotobooth! De hele avond foto’s en filmpjes maken op een mooie fotozuil met een professionele printer. In combinatie met de DJ is de Fotobooth slechts 299,95 voor de hele avond.

gooise-dj-prijzen
fotobooth-aanbieding
bruiloft-dj

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, de DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Dit zijn vakmensen! Wat vooraf besproken was pakte prima uit . Bij de DJ act hebben we ook een Saxofonist geboekt, TOP.”

Sonja, 40e verjaardag

Een onvergetelijke dag met jullie Gooise bruiloft DJ

De mogelijkheden met onze bruiloft dj’s & shows zijn eindeloos. Je zult niet graag de touwtjes uit handen geven om de muziek te laten verzorgen door een DJ met te weinig ervaring. Wij hebben al op honderden bruiloften gedraaid. En naast de keuze voor een bruiloft dj, moet ook de aankleding tot de verbeelding spreken.

Onze DJ shows bestaan daarom uit een prachtige dj booth aangevuld met verschillende verlichting-pakketten. Ook dat is belangrijk want een schitterende lichtshow maakt het nog feestelijker. Een DJ met saxofonist of een DJ met percussionist zijn een bijzondere extra optie voor jullie huwelijksfeest of receptie.

Bij een onvergetelijke trouwdag in ‘t Gooi hoort natuurlijk een spetterend bruiloftsfeest en een volle dansvloer! Dan mag een goede DJ natuurlijk niet ontbreken. Of het nu gaat om rustige achtergrond muziek tijdens het diner of om de dansvloer vol te krijgen, de bruiloft muziek is bepalend voor de sfeer op je feest. Boek daarom een ervaren bruiloft DJ die precies de muziek draait die jullie wensen!

Bij ons boek je een bruiloft DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en de hele avond vermaakt met alle hits en klassiekers die je maar wenst. Muziek voor alle leeftijden en voor ieders smaak.

Wij bereiden ieder huwelijksfeest tot in de kleinste details voor. Een voorgesprek, een wensenlijst, nog een gesprek, een draaiboek. Het is allemaal onderdeel van de werkwijze van onze Gooise DJ’s,

Bekijk eens een sfeerimpressie en overtuig uzelf dat wij er de dag van je leven van zullen maken. Een goed voorbereid feest met een mooie lichtshow, en DJ die jouw muziek draait en het publiek goed aanvoelt. Een volle dansvloer, een knallend feest, dat is wat je wilt en wat wij er van maken.

De werkwijze van de Gooise DJ

Wanneer u een offerte aanvraagt voor een DJ in ‘t Gooi ontvangt u deze per email, nog dezelfde dag. We nemen ook vrijblijvend contact met u op om de bruiloft en uw wensen door te spreken. Wat voor muziek wenst u? Wat voor sfeer? En belangrijk, wat niet? We maken dan een klein wensenlijstje en kijken of een van onze DJ’s bij u past en of deze nog beschikbaar is. Daarna krijgt u de offerte. Wanneer u deze bevestigd heeft ontvangt u de uitgebreide wensenlijst.

Op basis van die lijst maken we een draaiboek voor de avond, regelen we alles met de horeca en locatie, nemen we zaken door met de ceremoniemeesters en zorgen we dat alles tot in de puntjes voorbereid is.

Daarna volgen altijd meerdere gesprekken of whatsapp contacten met de bruiloft DJ om samen een goed gevoel te krijgen over de avond, alle zaken nog eens extra door te nemen en om bijvoorbeeld dat ene nummer dat gedraaid moet worden te bespreken.

Met onze wensenlijst proberen we u ook te helpen. Door onze ervaring op honderden bruiloften kunnen we vaak handige tips geven voor je bruiloft. Meer dan 100 gasten? Ga dan niet op het einde van de avond iedereen persoonlijk gedag zeggen en bedanken, want dan ben je de laatste 2 uur van je feest alleen maar handen aan het schudden terwijl je op de dansvloer hoort te staan! De Gooise bruiloft DJ regelt dat bijvoorbeeld anders, zodat het ook echt jullie feest wordt en jullie optimaal kunnen genieten.

Je bruiloft wordt de dag van je leven

De Gooise bruiloft DJ maakt er een spetterend feest van

ALLEEN MAAR GENIETEN OP EEN ONVERGETELIJKE AVOND

De bruiloft DJ en zijn team zorgen ervoor dat jullie volkomen onbezorgd kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven en je knalfeest. Je wilt er daarom op kunnen vertrouwen dat alles van tevoren prima  geregeld is. Wij willen graag je zorgen en spanningen op de dag zelf voorkomen. Bij de Gooise DJ is jullie feest in zeer goede handen. Ons team bereidt alles zorgvuldig voor en zal meedenken, adviseren en eventueel bijsturen. Het voorgesprek, de wensenlijst, het draaiboek. Alles zal in orde zijn en dat in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij altijd overal op voorbereid zijn , zodat er helemaal niets mis kan gaan. Onze passie is om  jullie een onvergetelijk en spetterend feest te laten meemaken.

Veelgestelde vragen

Het inhuren van een professionele DJ voor je bruiloft is belangrijk omdat een amateur DJ vaak niet genoeg ervaring heeft om onvoorziene omstandigheden aan te kunnen, zoals technische problemen of last-minute veranderingen in het schema. Een amateur voelt het publiek niet goed aan, heeft niet de professioenle apparatuur die nodig is voor mooi feest en zeker niet de uitstraling. Een Gooise DJ heeft de kennis en ervaring om alles soepel te laten verlopen en problemen op te lossen als die zich voordoen.

Bij het inhuren van een DJ voor je bruiloft is het belangrijk om te zoeken naar een DJ met ervaring op bruiloften, die beschikt over goede apparatuur van hoge kwaliteit. Het is ook belangrijk om de muzieksmaak van het bruidspaar te bespreken. Er moet een klik zijn. De DJ moet een passende afspeellijst maken die past bij de sfeer van het feest, maar ook kunnen improviseren. Een echte DJ heeft ook de vaardigheden om nummers naadloos in elkaar te mixen en zo een geweldige sfeer op de dansvloer te creëren.

Spreek vooraf altijd direct met je eigen DJ. Kan dat niet? Zoek dan een ander. Om er zeker van te zijn dat een DJ geschikt is voor je bruiloft, kun je referenties opvragen en recensies van eerdere klanten bekijken. Vraag de DJ zelf naar zijn of haar stijl en bekijk voorbeeldafspeellijsten en -mixen om te zien of hij of zij in staat is om nummers op een vloeiende manier te mixen en de juiste sfeer op de dansvloer te creëren.

hoe kies je een bruiloft dj voor een perfect feest?

Je bruiloft wordt bijzonder!

De Gooise bruiloft DJ maakt iedere bruiloft een unieke happening

Waarom de Gooise DJ?

Als evenementenplanner en specialist in de evenementenbranche kunnen we je vertellen dat het inhuren van een DJ een uitstekende keuze is voor elk type evenement. Een playlist werkt gewoon niet. Punt!  Wij van het team van de Gooise DJ zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de perfecte muziek voor elk evenement. Ons team bestaat uit 5 professionele DJs en 5 getalenteerde saxofonisten, die samen zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor onze klanten. We maken Eemnes, Laren, Blaricum, Bussum, Hilversum en Huizen maar wat vaak onveilig!

Als je op zoek bent naar de beste DJ voor jouw bruiloft, dan kunnen wij je verzekeren dat de Gooise DJ de perfecte keuze is. Onze ervaren bruiloft DJ weet precies hoe hij de juiste sfeer kan creëren op jouw speciale dag. Hij zal ervoor zorgen dat de muziek perfect aansluit op de wensen van het bruidspaar en dat de gasten de hele avond op de dansvloer staan.

Naast onze bruiloft DJ bieden wij ook de mogelijkheid om een DJ met saxofonist te boeken. (een die met Candy Dulfer speelt of met Bakermat bijvoorbeeld). Dit zorgt voor een extra dimensie aan de muziek en een unieke ervaring voor jouw gasten. Onze getalenteerde saxofonisten spelen live mee met de muziek van onze DJ, waardoor er een prachtige combinatie ontstaat van DJ- en live muziek.

Als je op zoek bent naar de perfecte locatie voor jouw evenement, dan kunnen wij je daarbij ook helpen. Mauve in Laren bijvoorbeeld of het Vitus in Blaricum. Of in de Haven van Huizen of in het sjieke Groot Kievitsdal. Wij weten welke zalen geschikt zijn voor jouw evenement en kunnen je adviseren over de beste opties in ‘t Gooi en Hilversum en omgeving. En we draaien alle stijlen muziek. Alle klassieke hits, maar op verzoek ook bijvoorbeeld House. Je kunt zelfs een DJ met band huren; Cover up is een band die elkje feestzaal op zijn kop zet.

Wij begrijpen dat het inhuren van de beste bruiloft DJ een belangrijke zaak is. Daarom bieden wij niet alleen een ervaren DJ, maar ook een gedetailleerd draaiboek en wensenlijst voor jouw evenement. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de muziek en kun je je volledig richten op het organiseren van jouw evenement. Ons team zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat jouw evenement een groot succes wordt.

Als je meer wilt weten over onze beschikbaarheid en prijzen, dan kun je altijd contact opnemen via onze website en een offerte opvragen. Geheel vrijblijvend. We sturen je ook voorbeelden van onze optredens en referenties van andere klanten die ons hebben ingehuurd voor hun evenement. Wij zijn ervan overtuigd dat de Gooise DJ de perfecte keuze is voor elk evenement en we kijken ernaar uit om jouw evenement tot een groot succes te maken!

Het inhuren van de Gooise DJ betekent dat je kunt genieten van een feest waarbij iedereen op de dansvloer staat en waarbij niemand stil kan blijven zitten. Of het nu gaat om jong of oud, iedereen zal genieten van de muziek en de sfeer die de Gooise DJ creëert. Je kunt erop vertrouwen dat wij jouw evenement tot een groot spetterend feest succes zullen maken. Als je meer wilt weten over de beschikbaarheid en prijzen van de Gooise DJ, neem dan gerust contact op. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten wanneer je de Gooise DJ boekt voor jouw evenement.

DJ, BRUILOFT & PRIJZEN

Als bruiloft DJ vinden wij twee zaken erg belangrijk:
In de eerste plaats moet er een klik zijn tussen de DJ en het bruidspaar. In de tweede plaats willen we een duidelijke en transparante prijs bieden zonder verassingen achteraf.

Daarom krijg je altijd een duidelijke offerte betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een bruiloft dj. Standaard is de offerte inclusief dj, apparatuur, BTW, op- en afbouw, voorgesprekken, voorbereidingen door de Event Manager, contact met de locatie enz. enz. Dus er zijn geen verrassingen achteraf.

Iedere bruiloft in ‘t Gooi is uniek en onze offertes zijn altijd maatwerk. We kijken welke DJ uit ons team en welke apparatuur en lichtshow het beste aansluit op jullie stijl, wensen, de feestlocatie en het beschikbare budget.

Jullie wensen bepalen de prijs van je bruiloft DJ

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, denk bijvoorbeeld aan:

  • De dag – door de week zijn we voordeliger
  • De zaal – hoe groter de zaal hoe meer apparatuur we meenemen
  • Het aantal gasten
  • De lengte van het feest

Onze Event-managers nemen nog dezelfde dag contact op voor een vrijblijvend voorgesprek. Wij selecteren dan een passende DJ die een stijl heeft die aansluit bij uw wensen. Wanneer je de offerte ontvangen en geaccepteerd hebt ontvang je ook een uitgebreide wensenlijst. Op basis van deze lijst gaan we het draaiboek maken voor de bruiloft. Je kunt precies aangeven wat jullie wensen zijn en aangeven wat je wel en niet  wilt.

De conclusie is: het boeken van de beste bruiloft DJ kan een uitdagende taak zijn, maar het inhuren van de Gooise DJ zorgt ervoor dat je verzekerd bent van een professionele en ervaren DJ die jouw evenement tot een groot succes zal maken. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, 40+ feest of gin tonic party, de Gooise DJ weet precies hoe hij de juiste sfeer kan creëren. Met onze jarenlange ervaring en concurrerende prijzen, is de Gooise DJ de perfecte keuze voor elk evenement. Aarzel niet en boek de Gooise DJ vandaag nog voor jouw evenement!

Wij zorgen dat je een DJ krijgt die precies bij uw feest past qua stijl. Bovendien hechten we veel waarde aan contact met het bruidspaar. In de aanloop naar de bruiloft zal er veelvuldig contact zijn, overleggen we het draaiboek, spreken we met de ceremoniemeester, stemmen we zaken af met de horeca, kortom we ontzorgen jullie volledig.

Het enige wat je nog hoeft te doen is genieten van de dag van je leven en lekker gaan dansen!

Boek de Gooise DJ

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.