parkeerkosten-dj

Disclaimer ten aanzien van offertes

Onze website beschikt over een SSL certificaat. Dit betekent dat uw gegevens beveiligd en gecodeerd verzonden worden. Wij respecteren uw privacy en delen uw gegevens niet.

Let op!

Al onze offertes zijn onder voorbehoud en slechts beperkt geldig. Aan een offerte kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat wij meerdere offertes per datum versturen. Indien al onze DJ’s op de gewenste datum reeds geboekt zijn, vervallen andere offertes voor die datum automatisch. Wij zullen u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte proberen te stellen. Om teleurstellingen te voorkomen, verzoeken wij u vriendelijk om ruim vooraf te boeken.

Een offerteaanvraag betekent niet automatisch een reservering van de DJ. Het is mogelijk dat er op een ander moment offerteaanvragen voor dezelfde datum of voor dezelfde DJ binnenkomen, die eerder bevestigd worden. Wij respecteren de volgorde waarin offertes bevestigd worden. Wanneer een DJ geboekt is kan het in uitzonderlijke gevallen zo zijn dat een DJ niet kan, we verzorgen dan een andere DJ.

Wij proberen altijd alle kosten mee te nemen in de offerte. Dus bijv. inclusief BTW en reiskosten. Die weten we vooraf.
Parkeerkosten worden ook aan u doorberekend, en staan vaak niet op de offerte. Dit komt omdat we achteraf pas de exacte kosten weten.