WAAR DRAAIT DE GOOISE DJ

Waar we draaien

De Gooise DJ heeft uitstekende DJ’s die gespecialiseerd zijn in verschillende muziekstijlen en sferen. We zijn ook verrassend betaalbaar en bieden een compleet pakket aan met licht en geluid. We draaien wekelijks op bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden in de regio Gooi en omstreken123. We draaien trouwens ook in de rest van Nederland op aanvraag.

Als je een echte 40+DJ zoekt die de juiste muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90 kan selecteren voor jouw publiek, of juist een jonge DJ van het conservatorium dan ben je bij de Gooise DJ aan het juiste adres. Dus als je van lekkere danshits van nu houdt, zullen we je verrassen met een geweldige show.

Wil je een DJ boeken? De Gooise DJ is dus een goede keuze als je op zoek bent naar een professionele en gezellige DJ voor jouw feest of evenement. Wil je meer weten over onze prijzen, klik rechtsonder. De Gooise DJ is vooral actief in de regio ‘t Gooi, zoals in Blaricum, Laren, Baarn, Eemnes, Bussum, Naarden en Huizen maar de DJ’s draaien in heel Nederland. Een vrijblijvend gesprek is standaard onderdeel van onze werkwijze.

De beste DJ selecteren? Dat kun je zelf!

dj boeken
het gooi map